Beyaz Sneaker Çılgınlığı Sürüyor

Sneaker’ların her stile uyum sağladığına dair genellemeyi tersine çevirip, kadın ve erkek koleksiyonlarının sneaker’lara göre şekillendiğini söylemek artık neredeyse mümkün. Beyaz sneaker ise gardıroplardaki ayrıcalıklı konumundan ödün vereceğe hiç benzemiyor. Beymen, 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda, kadın, erkek ve unisex sneaker seçenekleriyle her gardırop için zamanın ruhunu yakalayan alternatifler sunuyor.

Beyaz sneaker

İddialı Beyazlar

Beyaz sneaker kadın gardıroplarının yıldızı olmaya bu sezon da devam ediyor. 2019 İlkbahar/Yaz kadın sneaker koleksiyonlarında her sezon olduğu gibi bu sezon da Nike, Adidas ve Puma’nın yeni beyaz sneaker modelleri sezonun en iyileri arasında. Acne Studios chunky sneaker, Givenchy’nin ve Valentino Garavani’nin logo trendini takip eden modelleri de sezonun iddialı ve güçlü parçalarından. Beymen’de bu sezonun sneaker’larını keşfederken özgür bir tavır takının ve unutmayın, bir çift beyaz spor ayakkabı stilinizde her zaman yeni kapılar açabilir.

Athleisure Adımlar

Erkek koleksiyonlarındaki beyaz sneaker’lar arasında Nike, Adidas ve Puma’nın aktifliğin altını çizen, spor salonlarının dinamizmini sokağa taşıyan modelleri her zamanki gibi iddialı. Valentino Garavani ve Givenchy’nin logo çılgınlığını sneaker’la buluşturduğu modelleriyle athleisure görünümünüze güç katabilir veya Golden Goose’un yıldız patch’li sneaker’larıyla fark yaratabilirsiniz. 2019 İlkbahar/Yaz erkek beyaz sneaker modelleri her kıyafet seçimine rahatlıkla eşlik edebilecek bir çeşitlilik sunuyor. Bu sezon stilinizi yine adımlarınız belirliyor.

Valentino defilesi 

Comments are closed.