Ev Hediyesi Ne Alınır? En Güzel Ev Hediyesi Fikirleri

Yeni bir eve taşınmak yeni bir hikayenin başlangıcı gibi her zaman heyecan vericidir. Özellikle sevdikleriniz böyle bir evredeyse, onların bu yeni başlangıçlarını kutlayacak, anlamlı ve farklı hediyeler bulmanın peşine düşmüş olabilirsiniz.

Hediye seçme süreci keyifli ve heyecanlı olduğu kadar zor bir süreçtir de. Hem karşınızdaki kişinin zevkine uygun hem sizi yansıtacak hem de klişe olmayan en anlamlı hediyeleri bulmak yoğun bir mesai ister.

“Yeni ev hediyesi ne alınır? Ev hediyesi ne olabilir? Mutfak eşyası hediye etmek iyi bir fikir mi?” sorularının kafanızda dönüp durduğu o özel anlar için birbirinden özgün ve kaliteli ev hediyesi alternatiflerini bir araya getirdik. Yapacağınız seçimin her bakıldığında sizi hatırlatacak kalıcı hediyeler olmasını istiyorsanız, önerilerimiz kesinlikle işinize yarayacak. Elektronik hediyelerden mutfak hediyelerine unutulmayacak hediye fikirleri sizlerle.

En Güzel Ev Hediyesi Fikirleri Nelerdir?

Ev hediyesi fikirleri arasındaki en güzel hediyeler, özgünlüğüyle öne çıkanlardır. Yapacağınız seçimlerde tercih ettiğiniz tasarımın her yerde karşılaşılan sıradan bir tasarım olmamasına özen gösterin.

Hediye çeşitleri arasında en sevdiğimiz tasarımların başında şamdan tasarımları geliyor. Clock House, Nordal ve Georg Jensen imzası taşıyan her biri farklı dekorasyon tarzlarına hitap eden tasarımlar yer aldığı her ortamda bütünleştirici bir etkide bulunuyor. Şamdanların dekorasyona romantik bir etki kattığını da unutmayın.

Özellikle salonların ve oturma odalarının olmazsa olmazı orta sehpalar, birbirinden şık dekorasyon öğelerini bir arada topluyor. Şık ve güçlü tasarımlarıyla tüm dikkati üzerinde toplayan Accract imzalı kaseler, orta sehpalar ve konsolların üzeri için en doğru tercihler arasında. Orta sehpanızda yalnızca dekorasyon öğelerine değil, moda ve dekorasyon dergilerine yer vererek hem trend bir görünüm yakalayabilir hem de ilham veren kompozisyonlar yaratabilirsiniz.

Orijinal Hediye Fikirleri

Klişelerden hoşlanmıyor, farklı hediye fikirleri arıyor ve aldığınız hediyenin sizin özgün duruşunuzu da yansıtmasını istiyorsanız, hediye almayı düşündüğünüz evde ihtiyaç duyulabilecek temel eşyalar yerine marjinal hediye fikirlerine yönelebilirsiniz. Bu noktada ilginç heykeller yaratıcı ev hediyelerinin en önemli alternatifleri arasında yer alıyor. Retro esintiler taşıyan bir telefon, fütüristik bir obje ya da heykel formundaki bir özel tasarım mum unutulmayacak hediyelerin başında geliyor.

Orijinal hediye fikirleri arasında Lenco imzalı pikaplar ve Donkey imzasıyla dikkat çeken heykeller kesinlikle favorilerimizden. Ev dekorasyonuna büyük katkıda bulunacak bu seçimleri yakından inceleyin. Bunun yanı sıra beyaz perdenin ve çizgi romanların ikonik karakterlerine ait figürler de oldukça dikkat çekici. DC Collectibles ve Funko’nun tasarımları, süper kahraman ruhu taşıdığına inandığınız birine verebileceğiniz mükemmel hediye seçeneklerinden biri.

Dekoratif Ev Hediyesi Fikirleri

En iyi hediyelerin başında evin dekorasyonuna katkıda bulunacak ürünler geliyor. Alpaq Studio ve Ge Living imzası taşıyan kırlent tasarımları, çarpıcı renkleri, sıra dışı desenleri ve yumuşacık dokularıyla hediye verdiğiniz kişiyi kesinlikle özel hissettirecek. Koltuklar ve berjerlerden farklı bir renk paletinden yapacağınız kırlent seçimi oldukça modern ve zevkli bir görünüm yaratmanızı sağlayacak.

Bir evin dekorasyonu kadar önemli olan bir diğer detayı ise kesinlikle kokusudur. Acqua di Parma’nın büyülü notalarını yansıtan ev kokuları ve mumları hem ortama romantik bir dokunuş katacak hem de rafine duruşunuzu yansıtacak. Koku denilince tütsüler ve tütsü setlerini de unutmamak gerekir. Beymen’in eşsiz tütsü setleri ve buhurdanlıkları, küçük hediyelik eşyaları daha zarif ve etkili buluyorsanız, kesinlikle göz atmanız gereken seçenekler arasında.

En risksiz hediyelik eşyalar listesi çıkarmaya başlasaydık ilk sıra kesinlikle çerçevelerin olurdu. Hediye edeceğiniz kişinin eşsiz anılarını ölümsüzleştirecek şık çerçeve tercihleri mutlaka incelemeniz gerekenlerden. Michael Aram imzası taşıyan ihtişamlı ve asil çerçeve tasarımları adeta bakan herkesi büyülüyor.

Küçük hediyelikler arasında ise dekorasyona hoş bir dokunuş katacak olan biblolar yer alıyor. Baccarat imzalı cam biblolar tam anlamıyla dekorasyonun son dokunuşunu yapmak için ideal. Bunun yanı sıra dekoratif ev hediyeleri arasında vazolar kesinlikle olmazsa olmazlardan biri. Porselenin özel dokusu ve seramiğin hayat bulduğu eşsiz tasarımlar dekorasyona karakter ve doku katıyor. Özellikle Lucky Art’ın hayvan ve dal figürleriyle bezediği modern ve eşsiz parçaları yakından incelemelisiniz.

Bulundukları ortama ve dekorasyona çarpıcı bir dokunuş katan sanat eseri hediye modelleri de mutlaka göz gezdirmeniz geren kategoriler arasında yer alıyor. Eşsiz bir tabloyla ya da ünlü bir sanatçının imzasını taşıyan ikonik eserlerden birinin baskısı ile sevdiklerinize etkileyici bir ev hediyesi verebilirsiniz.

Mutfak & Sofra Hediyeleri

Sofra ve mutfak hediyeleri, özellikle yeni evlilere hediye alıyorsanız öncelikli olarak bakmanız gereken kategoriler arasında yer alıyor. Yeni evlenen kişiler için bu seçeneği şaşırtıcı bulabilirsiniz ancak sıfırdan bir ev düzeni kurmanın çok detaylı olduğunu ve bazı şeylerin gözden kaçabileceğini unutmayın. Seçim yaparken hediye aldığınız evin dekorasyon stiline pek hakim olmayabilirsiniz. Bu yüzden büyük ve baskın tasarımlar yerine her konseptle uyum sağlayabilecek küçük formlarda mutfak ve sofra ürünleri tercih etmeye çalışın.Her kullanıldığında sizi hatırlatacak kullanışlı ev hediyelerinin başında fincan takımları ve özel tabak setleri geliyor. La Doublej imzalı Art Deco baskılı fincanlar oldukça zarif bir duruş sergiliyor. Pip Studio imzalı floral baskılara sahip renkli tabak setleri ise tam anlamıyla yer aldığı her masada enerjiyi yükseltmeyi başarıyor. Bunların dışında kadeh setleri ve servis tabakları da en çok rağbet gören hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Kişisel Hediye Önerileri

Ev dekorasyonuna yönelik hediyelere ek olarak kişisel hediyeler de en özel hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Şık ve özenli bir çalışma ortamı için çalışma masası üzerinde yer alacak El Casco ve Lexon marka masa saatleri en doğru tercihlerden biri. Hediye seçimi yaparken yüksek kalitesiyle büyük beğeni toplayan Stanley marka termosları da incelemeyi unutmayın.

Yüksek doz ev konforu vadeden bornoz tasarımları arasında Versace ve Etro Home öne çıkarken kimono tasarımları söz konusu olunca doğru adres Blanc’tan yana oluyor. Kişisel hediyeler arıyorsanız yatak örtüleri de değerlendirebileceğiniz bir diğer seçenek. Geniş bir desen ve renk alternatifi sunan Etro Home tasarımları favorilerimiz arasında yer alırken, Blumarine Home imzası taşıyan yatak örtüleri daha soft renklerle ve desenlerle hayat buluyor.

Şimdi Beymen.com’u ziyaret ederek aradığınız mükemmel hediyeyi bulabilirsiniz!

Comments are closed.