Floral elbiselerde bu yaz çiçek vurgusu artıyor

Elbise konforunu floral desenlerle buluşturan yazlık elbise modelleri ile Beymen bu yaz sahillerin ferahlatıcı esintisini sokağa taşıyor. Sezonun fark yaratanları, floral desen boyutlarıyla vurgusunu artıran elbiseler oluyor. Beymen kadını ise her yaz olduğu gibi bu sezon da çiçekli elbiseye karakter katmayı biliyor. Beymen’lerdeki Kadın Ayakkabı koleksiyonları da elbiselerle yakalanan yaz canlılığını konforla tamamlıyor.

Çiçekli kadın elbise

Renkler ve Desenler Arasında

Dolce&Gabbana‘nın floral desenli elbiseleri ile desen coşkusunu canlı renklerle destekleyin. Dikkat çekicilik dozunu biraz azaltmaktan yanaysanız Michelle Mason’ın siyah ve gri tonlarındaki çiçekli elbisesini veya Erdem’in floral desenli modelleriyle bir yaz akşamına zarafet katın. Zimmermann’ın farklı uzunluklardaki floral elbiseleri ise pastel tonlarla görünümünüzü tazeliyor. Johanna Ortiz’in, çiçek desenlerinin iddiasını rafine bir tavırla destekleyen modellerine başvurmak da elinizde. Gece elbiselerinde Costarellos’un floral desen  yorumlarına kendinizi bırakıp desensiz alanların ve asimetrik desenlerin yarattığı etkiyle çiçek vurgusunu artırabilirsiniz.

Mavi çiçekli kadın elbiseÇiçekli uzun elbise modelleri

Ferahlatan Beyazlar

Yazın renklerini ve enerjisini taşıyan çiçekli elbise seçimlerinizi yaparken, yaz aylarının demirbaşı beyaz elbise için de gardırobunuzda yer açmayı ihmal etmeyin. Floral desenli elbiseleri tercih ettiğiniz günlerin arasında beyaz elbise tercihlerinizle sadeliğe de yakın durmak isteyebilirsiniz. Alexander McQueen, Dice Kayek, Philosophy di Lorenzo Stefani’nin beyazlarıyla ferahlamak seçenekleriniz arasında.

Dantel detaylı beyaz kısa elbise

Yaza Ayak Uyduran Adımlar

İster çiçekli, ister beyaz olsun, yazlık elbisenizi 2019 İlkbahar/Yaz Beymen Kadın Ayakkabı koleksiyonlarındaki parçalarla tamamlayın. Floral desenlerin özgürleştirici etkisini adımlarınızla da yakalayın.

 

 

Comments are closed.