Başdöndüren Afrodizyak Etkili Parfümler

Sesiniz ya da stiliniz gibi hakkınızda kişisel bir imza yaratan şeylere benzer şekilde, yaptığınız parfüm seçimleri de çevrenizde aynı etkiyi yaratıyor. Seçtiğiniz koku ruhunuzun çekici, gizemli, romantik ya da enerjik yönünü dışarı yansıtmanın en güçlü yollarından biri. Aynı şekilde seçeceğiniz afrodizyak parfümlerin baş döndürücü etkisiyle de cazibenizi ve çekiciliğinizi vurgulayabilirsiniz. Attığınız her adımda merak uyandırmanın yolu davetkar bir kokudan geçiyor. Karşınızdaki kişide unutulmaz bir etki yaratmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız afrodizyak etkili parfüm listesini keşfedin.

En Etkili Afrodizyak Etkili Parfümler

Afrodizyağın cinsel istek ve çekicilik uyandıran bir madde olduğunu biliyorsunuz. Kimi zaman tadıyla kimi zaman kokusuyla bizi cezbeden pek çok şeyde afrodizyak bulunabiliyor. Örneğin, meyveler, baharatlar, ağaç kabukları ve bazı kimyasal maddeler, belirli oranlarda afrodizyak içeriyor. Bunların bazıları ise gerçekten oldukça güçlü afrodizyak etkiye sahip ve yine pek çoğu kozmetik dünyasında sıkça kullanılıyor; tıpkı parfümlerde olduğu gibi.

Parfümlerin büyülü dünyasına davetkar bir dokunuş yapan, doğanın bize sunduğu afrodizyak etkili kokular ve en çekici afrodizyak parfüm markalarını merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Yapacağınız parfüm seçimlerinde aşağıda yer alan özlerin bulunduğu kokuları seçerek doğal bir cazibeyle baş başa kalabilirsiniz.

  • Yasemin
  • Gül
  • Vanilya
  • Zencefil
  • Amber Hatmisi
  • Champaka Çiçeği
  • Safran
  • Sandal Ağacı
  • Lavanta
  • Nane
  • Balkabağı
  • Narenciye
  • Zambak
  • Tarçın

Formüllerinde bu çarpıcı kokuları barındıran afrodizyak etkili kadın ve erkek parfümlerini sizler için bir araya getirdik.

Afrodizyak Etkili 5 Kadın Parfüm Önerisi

İçerdiği özel notalarla feminen tarafınızı vurgulayacak tutku dolu afrodizyak etkili kadın parfümleri ile herkesi büyülemeye hazır mısınız? Bir kadının ruju, ayakkabısı ve çantası onun imza ürünlerinin başında gelir. Bunların yanı sıra kişisel imzanızı güçlendirecek bir şey daha var: parfümler. Parfümler, girdiğiniz ortamda başrol olmanızı garantileyecek büyüleyici bir etkiye sahiptir. Seçimlerinizi yaparken cesur davranmaktan korkmayın ve yalnızca kendinizden ilham alın. Kendi ikonik duruşunuzu tutku dolu ve cesur bir parfümle yansıtmak için parfüm dünyasının en gözde afrodizyak etkili beş kadın parfümü sizlerle.

1.    Yves Saint Laurent Libre Kadın Parfümü

Yılın en çarpıcı afrodizyak parfüm markaları arasında yer alan Yves Saint Laurent Libre, özgür kadının ruhunu özel bir şişede saklıyor. Koku, üst notalarında zencefil, safran, mandalina ve bergamot; orta notalarında portakal çiçeği ve lavanta; temel notalarında ise Bourbon vanilyası, bal, tonka fasulyesi ve vetiver’den oluşuyor. Karakterinizin özgün yanını bu kokuyla öne çıkarın.

2.    Dior J’adore Kadın Parfümü

Calice Becker tarafından yaratılan Dior J’adore, 1999 yılında beğeniye sunuldu. Meyveli bir bahar esintisi hissi yaratan aşk dolu koku, üst notalarında armut, kavun, manolya, şeftali, mandalina ve bergamot; orta notalarda yasemin, vadi zambağı, sümbülteber, frezya, gül, orkide, erik ve menekşe; son notalarında misk, vanilya, böğürtlen ve sedir ile güçlü bir afrodizyak etkisi yaratıyor. Büyüleyici koku, tek başına afrodizyaklı parfüm kavramını tanımlayacak güce ve cazibeye sahip.

3.    Lancome Idole L’Intense Kadın Parfümü

2020’de sunulan Lancome Idole L’Intense, ünlü parfümörler Shyamala Maisondieu, Adriana Medina-Baez ve Nadege le Garlantezec tarafından yaratıldı. Adeta bir afrodizyak bombası diyebileceğimiz parfüm, üst notalarında acı portakal ve mandalina; orta notalarında Türk gülü, Grasse gülü, Mısır yasemini, Arap yasemini, yasemin ve misk; temel notalarında kaşmir ağacı, paçuli, Madagaskar vanilyası, akasya, sedir ve sandal ağacından oluşuyor.

4.    Diptyque Tam Dao Kadın Parfümü

Cool ve seksi bir koku arıyorsanız doğru seçim Diptyque Tam Dao. 2013 yılında beğeniye sunulan koku, ünlü parfümör Daniel Moliere tarafından yaratıldı. Koku, üst notalarında İtalyan selvisi, yaban mersini ve gül; orta notalarında sandal ağacı ve sedir; son notalarında ise Brezilya gül ağacı, baharatlar, kehribar ve beyaz misk esanslarından oluşuyor.

5.    Dolce&Gabbana The One Kadın Parfümü

Dolce&Gabbana The One, 2006 yılında raflarda yerini aldı ve bu ikonik kokuyu yaratan isim ünlü parfümör Christine Nagel. Afrodizyak etkili koku, üst notalarında şeftali, Liçi, mandalina ve bergamot; orta notalarında zambak, erik, yasemin ve zambak; temel notalarında ise vanilya, amber, misk ve vetiver esanslarından oluşuyor. Bu özel koku en etkileyici kadın parfümleri arasında yer alıyor.

Afrodizyak Etkili 5 Erkek Parfüm Önerisi

Moda dünyasının kuralları her geçen gün yıkılsa da erkeklerin kadınlara göre daha sade ve minimal olduğu gözle görülen bir gerçek. Durum böyle olunca kol saatleri ve parfümler erkeklerin güçlü ve zevkli tarafını yansıtabilecekleri en önemli fırsatlar arasında yer alıyor. Gücünüzü ve auranızı yansıtacak, tek bir sıkışta tüm kadınların bakışlarını üzerinde toplayacağınız en çarpıcı 5 afrodizyak etkili parfüm seçimini sizler için sıraladık. Eğer dikkat çekici bir erkek parfümü arıyorsanız doğru adrestesiniz. Seçim yapmakta zorlanıyorsanız yalnızca kendinizi güçlü hissettiğiniz kokulara odaklanın.

1.    Tom Ford Noir Extreme Erkek Parfümü

Tom Ford Noir Extreme, ünlü parfümör Sonia Constant tarafından adeta güçlü erkeği tanımlamak için yaratıldı. Koku, üst notalarında kakule, Hindistan cevizi, safran, mandalina ve neroli; orta notalarında Kulfi, gül, damla sakızı veya sakız ağacı, portakal çiçeği ve yasemin; temel notalar vanilya, kehribar, odunsu notalar ve Sandal ağacından oluşuyor.

2.    Dolce&Gabbana Velvet Tender Oud Erkek Parfümü

Dolce&Gabbana Velvet Tender Oud, üst notalarında tatlı badem; orta notalarında Isparta gülü ve Okka gülü; son notalarında ise ud ve odunsu notalarında feminen maskülen kontrastı yaratıyor.

3.    Dior Sauvage Erkek Parfümü

Dior Sauvage, 2015 yılında ünlü parfümör François Demachy tarafından yaratıldı. Baştan çıkarıcı koku, üst notalarda Calabria bergamotu ve karabiber; orta notalarında Sichuan biberi, lavanta, pembe biber, vetiver, paçuli, sardunya ve elemi; son notalarında ise ambroxan, sedir ve Labdanum çiçeğinden oluşuyor. Adeta büyülü bir iksir etkisi yaratan bu kokudan vazgeçemeyeceksiniz.

4.    Versace Eros Erkek Parfümü

Ünlü parfümör Aurelien Guichard imzalı Versace Eros, üst notalarında nane, yeşil elma ve limon; orta notalarında tonka fasulyesi, ambroxan ve sardunya; temel notalarında ise Madagaskar vanilyası, kurşun kalem ardıcı, atlas sediri, vetiver ve meşe likeninden oluşuyor. Bu koku adeta Eros’un oku etkisi yaratarak onu koklayan her kişide aşk hissini alevlendiriyor.

5.    Byredo Rose Of No Mans Land Erkek Parfümü

2015 yılında sunulan Byredo Rose Of No Mans Land, gül yapraklarıyla afrodizyak etkisi yaratıyor. Üst notalarında kırmızı Türk gülü ve pembe biber; orta notalarında yine kırmızı Türk gülü ve ahududu çiçeği; son notalarında ise papirüs ve kehribar yer alan koku baştan çıkarıcı cazibeyi tanımlıyor.

Meyveli, çiçekli, baharatlı ve odunsu kokuların büyülü notalarıyla hayat bulan, afrodizyak etkili parfümler kadınlar ve erkekler için adeta bir aşk iksiri görevi görüyor. Ruhunuzun özel yanlarını yansıtabileceğiniz parfüm seçenekleri için Beymen.com’u mutlaka ziyaret edin.

Comments are closed.