Yılbaşı Kombinleri – Yılbaşında Ne Giysem?

Yılın en ışıltılı ve heyecanlı zamanına giderek yaklaşıyoruz! Günler geçtikçe gördüğümüz her detay bizlere yeni yıl ruhunun geldiğini hatırlatıyor. Yılın en önemli gecesi olarak adlandırabileceğimiz yeni yıl gecesinde verilecek yılbaşı hediyeleri, nereye gidileceği, nasıl bir program yapılacağı gibi pek çok ayrıntıyı içeren uzun bir liste tamamlanmayı bekliyor.

En önemli konulardan biri ise bu özel gecede çarpıcı bir yılbaşı şıklığı yaratarak unutulmayacak bir kombine imza atmak. Büyük kutlamalar, büyük umutlar ve yüksek doz coşkuyla karşıladığımız yeni yıl gecesi, anılarımızda ve fotoğraflarda unutulmayacak özel anlara ev sahipliği yapacak. Bu yüzden yapacağınız yılbaşı kombini oldukça önemli. Ne giyeceğinize karar veremiyorsanız ve kendinize “Yılbaşında ne giyilir?” sorusunu soruyorsanız, yılbaşı kombinleri 2023 önerileri için doğru adrestesiniz.

Yılbaşı Kombini Önerileri ile Yeni Yıla Şık Bir Giriş Yapın!

Evde ya da dışarıda bir mekanda olsun fark etmez, yeni yıla nerede girecek olursanız olun kendinizi göz kamaştırıcı ve ışıltılı hissetmek hakkınız. Yılbaşı gecesi kıyafetleri arasında seçim yaparken başta kadife olmak üzere ipek, saten gibi yumuşak ve parlak kumaşlar tercih etmeye çalışın. Denim ve polar gibi günlük kumaşların kesinlikle tercihleriniz arasında olmaması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Günlük hayatta rahatlık çoğu zaman şıklığın önüne geçebiliyorken böyle bir gecede ise şıklığınızı öncelikli tutabilirsiniz. Cesur ve özgüvenli bir siluetin her zaman için tüm gözleri üzerinde toplayacağını unutmayın. Yılbaşı kombinlerinizi farklılaştıracak ve kişiselleştirilmiş bir görünüm sağlayacak stil dokunuşlarını yakından inceleyelim.

2023 Yılbaşı Kombini Stil Dokunuşları

Yılbaşı kıyafet kombinleri söz konusu olduğunda öncelikle mütevazı olmaya çalışmayın. Özel bir gece elbisesi ile eşleştireceğiniz bir mücevher ya da şık bir ceketle bir araya getireceğiniz güçlü bir saat tasarımı, gecenin yıldızı olmanızı sağlayabilir. Yapacağınız kombinde sizi öne çıkaracak aksesuar tercihleri her zaman için önceliğiniz olmalı.

Kadınlar için zarif topuklu ayakkabılar, bu gecenin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Eğer ince topuklu ayakkabılar ile yürümekte zorlanıyorsanız, düz taban ayakkabılar yerine sezonun yükselen trendi olan kalın topuklu ayakkabıların konforuna kendinizi bırakın. Erkekler içinse bu özel gece için tercihler kesinlikle deri ve klasik ayakkabı tasarımlarından yana olmalı. Spor ayakkabılar bu gece için özensiz ve ciddiyetsiz bir hava yaratabilir.

Yine kadınlar için en önemli konulardan biri doğru çanta seçimi. Yeni yıl gecesi için boyutu büyük olan çantalardan uzak durmalısınız. Zarif ve hatları daha net olan, tercihen ışıltılı detaylara sahip çanta tasarımlarına göz gezdirebilirsiniz.

Çantalardan söz açılmışken, eğer sizin için özel bir kadına yılbaşı hediyesi arayışındaysanız, Beymen’in pek çok seçkin markayı buluşturduğu zengin koleksiyonuna mutlaka göz atın.

Yeni Yılı Dışarda Kutlamak İsteyenlere Yeni Yıl Kombinleri

Yeni yıl programınızı yaptınız, belki özel bir restoranda belki de lüks bir otelde sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir yeni yıl gecesi geçireceksiniz. Fakat hala ne giyeceğinize karar vermediyseniz ya da seçim yapmakta zorlanıyorsanız, yeni yıl gecesi ışıldamanızı sağlayacak yılbaşı kıyafetleri önerilerimiz sizlerle.

Yeni yıl gecesinde klasiklerden gitmek isterseniz zümrüt yeşili, lacivert, siyah, bordo, kırmızı, gümüş ve altın sarısından oluşan yeni yıl gecesinin kült renk paletinden bir renk tercih edebilirsiniz. Daha genç ve dinamik bir seçim yapmak isterseniz fuşya, lila, bebe mavisi ve turuncu gibi renkler sizin için en doğru tercih olacaktır.

Parti Elbiseleri Kombin Önerisi

İkonik bir yeni yıl görünümünün olmazsa olmazı yılbaşı parti elbiseleridir. Genellikle ışıltılı kumaşlardan ya da kadifeden tasarlanan bu elbiselerin tam anlamıyla ışık saçmanızı sağlayacağından emin olabilirsiniz. Payetli elbiseler için bantlı sandaletler ve sivri burunlu stilettolar en iyi tamamlayıcılar arasında yer alıyor. Payetli elbiseler için çanta seçiminde ise tüylerin yer aldığı bir model tercih ederek eğlenceyi artırabilirsiniz. Yeni yıl elbiseleri arasında favorilerden olan kadife elbiseler içinse platform ve kalın topuklu ayakkabılar oldukça ideal. Kadife elbisenizi düz ya da dantelli, ince, siyah bir tül çorapla tamamlayarak kış ruhunu görünümünüze de yansıtabilirsiniz. The Attico ve David Koma tasarımlarını incelemeden elbisenize karar vermeyin.

Tulum Kombin Önerisi

Kadınlar için en önemli kurtarıcılardan olan tulumlar özellikle yılbaşı gecesi için hem şık hem de konforlu seçimlerin başında geliyor. Belinde kemer ya da bağlama detayı bulunan bir tulumla hatlarınızı vurgulayarak hem özenli hem de zahmetsiz bir kombin yapabilirsiniz. Tulumunuzun paçaları bol ve yere kadar uzunsa mümkün olduğunca kalın platformlu bir topuklu ayakkabı tercih edin. Eğer paça detayı bileklerde bitiyorsa güçlü bir çift stiletto ya da yalın bir çift bantlı sandalet zarafetinizi ikiye katlayacak. Küçük ışıltılı bir el çantası tercih ederek, görünümünüze ışık katabilirsiniz. Bottega Veneta ve Saint Laurent imzalı tulum tasarımları, çekici ve rahat bir yılbaşı kombini yapmanızı tam anlamıyla garantileyecek.

Blazer Ceket Kombin Önerisi

Her zaman özenli bir görünüm sunan blazer ceketlerinizi yeni yıl gecesinde bol paça, yüksek bel klasik pantolonlarınızla bir araya getirin. Siyah bir görünüm yaratın ve ceketinizi ışıltılı bir büstiyerle tamamlayın. Güçlü küpeler ve deri bir el çantasıyla tamamlayacağınız görünümle adınızdan söz ettireceğinizden emin olabilirsiniz. Şık bir akşam yemeği sonrasında, yüksek doz tempo için blazer ceketler en iyi gece kombinleri arasında yer alıyor.

Takım Elbise Kombin Önerisi

Erkekler için adeta bir üniforma görevi gören takım elbiseler, yeni yıl gecesinde bir centilmenin nasıl gözükmesi gerektiğini tanımlıyor. Bu geceye özel olarak bordo, lacivert, mor ya da zümrüt yeşili tonlarında kadife kumaştan, yakası siyah saten detaylı ve tercihe göre kruvaze ya da düz bir ceket tercih edip modern bir görünüm yaratabilirsiniz. Siyahın asaleti oldukça etkileyici ama biraz farklılık katmakta fayda var. Kol düğmeleriniz ve saatinizle görünümünüzü tamamlayın. Ayakkabı tercihinizde ise rugan doğru bir seçim olacaktır. Papyon ya da kravat tercihi gideceğiniz mekanın ciddiyetine göre değişkenlik gösterebilir. Bu noktada eğer bir erkeğe yılbaşı hediyesi almayı düşünüyorsanız, takım elbise giymeyi seven erkekler için kravat ve papyon gibi hediyelerin her zaman için klasik ve zamansız seçeneklerden biri olduğunu unutmayın.

Yeni Yılı Ev Kutlamak İsteyenlere Yeni Yıl Kombinleri

Yılbaşı gecesi söz konusu olunca kimileri de daha güvenli ve konforlu oldukları evlerinde, ev partileri ve aile yemekleri düzenleyerek yeni yıla girerler. Sizler için evde abartıdan uzak ama bir o kadar da özenli gözükmenizi sağlayacak yılbaşı ev partisi kombinlerini sıraladık.

Elbise Kombin Önerisi

Arkadaşlarınızla düzenleyeceğiniz bir yeni yıl partisi ya da partnerinizle geçireceğiniz romantik bir yılbaşı akşamı için evde rahatça hareket edebileceğiniz kabarık ve uzun olmayan tasarımlara yönelmelisiniz. Aşırıya kaçmadan kadife, saten ve payetli elbiseler başta olmak üzere şık ve sade elbiseler tercih edebilir, zarif aksesuarlarla dengeli bir görünüm yaratabilirsini

Kazak Kombin Önerisi

Yeni yıl ruhunun olmazsa olmazı yumuşak dokulu, renkli, eğlenceli kazaklardır. Yeni yıl kazakları ile büyükten küçüğe herkesin tercih edebileceği yılbaşı aile kombinleri yaratarak fotoğraf albümlerinizde yer alacak unutulmaz anılar yaratabilirsiniz. Kazak kombininizi yine yeni yıl ruhuna uygun renkli ve eğlenceli saç aksesuarları ile tamamlayabilirsiniz. Ayrıca kazakların yılbaşı söz konusu olduğunda modası asla geçmeyen bir hediye olduğunu hatırlamakta da fayda var. Sevgiliye yılbaşı hediyesi seçenekleri arasında gidip geliyorsanız, sevgilinizin stilini yansıtan sıcacık bir kazak onu çok mutlu edecektir.

Gömlek Kombin Önerisi

Özellikle yeni sezonda sıkça karşımıza çıkan saten gömlekler, evde yılbaşı geçirecekler için hem oldukça özenli hem de oldukça şık bir seçim olacaktır. Kalıbı vücudunuzu saran bir pantolonla görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Aksesuarlar noktasında ise altın detaylı çok sıralı kolyeler, yüzükler ve küpeler tercih ederek görünümünüze sıcak bir dokunuş katın.

Erkekler içinse chino pantolonlar ve pastel tonlardaki poplin gömlekler, yılbaşı gecesinde özenli ve şık bir görünüm yaratmaya hazır.

Yeni yıl ruhunu doyasıya hissedeceğiniz, sevdikleriniz için birbirinden özel binlerce hediye alternatifinin ve yeni yıl kıyafetlerinin yer aldığı Beymen.com’u ziyaret etmeyi unutmayın.

 

Comments are closed.