Hafifle: Keten Gömlekler

Erkek gardıroplarındaki hakimiyetini 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda da sürdüren keten gömlekler, varlığını unutturacak kadar hafiflik hissi verirken, sofistike stilin savunucusu olmayı da başarıyor. Bu sezon Beymen’deki %100 keten gömlek seçenekleri arasından seçim yapmak ise size kalıyor.

Ketenin İtalyan Hali

Konforuna önem verirken iyi göründüğünden de emin olmak isteyen Beymen erkeği bu sezon erkek gömlek koleksiyonlarında aradığını buluyor. Canali’nin düğmeli yakalı, modern kesimli beyaz gömleği ve Boglioli’nin keten gömlekte hakim yaka yorumunun en iyi örneklerinden mavi gömleği ve turuncu kesik yaka gömlekleri, İtalyan erkeğinin hayranlık uyandıran stilini gardırobunuza taşıyor. Dört jenerasyonluk kusursuz Boglioli terziliği keten gömlek modelleriyle Beymen erkeğinin vazgeçilmezlerinden. Isabel Benenato ise, modern ve rahat kesimlerini, ekru detaylı beyaz gömleğinde ve doğadan ilham aldığı, haki renkli dik yakalı keten gömlek modelinde sergiliyor.

Hafifletici Renkler

Isaia, etnik ve floral desenli modellerinin yanı sıra çizgili ve desensiz keten gömlek seçenekleri ile stil skalasını ve perspektifini genişletiyor. Renkleri ve desenleri ustalıkla kullanan Etro ise tropik, floral desenleriyle her zamanki gibi sezonun erkek gömlek koleksiyonlarına enerji aşılıyor. Keten gömlek erkek gardıroplarında bu yaz en sık başvurulacak gömlekler arasında yine bir adım önde. Konfordan ödün vermeden yazın renkleriyle buluşun, enerjinizi üzerinizde taşıyın. 

Comments are closed.