Yeniden Karşımızda: Bel Çantaları

80’ler ve 90’ların özgürlük duygusu bel çantalarıyla tekrar bugüne taşınıyor. Hatta gardıropların bu özlenen parçası markaların koleksiyonlarına öylesine esaslı bir dönüş yapıyor ki uzun bir süre daha buralarda olacağa benziyor. Siz de, kalıplardan uzak duran, güçlü stilinize bel çantalarının özgürlük hissini dahil edin. Hareket özgürlüğünüzü artırdığı ve fonksiyonel olduğu kadar iyi de görünen bu parçalarla sezonun yıldızı olun.

Her sezon olduğu gibi, 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda da dünya markalarının yıldız parçalarını kadın ve erkek koleksiyonları ile sunan Beymen’lere ve Beymen.com’a davetlisiniz.

Versace bel çantası modelleri . Versace Bel Çantası Modelleri

Bu Sezon Eller Serbest

Dijital çağa ayak uydururken aynı anda birden fazla işle ilgilenmek modern insanın günlük rutininin bir parçası haline geldi. Yolda yürürken veya bir yerlere yetişmeye çalışırken bir elinde telefon, diğerinde kahvesiyle zamanını en verimli şekilde kullanmak günün yükünü hafifletmek anlamına geliyor. Bu hafifliği garantiye alacak konforu sunan, elleri serbest bırakan kadın bel çantası modelleri bu sezon Beymen kadınını her stile uygun seçeneklerle karşılıyor. Deri bel çantası alternatiflerinin yanı sıra farklı kumaş deneyimleri de sunan modeller ile stilinizi güncelleyin.

Siyah beyaz bel çantası Pembe bel çantası

Renklerle Özgürleşin

Bel çantası kadın gardırobuna konfor katarken, renklerle güçlenen modeller mevsimin enerjisini tüm canlılığıyla yansıtıyor. Marc Jacobs’ın logolu kadın bel çantası modelleri canlı renkleriyle bu sezonun en iddialıları arasında. Özgür duruşunuza renklerle karakter katmak için harekete geçin.

Yeşil bel çantası Yeşil bel çantası

Logo ve Ötesi

Moschino’nun siyah logo baskılı bel çantası ve leopar baskılı logolu modeli, çantam logosuyla da iddialı olsun diyenler için birebir. Versace ise siyah kapitoneli “Medusa” modeli ve kırmızı logo baskılı cesur bel çantası ile Beymen’lerde karşılaşacağınız en dikkat çekici parçaları sunuyor.

Leopar desenli bel çantası Versace bel çantası modelleri

 

Göz Alıcı ve Parıltılı Seçimler

Isabel Marant’ın farklı renk alternatifleri sunan, şerit detaylı tek renk modelleri, parlak ve göz alıcı renkleriyle gardırobunuzun favori parçalarından olmak üzere. Alexander Wang de tek renk kadın bel çantası modelleriyle canlı renkleri yakından takip ediyor ve üstelik bu canlılığa bir de rugan iddiası eklemekte bir sakınca görmüyor. Kusursuz parıltının peşinde olanlar için ideal.

Sarı bel çantası Mor bel çantası

kırmızı bel çantasılame bel çantası

Vazgeçilmez Siyah Çanta

Valentino Garavani’nin siyah kadın çanta modeli “Rockstud”, aksesuarda siyahın sarsılmaz etkisini arayanların ve önceliği deri bel çantası olanların başvurabileceği bir parça. Stella McCartney ise, siyahın gizemini logo sosuyla ve zincir detayıyla süslüyor. Beymen kadınının özgür ruhuna çok yakışan bu parçalar sezonun en iyilerinden.

siyah deri bel çantası siyah logolu bel çantası

Bel Çantası Erkek Gardıroplarında

Beymen erkeği de bu sezon bel çantası trendini kendi stiline göre sahipleniyor ve sezonun “it bag” iddiası taşıyan modelleriyle hafifliyor. Nihayet, erkek el portföyüne belki de en iyi alternatif olan bel çantası erkek gardıroplarının da gözdesi olma mertebesine erişiyor. Athleisure’ın yörüngesinden çıkmayı hiç istemeyenler için konforla buluşurken dikkat çekmeyi garantileyen alternatifler Beymen’de.

fendi bel çantası dolce gabbana bel çantası

Logolar Belimizde

Bu sezon Beymen’lerdeki Dolce & Gabbana erkek çanta alternatifleri arasında logolu seçenekler öne çıkıyor. Dolce & Gabbana’nın siyah-beyaz, logo baskılı ve haki, logo kabartmalı erkek bel çantası sokaktaki rahat tavrınızın altını çiziyor. Fendi Mania ile sezonun çekim gücü en yüksek logolu parçalarını sunan markalar arasına giren Fendi ise, renkler ve çizgilerle desteklediği modeliyle karşımızda. Logoların davetine kulak verme sırası sizde.

siyah erkek bel çantasısiyah erkek bel çantası

Bel Çantasında Siyah Etkisi

Off-White siyah çizgi baskılı erkek deri bel çantası, Virgil Abloh’nun sokak stilinde devrim yaratan görsel estetiğinin ürünü. Küçük bir ipucu; çantanın ön yüzündeki fermuarlı cepler isteğe bağlı olarak çıkarılabiliyor. Prada, siyah bel çantası modelinde siyahın hâkimiyetini neon yeşille kırıyor. Dsquared2’nun siyah, nakışlı erkek bel çantası “Icon” ise siyah-beyaz etkisini sloganla birleştiriyor. Stiliyle ikon olmak isteyenler için cool ve iddialı bir tavır…

siyah beyaz erkek bel çantası dsquared2 erkek bel çantası

Örgü Dokularla ve Desenlerle Fark Yaratın

Bottega Veneta örgü doku detaylı, farklı renk alternatifleri sunan bel çantası modelleri sadece renklerle değil dokularla da fark yaratmak isteyenleri kendilerine çekiyor. Versace’nin özgüveni her daim yüksek tavrını gururla taşıyan desenli bel çantası, ağırbaşlılığı bir tarafa bırakıp iddiasını konuşturmak isteyenlerin tercihi.

bottega vanetta erkek bel çantası bottega vanetta erkek bel çantası

Versace renkli erkek bel çantası kırmızı deri bel çantası

Bu sezon yeni dokular ve desenleri denemek için kendinize izin verin. Keşif dolu yaz günleri için Beymen’lere uğrayın veya Beymen.com’da aradığınızı rahatlıkla bulun.

 

Comments are closed.