Örgü Çantalarda Sezonun Trendi: Hasır Dokular

60’lar ve 70’lerde Audrey Hepburn ve Jane Birkin’in günlük stille buluşturduğu ve son birkaç yılda tasarımcıların yeniden ilgisini çekmeye başlayan hasır çantalar, gerçek yükselişini bu sezon yaşıyor. Konforu ve çabasızlığı vurgulayan parçalar, 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda günlük stilin en başarılı tamamlayıcılarından. Geçtiğimiz sezonda yuvarlak hasır şapkalar ve çantalar ön sıralardayken, artık hatlar keskinleşiyor, dikdörtgen ve köşeli formlar kararlı adımlarla ilerliyor.

Bisikletli köpekli kadınHasır çanta kadın

Hem Plajda Hem Sokakta

Renk skalasını geniş tutan alternatiflerin yanı sıra, hasır dokuların vazgeçilmezi olan bej tonlardaki çantaları bikini ve sandaletlerinizle plaj stilinizin parçası yapabilirsiniz. Ayrıca, hasır dokuları plajdan sokağa gururla taşıyan sezon trendini arkanıza alıp gün boyu iyi görünmek de elinizde. Sezonun kadın çantaları arasından seçiminizi yapıp, en güzel hasır çantalarla stilinizi tamamlamak için adresiniz Beymen.

Bej hasır çanta

Yazın Renkleri Hasırla Buluşuyor

Bu sezon, tercihinizi, hasırda farklı doku ve renk alternatifleri sunan, püsküller ve canlı renklerle güneşli günlerin enerjisini yansıtan Prada çantalardan yana kullanabilirsiniz. Miu Miu ve Rodo’nun deri detaylarla hasırın etkisini güçlendirdiği modeller de bir o kadar dikkat çekici. Mark Cross’un İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonundaki hasır çantalar ise, ilhamını markanın kurucusu Gerald Murphy ve ailesinin Fransız Rivierası’nda yaptığı, serotonin dozu yüksek pikniklerden alıyor. Koleksiyonun en iyilerinden Harley, Manray, Sara ve Murphy modelleri ile Fransız sahillerinin rahatlığını bu sezon Beymen’lerde hissedin. Hasırda renk sevenler için, Dolce & Gabbana’nın bej ve kırmızıyı buluşturduğu Sicily modeli, yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceğiniz bir yaz arkadaşı. Beymen kadın çanta koleksiyonlarındaki parçaların yanı sıra, kadın sandalet ve bikini alternatiflerini de gözden geçirerek plaj günlerine şimdiden hazırlık yapabilirsiniz.

Askılı hasır çantaHasır çanta

Comments are closed.