Unutulmaz Bir 14 Şubat: Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Yılın en romantik zamanı yaklaşıyor. Havada aşk kokusunun yayıldığı 14 Şubat, ilişkilerin ve sevginin kutlandığı en özel günler arasında yer alıyor. Çiftler için tanışma yıl dönümü, doğum günü, evlilik yıl dönümü gibi özel günler listesinde en önemli sıralarda yer alan Sevgililer Günü, beraberinde nasıl bir organizasyon yapılacağı ve en önemlisi ne hediye alınacağı sorularını da beraberinde getiriyor. Siz de partnerinize ne hediye alacağınız konusunda kararsız kaldıysanız sevgililer günü hediyesi erkek ve Sevgililer Günü hediyesi kadın önerilerimizi keşfedin.

Erkek Arkadaşınıza Sevgililer Günü Hediyesi Ne Almalısınız?

Sevgililer Günü başta olmak üzere özel günlerde erkeklere hediye seçmek bazıları için gerçekten zorlayıcı olabilir. Belki var olan hediye seçeneklerini çoktan tükettiğinizi düşünüyorsunuz belki de zaten en başından beri çok fazla seçeneğe sahip olmadığınızı… Bunlara rağmen sevgilinizin hediye pakedini açtığında sıradan bir hediyeyle karşılaşmasını istemeyeceğinizi biliyoruz. Partnerinizi mutlu edecek, farklı bir hediye bulmak aslında hiç de zor değil. İşin püf noktası hem onu iyi tanımaktan hem de doğru seçimler yapmaktan geçiyor. Onun hobilerini, beğenilerini ve yaşam tarzınızı göz önünde bulundurarak bir hediye seçebilirsiniz. Diğer yandan bazı klasik hediyelerle de günü kurtarabilirsiniz. Eğer böyle bir hediye arıyorsanız, “Bir erkeğe Sevgililer Günü hediyesi ne alınır?” sorusunun beğenme garantili cevapları sizlerle.

1.    Saat

Erkeklerin çok sevdiği bizim de güçlü bir erkek siluetine en çok yakıştırdığımız aksesuarların başında kol saatleri geliyor. Bir Sevgililer Günü hediyesi olarak saat, oldukça net, zevkli ve özel bir seçim olacaktır. Partneriniz her kullandığında hem sizi hatırlayacak hem de görünümüne daimi olarak sizden bir parça ekleyecek. Favorilerimiz arasına giren saat modellerinin başında Versace, Armani Exchange ve Michael Kors imzalı tasarımlar geliyor. Deri kayışlı saatlere ek olarak metal kasalı tasarımlara da öncelik vermenizi öneririz. 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi önerileri arasında dikkat çeken altın ve gümüş seçenekleriyle modern saat tasarımlarını Beymen.com’da keşfedebilirsiniz.

2.    Kravat

Zarif ve her zaman geçerliliği olan hediyelerden biri olması sebebiyle kravat modelleri, Sevgililer Günü hediyesi erkek için fikirler arasında en çok tercih edilenlerden biridir. Bu noktada partnerinizin mesleğine göre hareket etmenizi öneririz. Toplantı takvimi yoğun ve resmiyet gerektiren ofis hayatına sahip bir partneriniz varsa, iş günlerinde sizi yanında hissetmesini sağlayacak şık bir kravat onun için en özel hediyelerden biri olabilir. Partnerinizin takım elbiselerini düşünerek seçim yapmayı unutmayın. Eğer seçim yapmakta zorlanıyorsanız, Zegna imzalı, desenli ve düz kravatlara göz atmanızı mutlaka öneririz.

3.    Kolye

Çoğu erkeğin olmazsa olmazı zincir kolyelerdir. Kimileri giysilerinin üzerinde sergilemese de boyun kısmında görünen ince bir zincir bile takan kişide oldukça modern bir etki yaratıyor. Hediye olarak kolye seçerken dikkat edilmesi gereken şeylerin başında çok kalın olmayan tasarımlara yönelmek geliyor. Eğer zincir kolye değil de ucunda bir figür olan kolye tasarımı tercih edecekseniz, seçeceğiniz figürün de çok büyük olmamasına dikkat edin. Diesel ve AtolyeWolf imzalı erkek kolye tasarımlarına göz gezdirmeyi unutmayın. Eğer partnerinize vereceğiniz ilk Sevgililer Günü hediyesi için seçim yapıyorsanız onun zevkine hitap eden bir tasarımla güne anlam katabilirsiniz.

Kız Arkadaşınıza Sevgililer Günü Hediyesi Ne Almalısınız?

Moda dünyası söz konusu olduğunda kadınlara yönelik tasarımların erkek kategorisine göre çok daha zengin olduğunu söyleyebiliriz. Güzellik ürünlerinden tekstile, mücevherlerden ayakkabılara kadar birçok özel tasarım, potansiyel bir hediye alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Kız arkadaşınız için 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi arıyorsanız, bu geniş ürün yelpazesi mükemmel hediyeyi bulmanızı kolaylaştıracaktır. Ancak neye odaklanacağınız konusunda yardıma ihtiyacınız varsa, hediye önerilerimizden yola çıkabilirsiniz.

1.    Kolye

Sevgililer Günü hediyesi kolye tasarımları arasında zarif figürlere sahip olan modeller öne çıkıyor. Sevgilinizin zevkine hitap eden bir kolye ucu taşıyan zincir bir kolye, boynundan asla çıkarmak istemeyeceği, göz kamaştırıcı bir hediye olabilir. Özellikle kalın formlu ve boynu çevreleyecek kısalıkta modelleri öneririz. Bee Goddess, Collection-Dapprima, Her Story, Collection-Mist Jewels, Kafkas ve Aspendos Jewellery gibi pek çok seçkin markanın da aralarında bulunduğu sezonun iddialı kadın kolye tasarımlarını Beymen.com’da inceleyebilirsiniz.

2.    Yüzük

14 Şubat söz konusu olduğunda en güzel Sevgililer Günü hediyesi seçeneklerinden birinin zarif yüzükler olduğunu söylesek sanırım şaşırmazsınız. Geçmişten günümüze hem kadınlar hem de erkekler için vazgeçilmez aksesuarlardan olan yüzüklerle özel günlerinizi taçlandırabilir, partnerinizi mutlu etme garantili bir hediye verebilirsiniz. Yüzük tasarımları için son birkaç sezonun favorileri arasında köşeli hatlarıyla kare ve dikdörtgen baget yüzükler var. Bu anlamda Reis Kuyumculuk, Baguette, Nev Jewellery koleksiyonları kesinlikle keşfetmeye değer. Ayrıca vintage modellerden taşlı yüzüklere, modern tasarımlardan altın ve gümüş yüzüklere kadar pek çok farklı seçeneğe Beymen’den ulaşabilirsiniz.

3.    Kulaklık

İddialı ve gösterişli hediyeler yerine hayatı kolaylaştıran, kullanışlı bir hediye mi arıyorsunuz? Partneriniz de sizin gibi düşünüyor ve günlük hayatında sıkça işine yarayacak bir hediyeyi diğer hediye seçeneklerine tercih ediyorsa, iyi bir kulaklık aradığınız hediye olabilir. Kimileri kablosuz özelliğe sahip, yüksek ses kalitesi garantili kulaklıklar ile sevgilinize her kullandığında kendinizi hatırlatabilirsiniz. Bose, JBL, Shure, Sennheiser ve Apple gibi hem tasarım hem de donanım kalitesi açısından yüksek standartlara sahip pek çok üründen birini Sevgililer Günü hediyesi için tercih edebilirsiniz.

Sevgililer Gününde Eşinize Nasıl Hediyeler Tercih Etmelisiniz?

14 Şubat Sevgililer Günü’nde eşinize hediye edebileceğiniz zevkli bir hediye arıyorsanız, sizin için birkaç önerimiz var. Bu önerileri eşinizin tercihlerini göz önünde bulundurarak değerlendirebilir, onun için en doğru olan ürünü ya da tasarımı bulabilirsiniz.

1.    Parfüm

Sevgililer Günü’nün tutku dolu atmosferini yansıtan bir hediye alternatifi varsa o da parfümlerdir. Afrodizyak etkili parfümler ile bir şişeye sıkıştırılan aşkı, partnerinize hediye edebilirsiniz.  Dolce & Gabbana, Lancome ve Dior’un afrodizyak etkili parfümleri en etkili Sevgililer Günü hediyeleri arasında yer alıyor.

2.    Çanta

Eşe Sevgililer Günü hediyesi seçmek oldukça zordur çünkü yıllar içerisinde gerçekleşen pek çok özel günle birlikte, yaratıcı ve özgün hediyelerin birçoğu çoktan verilmiştir. Yeni bir hediye alternatifi yaratmak ise yoğun bir mesai gerektiriyor. Bu noktada çantalar en doğru hediye alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Deri materyalden sağlam bir duruşa sahip şık bir çanta seçimi, partnerinizin gözü gibi bakacağı ve her taktığında siz yanınızda olmasanız bile sizi yanında hissedeceği bir seçenek. Dünyaca ünlü çanta markaları ve Beymen imzalı eşsiz tasarımlarla eşinize unutulmaz bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz.

3.    Ayakkabı

Kadınların tutkuyla bağlı olduğu iki şey söyleyecek olursak bunlar ayakkabılar ve çantalardır. Adeta arzu nesnesine dönüşen bu parçalar, en doğru hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Özellikle özel günlerde partnerinizin severek giyeceği topuklu ayakkabı tasarımları, her adımda size olan aşkını hissetmesini sağlayacak. Favorilerimiz arasında Christian Louboutin ve Saint Laurent’in adeta heykel gibi duran ve dikkat çeken topuklu ayakkabı tasarımları yer alıyor. Partnerinize yazacağınız notu ayakkabı kutusunun içine koymayı unutmayın!

Sevgililer Günü Hediyesi Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

 

Partneriniz için Sevgililer Günü hediyesi seçerken sıradan alternatiflerden uzak durun. Farklı ve özgün bir hediye için standart tasarımların yanı sıra biraz daha yaratıcı alternatiflere yönelebilirsiniz. Yaratıcılık önemli fakat uzak durmanız gerekenler listesinin başında, üzerinde “Yılın Sevgilisi” yazan altın Oscar heykelciği bulunuyor. Bu tür özel günlerde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta klişelerden uzak durmak. Vereceğiniz Sevgililer Günü hediyesi, paylaştığınız özel anlar gibi sevgilinize özel olmalı.

Hediye seçerken gösterişli ve pahalı hediyelerin, kesinlikle iyi hediye olacağı yanılgısına düşmemek de gerekiyor. Bunun yerine seçimlerinizi zarif ve zamansız seçenekler arasından yapın. Sevgililer Günü ruhunu yaşatan şeyin, alınan hediyelerin maddi değeri, büyüklüğü ya da gösterişi değil onu verdiğiniz kişi ve sizin için anlamı olduğunu unutmayın.

14 Şubat Sevgililer Günü’nün tutkulu ruhunu yansıtan birbirinden özel hediye alternatifleri için Beymen.com’u mutlaka ziyaret edin.

Comments are closed.