Erkeklere Doğum Günü Hediye Önerileri

İnsanların birbirine değer verdiğini göstermek için kullandığı en güzel yöntemlerden biridir hediye vermek. Bu sadece sevdiğiniz kişiyi şaşırtmak ve mutlu etmekle kalmaz, aynı zamanda özel günleri daha da özel ve unutulmaz kılar. Özellikle doğum günleri, hediye vererek sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek için yılın sadece bir günü sahip olabileceğiniz çok özel bir fırsattır. Böyle özel bir günde, doğum günü hediyesi seçeceğiniz kişi ister aileden biri olsun ister arkadaş ya da sevgili olsun, ‘erkeğe hediye almak çok zor’ dediğinizi duyar gibiyiz. Ancak, erkeklere doğum gününde verebileceğiniz, beğenisini kazanacak bir hediye seçmek sandığınız kadar zor olmayabilir. Hazırladığımız hediye önerileri ile bu süreci keyifli hale getirebilir ve ‘erkeklere ne hediye alınır’ çıkmazından oldukça tatmin edici bir seçenekle çıkabilirsiniz.

1. Erkeklere Doğum Günü Hediyesi Nasıl Seçilmeli?

Erkeklere verilecek doğum günü hediyeleri söz konusu olduğunda genellikle yaş, meslek, hobiler veya yakınlık dereceniz gibi kriterleri göz önüne alarak hediye seçimi yapmanız gerekir. Ancak yaş almış biri de rengarenk bir çift spor ayakkabı gibi genç ve enerjik hediyelerden hoşlanabilir ya da tam tersi bir durum söz konusu olabilir ve örneğin plak gibi zamansız ve klasik bir hediye genç birinin ilgisini daha çok çekiyor olabilir. Kimi durumlarda da kişi ön plana çıkan bir mesleğe veya hobiye sahip ise bununla ilgili hediyeler almaktan sıkılmış olabilir.

Hediye almak istediğiniz kişiyi kısa zamandır tanıyorsanız henüz neleri sevdiği, nelerle ilgilendiği konusunda yeterince bilgi sahibi olmayabilirsiniz. Diğer yandan çok uzun zamandır tanıyorsanız, onu şaşırtacak tüm hediye seçeneklerini çoktan tüketmiş olabilirsiniz. Kısacası, tüm bu kriterleri bir yana bırakın. Bizim önerimiz; erkeklere doğum günü hediyesi seçerken her erkeğin beğeneceği, her zaman severek kullanabileceği ve her zaman geçerliliği olan hediyelere odaklanmanız. Bu hediyeler neler olabilir, gelin detaylı bakalım.

2. Her Erkeğin Beğeneceği Hediyeler Nelerdir?

Kulağa biraz imkânsız gibi gelse de her erkeğin beğenebileceği bir hediye bulmak aslında çok da zor değil. Bunun için zamansız, modası hiç geçmeyecek hediye seçeneklerine yönelmeniz yeterli. Şık bir seyahat çantası, laptop çantası, deri cüzdan ve/veya kemer, atkı ya da bunların birkaçını içeren bir hediye kutusu gerek kullanışlı olmaları gerekse her tarza uygun seçenekleri barındırması açısından erkeğe hediye seçerken gönül rahatlığıyla alabileceğiniz hediyeler arasında.

Doğum günü hediyesini daha özel kılmak istiyorsanız tüm dünyada tanınan, en prestijli markalardan biri olan Monblanc dolma kalem, her daim şık Ray-Ban güneş gözlüğü veya aksesuar gibi yükte hafif pahada ağır hediyelere yönelebilirsiniz. Açıkçası, Boga’nın güçlü tasarımı ile öne çıkan gümüş ve deri karışımı bileklikleri ile sofistike bir şıklığı garantileyen gümüş kol düğmelerinin mutlu edemeyeceği bir doğum günü çocuğu düşünemiyoruz. Tüm bu hediye seçeneklerini ve daha fazlasını Beymen kolleksiyonunda bulabilirsiniz.

Bunların dışında doğum günü hediyesi olabilecek, erkek hediye fikirleri arasında en çok tercih edilenlere göz atmak isterseniz, karşınıza dört farklı öneri çıkacaktır; saat, akıllı saat, sweatshirt ve gömlek.

2.1. Saat

Her erkeğin beğeneceği, zamansız hediye denildiğinde, akla ilk olarak aslında tam da zamanla ilgili bir hediye olan saatin gelmesi tesadüf değil. Seçkin markaların, ince işçiliğin sembolü haline gelen saat tasarımları, verilen kişiyi mutlu etme garantili ve en prestijli hediyelerden biridir. Bu yüzden geçmişten günümüzde saat, yaşı her ne olursa olsun, hala bir erkeğe alınabilecek en özel hediyelerin başında gelir.

Temel mekanizmaları az çok benzer olsa da fonksiyon ve tasarım seçeneklerinin zenginliği, saatin bu kadar özel bir hediye olmasında oldukça etkili. Versace, Breitling gibi güçlü ve sofistike tarzı vurgulayan saatlerden Tag Heuer ve Tudor’un yalın tasarımlarına, dünyaca ünlü markaların sınırlı sayıda ürettiği erkek saat modellerinden, çelik ve titanyum malzemeye sahip dayanıklılığı ile öne çıkan tasarımlara kadar yüzlerce saat seçeneği Beymen koleksiyonunda sizi bekliyor.

2.2. Akıllı Saat

Saatlerin teknoloji ile buluşma noktası olan akıllı saatler farklı birçok özellik barındırmasının yanı sıra, yalın ancak güçlü tasarımları ile de beğeni topluyor. Artık neredeyse küçük bir bilgisayar formunda olan, James Bond filmlerinden aşina olduğumuz bu küçük ama müthiş makineler, haliyle her yaştan erkeğin ilgisini cezbediyor. Akıllı saat denince akla ilk gelen marka Apple, klasik şıklıktan vazgeçemeyenlerin tercihi olmaya devam ederken, TicWatch, Polar gibi markalar gerek tasarımları gerekse sunduğu özellikler ile erkek için hediye seçenekleri arasında öne çıkıyor.

Akıllı saat, marka ve modelleri konusunda alternatifler o kadar fazla ki doğum günü hediyesi olarak akıllı saat almayı düşünüyorsanız, almak istediğiniz modeli, hediye edeceğiniz kişinin tarzına ve ihtiyaçlarına göre belirlemek mümkün. Örneğin, doğum gününü kutlayacağınız kişi spor yapmaktan keyif alan biri ise Apple Watch Nike Serisi veya Polar Pacer Pro koşu saati oldukça beğenebileceği hediyeler olacaktır. Dinamik ve canlı renklere sahip modeller için ise Apple akıllı saatler ile uyumlu yeşil veya kırmızı kordon seçeneklerine göz atabilirsiniz.

2.3. Sweatshirt

Serin sonbahar akşamları ve ardından soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi sweatshirtlere hangimiz hayır diyebilir ki? Renkleri, desenleri ve dokuları arasından seçim yapmak epey zor olsa da her erkeğin gönlünü çelecek bir sweatshirt mutlaka var.

Artık bir klasik haline gelen Beymen Club sweatshirtler şıklığından ve rahatından ödün vermeyenler için ideal bir hediye seçeneği. Les Benjamin’in yumuşak dokulu, yalın tasarımları özellikle minimalist bir tarza sahip erkeklerin favorisi olmaya aday iken Polo Ralph Lauren sweatshirtler ise teddy bear figürleri ile çocuksu ruhunu hiç kaybetmeyen erkekler için tasarlandı.

2.4. Gömlek

Klasik şıklığın vazgeçilmezi gömlekler, her yaşa ve her tarza hitap eden, beğenme garantili, kurtarıcı hediyeler biri. Renk, malzeme ve kesim gibi farklı kategorilerde pek çok seçenek arasından seçim yapmak kolay değil biliyoruz ama size birkaç önerimiz var.  Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan Beymen Club Oxford Comfort gömlekler günün büyük kısmını ofiste geçiren erkekler için özel olarak tasarlandı. Dilerseniz kravat ile dilerseniz kravatsız kullanabileceğiniz bu gömlekler, iş toplantıları için olduğu kadar günlük aktiviteler için de ideal.

Doğum gününü kutlayacağınız kişi daha smart casual bir tarza sahip ise yine Beymen Club tasarımı ekose gömlekleri tercih edebilirsiniz. Enerjik bir tasarıma, canlı renk paletine sahip bir gömlek arıyorsanız Ralph Lauren marka gömlek modellerine göz atmanızı öneririz. Sıra dışı tasarımların peşindeyseniz Etro’nun etnik desenli gömlekleri ve Balenciaga’nın cesur tasarımları tam size göre. Şıklığın dozunu yükseltmek istiyorsanız ise Salvatore Ferragamo özel tasarım beyaz gömlek veya Pal Zileri smokin gömleği uzun zamandır aradığınız hediye olabilir.

Tüm bu seçkin markaları ve çok daha fazlasını bulmak için Beymen koleksiyonunu ziyaret edebilirsiniz.

Comments are closed.