Tatil Bavulunun Olmazsa Olmazları

Bu yaz dünyanın hangi kumsallarında olmak istediğinize çoktan karar verdiniz veya kararınızı vermek üzere planlar yapıyorsunuz. Baharın yaz günlerini taklit edercesine mevsim normallerinin üstünde seyreden hava sıcaklıkları da yaz tatili planlarınızı hızlandırmanız için size küçük hatırlatmalar yapıyor. Çok değil, birkaç ay içinde, her tatil öncesi olduğu gibi tatil bavulu hazırlama ritüelinizi bir kez daha tekrarlamanız ve sizin için “tatilde olmazsa olmazlar” listesinin vazgeçilmezleriyle dolu tam teşekküllü bir valiz hazırlamak üzere tatil bavulu listenizi elinize almanız muhtemel.

Plaj Günlerine Geri Sayım

Beymen, bu sezon da, tatil bavulunuza zevkle dahil etmek isteyeceğiniz, yazın en iddialı plaj parçalarından oluşan koleksiyonlarla, bavulunuza sığdıracağınız tatil gardırobunuzun vazgeçilmezi oluyor. O halde tatil bavulu hazırlama ritüeli için geriye sayım başlasın.

Kadın Bikini Kadın Bikini

2019 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonları

Plaj stilinizin ana parçaları olan ve tatile giderken alınması gerekenler arasında ilk sırada yer alan bikini ve mayo tercihlerinizi yaparken, Beymen’deki bikini takımı ve mayo seçenekleri sayesinde yolunuzu kolaylıkla bulabilirsiniz. Missoni Mare’nin zikzak desenli tek renk veya renkli üçgen bikini takımı alternatifleriyle tatil bavulunuza yazın enerjisiyle doldurun, örgü dokudan vazgeçemeyenler için zikzak deseninin örgüyle buluştuğu bikini takımı modeli ideal. Siyah bikini tatilde olmazsa olmazlarınız arasındaysa, Zimmermann’ın siyah bikini takımı modellerine göz atmayı unutmayın. Fendi’nin logolu üçgen bikini takımı alternatifleri de bu yazın iddialı parçalarından.

Canlı renkler, floral desenler ve fırfırlarla fark yaratmak isteyenler için Lisa Marie Fernandez plaj stilinizi güçlendirecek enerjik seçenekler sunuyor. Bikini takımı seçmenin yanı sıra, bikini üstü ve bikini altı modelleri arasından istediğiniz kombinasyonları özgürce yapmak da elinizde. Love Stories, Patbo, Marysia bikini altı parçalarını, Patbo, Love Stories, Marysia, Diane von Furstenberg, Milly Cabana gibi bikini üstü alternatifleriyle buluşturun. Valizimde mayo da mutlaka olmalı diyenler için Alberta Ferretti, Emilio Pucci, Saint Laurent, Etoile Isabel Marant, Valentino gibi markalardan sezonun başrollerini üstlenen mayo modelleri iş başında.

Plaj modası sandalet güneş gözlüğü

Güçlü Aksesuarlarla İddialı Bir Yaz

Bikini veya mayonuzla yakaladığınız stili güçlendirecek güneş gözlüğü, plaj elbisesi, tişört, plaj havlusu ve yanınızdan hiç ayırmayacağınız plaj çantası gibi parçalar da tatil bavulu listesinin olmazsa olmazları. Güneş gözlüğünüzü Dolce & Gabbana, Gucci, Bvlgari, Prada ve Valentino modelleri arasından seçerek iyi görünmeyi garanti altına alın. Tişörte gününüzdeyseniz, plaja giderken üzerinize geçireceğiniz Philosophy di Lorenzo Serafini, Emilio Pucci, Alberta Ferretti tişört modelleriyle hafifleyin.

Elbise günleriniz için ise, stilinizi tamamlayacak plaj elbisesi modellerini seçmek üzere Lazul, Borgo de Nor, Carolina K, Camilla ve Missoni Mare’nin plaj bavulunuza kumsal tazeliği taşıyacak plaj elbisesi alternatiflerine yönelin. Bu arada, plaj havlusunu da unutmayın, Slowtide’ın yaz ruhunu yansıtan desenleriyle kumsaldaki fonunuz olmaya aday havlunuzu seçin.

2019 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonları

Paul Smith canlı renklerdeki zebra patch’li mayo modelleriyle Beymen erkeğini bu yaz ilk bakışta yakalıyor. Dolce & Gabbana’nın taç baskılı ve logolu mayoları ile güçlü bir görünüm elde edin veya Bottega Veneta’nın farklı renk alternatifleri sunan kelebek baskılı mayo modelleriyle yüklerinizden arının. Valentino ise plajlara bu yaz desen çeşitliliği getiriyor, markanın sunduğu geometrik ve floral desenlerle renklenin veya kamuflaj desenlerle kumsalda fark yaratın. Etnik desenler için Etro’ya başvurabilirsiniz, Givenchy logosunu da yanınızda istiyorsanız markanın uzun ve kısa seçenekler sunan, logolu modellerinde aradığınızı bulmanız mümkün. Prada’nın çantalı mayo modelleri de bu yazın bir adım öne çıkanları arasında.

Plaj modası Erkek yazlık kıyafetler

Plaj Aksesuarlarıyla Yaz Konforu

Valizinize alacağınız tişört seçimlerinizi yaparken Neil Barrett’ın logolu seçenekleri ile Alexander McQueen ve Fendi’nin baskılı beyaz tişört modellerinden yardım alabilirsiniz. Gucci, Giorgio Armani, DSquared2, Dolce & Gabbana ve Prada güneş gözlüğü modelleri de tatil bavulunuzun kahramanları olmaya her zamanki gibi hazır. Plaj havlusunda ise Paul Smith çizgilerini gururla taşıyabilirsiniz; Sundek’in retro esintili desenleriyle geçmişin cazip davetine teslim olun veya DSquared2’nun logolu modellerini bu yazın kumsal fonu yapın. Plaj çantası seçiminizle de görünümünüzü tamamlayın. Fendi logolu beyaz bel çantası ve Off-White siyah, çizgi baskılı bel çantası ile hareket özgürlüğünüzü katlayın.

Tatile giderken alınması gerekenleri madde madde sıraladığınız tatil bavulu listesini doğru seçimlerle tamamlamak için bu yazın yıldız parçalarını sunan Beymen’lere davetlisiniz. Valizinizi yaza şimdiden hazırlamak için harekete geçin.

Erkek Plaj Modası Erkek Yazlık Kıyafet

Comments are closed.