Sevgiliye Unutulmayacak Hediye Fikirleri

İster doğum günü ister yıl dönümü ister Sevgililer Günü ya da ister sadece onu şaşırtmak ve mutlu etmek istediğiniz herhangi bir gün olsun, sevgiliye hediye almak özel bir an yaratmanın en zarif yollarından biridir.

İlişkinizin duygusal yönünü vurgulayan romantik hediyeler ya da onun kişiliğini yansıtan kalıcı hediyeler mi arıyorsunuz? Ne aradığınızı bilmediğiniz bir aşamada da olabilirsiniz. Zira kısa zamandır birlikteyseniz henüz neleri sevdiği, nelerle ilgilendiği konusunda yeterince bilgi sahibi olmayabilirsiniz. Diğer yandan çok uzun zamandır birlikteyseniz, onu şaşırtacak tüm hediye seçeneklerini çoktan tükettiğinizi, alınacak bir şey kalmadığını düşünmeye başlamış bile olabilirsiniz. Kısacası, ne zamandır birlikte olduğunuzdan bağımsız olarak, sevgiliye anlamlı hediye seçmek, unutulmayacak hediye fikirleri bulmak bazen düşündüğünüzden zor olabilir. Elbette bu, seçeneğiniz olmadığı anlamına kesinlikle gelmiyor. Sevgiliye hediye kadın ve erkekler için sadece keyifli bir sürece dönüşebilir. Hazırladığımız hediye önerileri ile ne hediye alsam çıkmazından çarpıcı bir seçenekle çıkabilirsiniz.

1. Sevgiliye Alınacak Hediyeler Nelerdir?

Hediyeleşmek her ilişki üzerinde pozitif bir büyüye sahiptir ancak hediyeleşen taraflar sevgililer olunca işin içine toz pembe romantizm karışıyor ve hediyelerin anlamı da bu romantizmden payını alıyor. Bu yüzden, sevgiliye özel hediye fikirleri ararken unutmamanız gereken bir şey var; en güzel hediyeler, ne seçtiğinizden bağımsız olarak ona olan sevginizi hissettirerek verdiğiniz her şey olabilir. Elbette eşsiz bir an yaratmanız ve o anı her zaman hatırlamasını sağlayacak özel bir hediyeyle günü taçlandırmanızın etkisi de asla hafife alınmamalı.

Çikolata, parfüm ve çiçek gibi klasik seçeneklerden pikap, plak ya da çizgi roman figürü gibi değişik hediye fikirlerine, kişisel bakım ürünlerinden ev dekorasyonuna renk katacak objelere kadar pek çok seçeneği değerlendirerek romantizm dolu bir gün yaratabilirsiniz. Sevgiliye ne hediye alınır sorusu aklınızı kurcalıyorsa, öncelikle hobilere yönelik birkaç önerimiz var.

1.1. Romantizmsever sevgiliye hediye

Titrek bir mum ışığının yarattığı romantik atmosferi kim sevmez? İç mekân dekorasyonlarına karakter katacak sıra dışı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken mumlar, kesinlikle hediye vereceğiniz kişiyi mutlu edecek. Lagom Candle imzalı ışıltılı tasarımlar, Charya Maison’ın vegan mumları, Dolce&Gabbana ve Baci Milano’nun otantik desenleriyle öne çıkan tasarımları ve çok daha fazlası Beymen koleksiyonunda sizi bekliyor. Ayrıca tütsü setleri ile hediyenizin içeriğini zenginleştirebilirsiniz.

1.2. Kahve ve çaysever sevgiliye hediye

Çay saatlerine ya da sevgilinizle baş başa içtiğiniz bir fincan kahveye anlam yükleyecek bir hediye seçmek istiyorsanız, Pip Studio imzalı fincan setleri ve demlikler, renk dozu yüksek seçenekleriyle gözlerinizi kamaştıracak. Bialetti’nin moka potları ve BODUM’un French press modelleri de fincanını elinden düşürmeyen sevgiliye hediye fikirleri için değerlendirebileceğiniz anlamlı hediyeler arasında.

1.3. Kitapkurdu sevgiliye hediye

En büyük tutkularından biri, bir kitabın sayfalarında kaybolmak olan sevgiliye alınabilecek hediyelerin başında kitaplar geliyor olsa da kullanışlı ve dekoratif kitap tutacağı modelleri ile sevgilinizin bu tutkusunu önemsediğinizi gösterebilirsiniz. Özellikle Fornasetti, Etro Home, Har ve Kazoo imzalı tasarımlar, göz atmaya kesinlikle değer.

1.4. Sportmen sevgiliye hediye

Outdoor aktivitelerden hoşlanan ya da düzenli egzersiz yapmayı ihmal etmeyen sevgiliniz için hediye arıyorsanız, Zojirushi imzalı, renkleriyle göz okşayan mataralar ve Stanley’in ikonik tasarımları en uygun tercihler olabilir. Scooter ve bisiklet modellerinden Kangoo Jumps’ın zıplayan ayakkabılarına, kasklardan tenis ve spor ekipmanlarına kadar sevgilinizin adrenalin dozunu yükseltecek muhteşem hediyelere de Beymen’in “Spor & Outdoor” kategorisinden ulaşabilirsiniz.

2. Erkek Sevgiliye Alınacak Hediyeler

Eşiniz ya da erkek arkadaşınıza bayılacağını düşündüğünüz bir hediyeyle küçük bir sürpriz yapmak istiyorsunuz ancak hediye fikirleri bulmakta zorluk mu çekiyorsunuz? Paniğe gerek yok. Beğenme garantili, erkek sevgiliye alınacak hediyeler için birkaç önerimiz var.

Sweatshirt: Günlük sportif bir şıklık yakalamayı garantileyen rahat ve çok yönlü sweatshirtler, herkesin gardırobunda yer alması gereken kurtarıcı parçalardandır. Barok desenli Versace’lerden Brunello Cucinelli’nin yalın ve güçlü çizgilerine, logo vurgulu Dolce&Gabbana tasarımlarından modern baskılı Givenchy modellerine, seçkin markaların stil yükselten sweatshirtlerine mutlaka göz gezdirin.

Kulaklık: Müzik dinlerken, film izlerken, iş toplantılarında, bilgisayar oyunu oynarken ya da podcast dinlerken… İyi bir kulaklığın çok daha zevkli hale getireceği pek çok aktivite var. Sevgilinizin kullanım alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak kulak içi ve kulak üstü modellerden birini tercih edebilirsiniz. Favorilerimiz arasında Boss, JBL, Shure ve SteelSeries markaları var.

Sırt Çantası: Şehrin yüksek temposuna yetişmeye çalışırken, bir sırt çantası hayat kurtarıcı olabilir. Laptop, tablet, cüzdan ya da anahtarlar gibi pek çok kişisel eşyayı toparlayacak bir sırt çantası, herkesin seveceği hediyelerden biridir. Sevgilinizin stiline göre klasik çizgilere sahip bir deri sırt çantası, sportif bir kanvas çanta ya da suya dayanıklı özellikleriyle öne çıkan modelleri düşünebilirsin

3. Kadın Sevgiliye Alınacak Hediyeler

Sevgiliye alınacak hediyeler kadınlar söz konusu olduğunda akla öncelikle romantik seçenekleri getirebilir ancak hayatınızdaki o özel kadının ilgi alanlarına ve düşüncelerine kulak vererek en doğru tercihi yapabilirsiniz. Seçiminizi sevgilinizin zevklerini yansıtacak parçalardan yaparak, hediye önerilerimizi ince düşünülmüş bir jeste dönüştürebilirsiniz.

Akıllı Saat: Kalp ritmi ölçümünden pusulaya, Bluetooth ve GPS’ten SMS bildirimlerine kadar pek çok özellikle donatılan akıllı saatler hem işlevleri hem de şık tasarımlarıyla sevgilinizi mutlu edecek hediyelerden biri. Apple, TicWatch ve Polar imzalı modeller en sevdiklerimizden bazıları.

Kazak: Sonbahar-kış gardırobunun olmazsa olmazı kazaklar, her zaman geçerliliği olan klasik hediyelerden olmalarının yanı sıra öne çıkardıkları renk, desen ve kesim detaylarıyla da her bir modelle taze bir etki yaratmayı başarıyor. Beymen’in müthiş kazak seçenekleri arasında Polo Ralph Lauren, Moncler, Zimmermann ve Zadig&Voltaire gibi gözde isimler var.

Takı ve Mücevher: Takılar her durum ve gün için uygun hediyelerdir. Örneğin sevgiliye doğum günü hediyesi ya da yıl dönümü hediyesi seçme zorluğu yaşadığınızda takı ve mücevherler, günü kesinlikle kurtaracaktır. Ayrıca bir insanın kişiliğiyle örtüşen bir takı ya da mücevher, ömürlük olması sebebiyle unutulmayacak manevi hediyeler arasında da sayılır. Beymen’in takı ve mücevher kategorisinde sevgilinizi yansıtacak o ışıltılı yüzük, kolye ya da küpeyi bulacağınıza emin olabilirsiniz.

Çanta: İşlevselliği sanat, tasarım detayları ve modayla harmanlayan modeller, çanta tutkusunu pek çok kadın için canlı tutmaya devam ediyor. Elbette bu tutku içerisinde pek çok kişisel detayı da barındırıyor. Bir sırt çantası mı, bir portföy mü, omuz ya da bel çantası mı? Yüzlerce çanta modeli arasından aradığınızı bulmak gözünüze zor gibi görünebilir. İşin sırrı hayatınızdaki kadını biraz gözlemlemekte ve sonrasında Beymen.com’u ziyaret etmekte.

4. Sevgiliye Yaratıcı Hediye Fikirleri

Sevgilinize daha eğlenceli ve yaratıcı bir hediye vermek istiyor olabilirsiniz. Eğer sevgiliye ilginç hediyeler için arayışa girdiyseniz aradığınız şey bir hediye sepeti hazırlamak olabilir. İçerisine seveceği pek çok parçayı iliştirebileceğiniz bir hediye sepeti, sevgilinizi kesinlikle heyecanlandıracak. Bir kutu çikolata, seveceği bir kitap, mumlar, dekoratif objeler… Dekoratif obje ve heykeller için Donkey’in seçeneklerine bakmanızı mutlaka öneririz. Müzik tutkunu bir sevgilinin hediye sepetine Lenco pikaplarından birini, birkaç plak ya da bluetooth hoparlör ekleyebilirsiniz. Ayrıca sevgilinizin sevdiği kitap & film & animasyon ve oyun karakterlerinin figürlerinden birini sepete eklemek de hediyenize çarpıcılık katacak.

Tüm bunlar ve daha fazla seçenek için Beymen.com aradığınız adres.

Comments are closed.