En İyi Küçük Ev Aletleri Markaları

Evdeki en büyük yardımcılarımızın açık ara farkla küçük ev aletleri olduğunu söylesek, sanıyoruz ki kimse itiraz etmez. Özellikle de mutfakta! Yemekleri zahmetsizce hazırlamak ve mutfağı şık bir görünüme kavuşturmak, aynı kapıdan geçiyor. Peki, şimdi bu kapıyı ardına kadar açmaya ne dersiniz? Küçük ev aletleri önerilerimize kulak verin!

Evde geçirdiğiniz bir günün dörtte üçünü temizlik ve yemek işlerine ayırmak sizce de fazlasıyla yorucu değil mi? O halde, hayatınızı kolaylaştıracak yeni nesil elektrikli küçük ev aletleriyle tanışma vaktiniz gelmiş demektir! Teknoloji her geçen gün gelişirken küçük ev aletleri de bu değişimin bir parçası olmaya devam ediyor. Her alanda varlığını gösteren bu hayat kurtarıcı aletler, özellikle temizlik ve yeme içme alanında fark yaratıyor.

Kahve makinelerinden mutfak robotlarına kadar evde sağ kolumuz olan pek çok küçük ev aleti bulunuyor. Hatta bu aletler dışarıda içtiğimiz kahveleri ve yediğimiz yemekleri ev konforunda hazırlama imkanı sunuyor. Üstelik kendi tariflerimizle! Peki, bir ev için olmazsa olmaz küçük ev aletleri sizin için hangileri? Bu konuda yolunuzu aydınlatacak yeni nesil ev aletleri önerilerine Beymen rehberliğinde ulaşabilirsiniz!

1. Küçük Ev Aletleri Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Geride bıraktığınız yıllar içinde hem teknolojide hem de dekorasyon trendlerinde çok büyük değişimler meydana geldi ve şu an bile gelmeye devam ediyor. Bu nedenle küçük ev aletleri seçerken göz önünde bulundurmanız gereken noktaları tekrar hatırlamanızda fayda var:

1.1. Mevcut Alanı Hesaplamak

Yeni bir ürün satın alırken belki fiyatından bile daha önemli ve dikkat edilmesi gereken konu alan hesaplaması oluyor. Yeterli alana sahip olmadıktan sonra en güzel ev aletleri bile bir eşya yığınına dönüşebiliyor. Bu nedenle herhangi bir ev aleti almadan önce işe bu ürünü nereye yerleştireceğinize karar vererek başlamanız gerekiyor. Mutfak düzenini bu doğrultuda değiştirebilir, yeni ürünleriniz için yer açabilirsiniz.

1.2. Uyumlu Stillere Yönelmek

Yemek yapmaktan keyif alan çoğu insan gününün büyük kısmını burada geçiriyor. Bu durumda mutfak, yalnızca karın doyurmaktan ziyade göz zevkine de hitap etmesi gereken bir alana evriliyor. Yeni bir mutfak aleti alırken mutfağın genel dekorasyonuna uygun bir stil seçmek bu nedenle çok önemli. Örneğin; renkli bir mutfak aleti alacaksanız hem mutfağın rengine hem de diğer ürünlerinizin rengine uygun olmasına özen gösterebilirsiniz.

1.3. Bütçeyi Doğru Ayarlamak

Fiyat, yeni bir elektronik cihaz alırken dikkat edilmesi gereken unsurlar arasında ilk sıralarda geliyor. Bütçe belirleyerek alışverişe çıkmak karar verme aşamasını da kolaylaştırıyor. Bunun için öncelikle ihtiyacınız olan özelliklere karar vermeli ve bu özellikleri karşılayan ürünlerin fiyat aralıklarını öğrenmelisiniz. Daha sonra tüketici yorumlarını okuyarak seçeneklerinizi filtreleyebilirsiniz.

2. Küçük Ev Aletlerinde En Sevilen Teknoloji Markaları

Küçük ev aletlerinin performansı markasına ve modeline göre farklılık gösteriyor. Ancak bir aletten beklediğiniz verimi alabilmek için beklentilerinizin ne olduğuna karar vermeniz ve bu doğrultuda alışveriş yapmanız gerekiyor. Elbette ki her insanın favori bir markası olabiliyor ve alacağı her üründe öncelikle bu markaya yönelebiliyor.

Samsung ve Philips gibi markalar da akıllı ev ekosistemi kurarak tüketicilerin her üründe kendi markalarını seçmesini teşvik ediyor. Peki, küçük ev aletlerinde en sevilen teknoloji markaları neler? Sizin favori markalarınız da bu listede yer alıyor mu, yoksa yeni favorinizi bulmaya mı geldiniz?

En İyi Küçük Ev Aletleri Markaları ve Özellikleri

Marka Kuruluş Yılı Menşei Öne Çıkan Yönleri Uzmanlık Alanı
Smeg 1948 İtalya Rengarenk retro tasarımlar Yemek hazırlama ve pişirme üzerine dayanıklı teknolojik aletler
Miele 1899 Almanya Ürettiği ürünlerin en düşük enerji tüketimiyle çalışması 20 yıla kadar kullanım ömrü vadeden beyaz eşyalar
iRobot 1990 Amerika Uzay araştırmaları ve arama kurtarma ekipleri için robot geliştirebilecek teknoloji birikimi Ev temizliğinde çığır açan temizlik robotları
Ankarsrum 1940 İsveç Kaliteli malzemeleri ve uzman mühendis ekibiyle 7 yıl garanti sunması Yemek hazırlığının her noktasında yardımcı olacak mutfak asistanları
Philips 1891 Hollanda Anlamlı ve basit ürünler üretme mottosu İnsan hayatını ve sağlığını ön plana alan teknolojik ürünler
Moccamaster 1968 Hollanda El işçiliği ve sıkı kalite kontrolleriyle üretilmesi Optimum sıcaklık ve demleme süresine sahip filtre kahve makineleri
Dualit 1945 İngiltere Ergonomi ve estetiği birleştiren zarif tasarımlar Ekmek kızartma makineleri
Kitchenaid 1919 Amerika Birleşik Devletleri Zamansız ve renkli tasarımlara sahip ürünleri Mikser çeşitleri ve hamur makineleri

 

2.1. Retro Stil, Zamansız Estetik: Smeg Küçük Ev Aletleri

1948’den beri yenilikçi ev aletleri tasarlayan İtalyan asıllı Smeg, rengarenk retro stili ile mutfaklara tarz kazandırmak için birebir! Kaliteye, teknolojik içeriklere ve enerji tasarrufuna odaklanan Smeg’in sevimli tasarımlarıyla, ürünlerinin albenisi de bir başka!

Smeg El Blender Seti, ince zevkleri yansıtan lezzet dolu mutfakların olmazsa olmazı! Ergonomik ve kaydırmaz tutacağıyla konforlu bir yemek hazırlama deneyimi sunan bu blender seti, paslanmaz çelik karıştırma kolu ve paslanmaz çelik bıçakları ile uzun vadeli bir kullanım sağlıyor.

2.2. Sade ve Şık: Miele Küçük Ev Aletleri

1899 yılından beri varlığını sürdüren Alman markası Miele, “Daima daha iyi!” mottosuyla yoluna devam ediyor. Ürünlerini 20 yıla varan kullanım esasına göre test eden marka, bu sayede kalite ve dayanıklılık noktasında şüpheye yer bırakmıyor.

Miele FashionMaster Antrasit Lotus Beyazı Buharlı Ütü, en sıkıcı ev işlerinden biri olan ütü yapmayı bile keyifli ve konforlu bir deneyime dönüştürüyor. Noktasal buhar uygulamasıyla virüslerin yüzde 99,99’unu öldüren Miele buharlı ütü, kireç çözücü özelliğiyle uzun vadeli ve zahmetsiz bir kullanım sağlıyor. Yüksek performansıyla ise kalın kıyafetlerde dahi tek seferde kusursuz bir sonuç veriyor.

2.3. Hayat Değiştiren Teknolojiler: iRobot Küçük Ev Aletleri

Yolculuğuna 1990 yılında Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nde başlayan iRobot, bugün tüm dünyada 40 milyondan fazla kullanıcının hayatına dokunuyor. Marka, temizliği kolaylaştırarak insanların kendilerine ve ailelerine vakit ayırmalarına olanak tanıyor.

iRobot Roomba i7+ Akıllı Robot Süpürge, temizliği baştan sona halletmekle birlikte toz haznesini bile otomatik olarak boşaltıyor. Patentli VSLAM teknolojisine sahip iAdapt 3.0 navigasyon teknolojisiyle bu alet, evin içinde sorunsuz şekilde gezinebiliyor. Üstelik üç aşamalı temizlik sistemi ile küf, polen, toz akarı, köpek ve kedi alerjenlerinin yüzde 99’unu yakalıyor.

2.4. Çakı Gibi İsveç Tasarımları: Ankarsrum Küçük Ev Aletleri

1940 yılından beri çalışmalarına devam eden İsveç asıllı Ankarsrum, mutfak aktivitelerini kolaylaştırmak ve kaliteli ürünleri tüketicilere ulaştırmak için varlığını sürdürüyor. Marka, yüksek teknoloji ürünü ekipmanlarıyla en zorlu mutfak işlerinin dahi kolaylıkla üstesinden gelmeyi hedefliyor.

Ankarsrum Mutfak Asistanı, 16 farklı aksesuarıyla ekşi mayalı ekmekten smoothie’ye, hatta kendi makarnalarınızı yapmaya kadar her konuda yardımcı oluyor. Bu akıllı asistan sayesinde ekmek, makarna, elma püresi ve sosis gibi pek çok farklı yemeği hazırlamak mümkün. Tek seferde 5 kiloya kadar hamur yoğurabilen bu mutfak asistanı, 7 yıllık garanti süresiyle de kullanıcılarından tam not alıyor.

2.5. Geleceğe Bugünden Adım Atmanın Yolu: Philips Küçük Ev Aletleri

130 yıllık insan odaklı inovasyonu ile Philips, insanların iyi yaşamasını ve hayattan zevk almasını amaçlıyor. Marka, sürdürülebilirlik çalışmalarıyla kendisini insanları ve gezegeni önemseyen bir teknoloji şirketi olarak tanıtıyor.

Kahve makinesinden saç kurutma makinesine kadar farklı alanlarda ürünler geliştiren Philips, Hue koleksiyonundaki akıllı aydınlatmalarıyla gözleri rahatsız etmeyecek lamba modelleri tasarlıyor. Philips Hue, yalnızca akıllı bir ampul değil, akıllı bir aydınlatma sistemi sunuyor. Hue, bağlantı köprüsü ve akıllı kontrollerle ışığı deneyimleme şeklini sonsuza dek değiştiriyor. Philips Hue mobil uygulamasıyla Philips Akıllı Ev ekosistemine dahil olarak ışıklarınızı hızlıca ve kolayca kontrol edebilirsiniz. Evde olmasanız dahi ışıkları açıp kapatabilirsiniz.

 

Küçük ev aletleri modern dünyada her daim sağ kolumuz olmaya devam edecek. Peki, eviniz ve kendiniz için en iyi küçük ev aletleri arayışınızı Beymen’le noktalamaya ne dersiniz?

 

Comments are closed.