Gardıroplar Işıl Işıl: Payetli Elbiseler

Yaz demek, ışıltı demek. Beymen, bu sezon, yazın ışıltısını payetli elbiselerle gecelere de transfer ediyor. Beymen kadını, 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda payetlerle yarattığı göz alıcı stilini topuklu ayakkabılar ve aksesuarlarla pekiştiriyor.

Zarif ve Rafine

Gece elbiselerinde abartıdan uzak duran ve takındığı cool tavırla Beymen kadınının vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Galvan, yeni sezonda gardıroplardaki yerini daha da sağlamlaştırıyor. Payetlerle de rafine bir görünüm elde edilebileceğini ispatlayan Galvan’ın payetli elbise modelleri arasında sezonun gözdesi dik yakalı, siyah, maksi Galaxy elbise oluyor. Payetli elbisede uzun modelleri tercih edenler için Tadashi Shoji de ön planda. Kusursuz kesimleri ve modern feminenliği yansıtan gece elbiseleriyle Tadashi Shoji, omzu açık, drape detaylı maksi elbisesiyle bu sezon payeti lacivertle yorumluyor. Alexis’in ışıltılı Rhapsody modeli ise küçük siyah elbiseden vazgeçemeyenler ve payetli elbise kısa olmalı diyenler için ideal.

Gökkuşağı Renkleriyle Parla

Halpern, uzun ve kısa seçenekleri sunan payetli elbise modellerinde payetin kendine has iddiasını yaratıcılık ve hayal gücüyle birleştirerek, özgüveni yüksek stillere imza atıyor. Marka, gökkuşağı etkisi yaratan rengarenk elbiseler sunarken, sadelik arayanları da unutmuyor ve tek renk modelleriyle zarafeti vurguluyor. Yazın renkli gecelerini Halpern’in renkli payetleriyle süsleyin veya çabasızca iyi görünmenizi sağlayacak sadeliğe memnuniyetle teslim olun. Seçiminiz ne olursa olsun, kadın aksesuar ve topuklu ayakkabı tercihlerinizle görünümünüzü tamamlayın.

renkli payetli gece elbisesiSiyah beyaz kadın elbise

Comments are closed.