Özel Günler için 4 Özel Takım Elbise Modeli

Her dikişinde yüksek öz güvenin ve güçlü bir stilin izini taşıyan takım elbiseler, erkek modasının geçmişten bugüne hala en göz alıcı parçaları arasında. Kişisel zevklerin ve karakterin somut bir yansımasını sunan erkek takım elbise modellerini seçmek işte bu nedenle özel bir mesai gerektiriyor. Beymen ayrıcalığıyla işinizi kolaylaştıracak erkek takım elbise seçimi tüyoları ve takım elbise önerileri bu dosyamızda!

Takım elbise modelleri erkek gardıroplarının en özel köşesinde duran stil unsurlarının başında geliyor. Bu ürünler sadece bir giyim parçası olmalarının ötesinde yaşam tarzının, kişiliğin ve kaliteli seçimlerin simgesi olarak değerlendiriliyor. Erkek takım elbise modelleri doğru kumaş, kalıp ve desenden seçildiğinde, özellikle de resmi davetlerde beylerin stiline sofistike bir dokunuş yapıyor. Etkileyici bir stil yaratmak için ise tabii ki, takım elbise nasıl seçilir tüm detaylarıyla öğrenmek gerekiyor. 

Beymen editör ekibi olarak takım elbise seçiminde göz önünde bulundurmanız gereken faktörleri ve en iyi takım elbise markalarına ait birbirinden göz alıcı modelleri bu içerikte sizler için sıraladık. Hadi, hemen incelemeye başlayın!

1. Takım Elbise Seçiminin Püf Noktaları

Özel davetlerin öncesinde tam üzerine dikilmiş gibi görünen bir takım elbise bulmak neredeyse tüm erkeklerin hayali olabilir. Ancak tüm mesele bununla bitmiyor. Kusursuz bir takım elbise görünümü için farklı pek çok noktaya da özen göstermek gerekiyor. Erkek takım elbise alışverişinde dikkat etmeniz gereken noktaları aşağıda görebilirsiniz.

  • Vücut tipi: Takım elbise içerisinde kusursuz görünmek istiyorsanız mutlaka vücut tipinize uygun bir model seçmelisiniz. Örneğin; ters üçgen ve dikdörtgen vücut tiplerine sahipseniz yatay çizgili takım elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Üçgen vücut tipi için ise dikey çizgili takım elbise seçeneklerine yönelmelisiniz.
  • Kalıp: Takım elbiseyi en şık şekilde taşımak için kalıba göre seçim yapmak büyük önem taşıyor. Fit bir vücuda sahipseniz, slim fit takım elbiseler ve İtalyan kesim takım elbiseler sizin için ideal bir seçim olacaktır. Eğer kiloluysanız tam bedeninizde regular fit takım elbiseler tercih edebilirsiniz.
  • Tarz: Takım elbise seçimini gideceğiniz etkinliğe ve ortama göre yapmalısınız. Örneğin; günlük stil için sportif takım elbiselere, iş yemeği ve diğer resmi davetler için klasik takım elbiselere yönelebilirsiniz.
  • Renk seçimi: Takım elbisenin tarzı kadar rengi de katılacağınız etkinlik için önem arz ediyor. Yaz mevsimindeki gündüz davetlerinde açık renkli takım elbise modellerine, iş yemeklerinde ise koyu renkli takım elbiselere şans verebilirsiniz.
  • Desen seçimi: Eğer risksiz bir şıklık elde etmek istiyorsanız tercihinizi siyah takım elbise ve mavi takım elbise gibi desensiz modellerden yapmalısınız. Fakat enerjinizi dışarı yansıtmak ve alışılmış modellerden sıyrılmak için ekoseli ya da farklı desenlerdeki takım elbiseleri tercih edebilirsiniz.
  • Kumaş: Hem mevsim hem de gidilecek etkinlik takım elbisenin kumaşını seçerken etkili oluyor. Örneğin; kış mevsimine uygun olan kadife takım elbise modellerini bahar aylarında ve günlük spor stilde tercih etmemelisiniz.
  • Ceket tasarımı: Takım elbise ceketinin uzunluğuna, rahatlığına, üzerinize tam oturup oturmadığına, yaka stiline, düğmelerine ve yırtmaçlarına dikkat etmelisiniz. Ceketin çok kısa ya da çok uzun olmamasına, sofistike bir görünüm için iki düğmeli ve çentik yakalı olmasına özen gösterebilirsiniz.
  • Pantolon seçimi: Takım elbise pantolonunun ayakkabıyı çok fazla kapatmamasına ve rahat kalıpta olmasına dikkat etmelisiniz. Oturup kalkarken konforsuz hissettirecek modellerden uzak durmalısınız.
  • Aksesuarlarla uyumluluk: Seçeceğiniz takım elbisenin kullanmayı düşündüğünüz aksesuarlarla uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Eğer yakanıza mendil ya da yaka zinciri takmak istiyorsanız ceketin cepli olmasına dikkat etmelisiniz.

2. Beymen’den Takım Elbise Önerileri!

Network’ten Pal Zileri’ye, Beymen Club’dan Academia’ya en kaliteli erkek takım elbise markaları Beymen’de bir arada bulunuyor. Dünyaca ünlü markaların farklı etkinliklerde tercih edebileceğiniz birbirinden şık erkek takım elbise modellerini Beymen’de keşfedebilirsiniz. Davete göre erkek takım elbise önerilerimize göz atmak için bir alt satıra kaydırmanız yeterli!

2.1. Sonsuz Mutlulukları Kutlarken: Beymen Club Siyah Şal Yaka Yün Smokin

Erkek düğün kombinleri dendi mi tabii ki akla ilk gelen seçenek smokin modelleri oluyor. Bu parçalar güçlü tasarımlarıyla beylere göz alıcı bir şıklık kazandırıyor. Eğer siz de düğününüz için damatlık arayışındaysanız, Beymen Club markalı Siyah Şal Yaka Yün Smokin’i tercih edebilirsiniz. Şal yakalı ve çift yırtmaçlı ceketten ve normal belli dar paça pantolondan oluşan bu takım elbiseyi en mutlu gününüz için rahatlıkla seçebilirsiniz. Ayrıca doğru gömlek, papyon ve ayakkabı seçimiyle tarzınızı daha da yükseltebilir ve gecenin yıldızı olabilirsiniz. Tabii ki eşinizden sonra!

2.2. İş Yemeği için En İyi Seçim: Pal Zileri Lacivert Mikro Desenli Yün Takım Elbise

İş yaşamında takım elbise seçimi karşıya vereceğiniz mesajları doğrudan etkiliyor. Güçlü bir takım elbise kişinin çok daha öz güvenli, cesur ve iddialı görünmesini sağlıyor. Bu sebeple iş yemeği için spor takım elbise yerine klasik modellere yönelmelisiniz. Tercihinizi kaliteli dokulu, şık kalıba sahip bir modelden yana yapabilirsiniz. 

Pal Zileri imzalı Lacivert Mikro Desenli Yün Takım Elbise, iş yemeği için takım elbise arayışınıza ideal bir yanıt olabilir! Ürünün kelebek yakalı, çift düğme kapalı ve broş detaylı ceketi güçlü seçimlerin açık bir yansımasını sunuyor. Ceketi tamamlayan dar paça pantolon ise genel görünüme çok daha modern ve yenilikçi bir imaj katıyor. Kelebek yakası sayesinde kravatlarla da tercih edebileceğiniz bu Pal Zileri takım elbise, bir sonraki projenizin en gizli mimarlarından biri olabilir!

2.3. Mezuniyet ve Yeni Başlangıçlar için: Network Bej Yün Karışımlı Takım Elbise

Takım elbise seçiminde mutlaka göz önünde bulundurulması gereken detaylardan biri de yaş! Yani eğer genç bir bireyseniz ve özellikle mezuniyet gibi bir davete katılacaksanız daha spor modeller tercih edebilirsiniz. Spor takım elbise kombininizi tamamlamak için ise tişörtlerden, kazaklardan ve sneaker’lardan yardım almanız mümkün.

Yaşınıza ve gideceğiniz etkinliğe uygun bir seçim yapmak, aynı zamanda rahat duruşunuzu ve özgünlüğünüzü vurgulamak için Network markasına ait Bej Yün Karışımlı Takım Elbise’ye şans verebilirsiniz. Rahat kesimi ve çizgili deseniyle son derece şık bir stile sahip olan bu takım elbise, bej rengiyle de oldukça modern bir görünüm sergiliyor. Yeni başlangıçlara iddialı bir giriş için önerimiz belli!

2.4. Kırmızı Halının Kostümü: Academia Kahverengi Oversized Takım Elbise

Oversize stil özel etkinliklerde çabasız bir şekilde öne çıkmanın yolunu sunuyor. Modern, yenilikçi ve benzersiz bir görünüm yaratan bu kalıp, takım elbiselerde de dikkat çekici bir stil ortaya koyuyor. Siz de kırmızı halıda ya da ödül töreni gibi özel etkinliklerde alışılmışın dışına çıkmak ve özgün kişiliğinizi yansıtmak isterseniz, Academia imzalı Kahverengi Oversized Takım Elbise’yi tercih edebilirsiniz.

Oversize takım elbise kombininizi kolye ve küpe detaylarıyla daha da zenginleştirebilirsiniz. Acamidea takım elbise altına ayakkabı seçiminizi platform taban deri ayakkabılardan ya da beyaz sneaker’lardan yana yapmanız mümkün. Detaylar değişse de, bu oversize takım elbiseyle her koşulda kırmızı halının en dikkat çeken isimlerinden biri olacaksınız!

Lüks ve kaliteyi bir arada sunan erkek takım elbise modellerini dünyaca ünlü markaların imzasıyla Beymen’de bulabilirsiniz. Hadi, tarzınıza fark katacak bu üst düzey erkek modası temsilcilerini hemen keşfedin!

 

Comments are closed.