Unutulmaz Bir Kapanış Partisi: Mezuniyet Gecesi

Mezuniyet gecesi yaklaşıyor. Öğrencilik hayatınızın belki de en çok hatırlayacağınız dönemini geride bırakmaya hazır olun. Hazırlanmaya çoktan başladım diyorsanız, kıyafet seçiminize ve mezuniyet saç modellerine de yeterince kafa yorduysanız, stilinizi tamamlayacak mezuniyet makyajına odaklanabilirsiniz.

Doğru Makyaj ve Hassas Dengeler

Mezuniyet gecesi için aradığınız ışıltıyı artıracak makyaj teknikleri üzerine araştırmalarınıza devam ederken, doğru makyaj ürünleri ile ilerlemeyi ihmal etmeyin. Cildinizde porselen bir görünüm yerine doğala yakın bir ışıltı yakalamanın peşine düşün. Bu görünümü kusursuz bir kontrastla vurgulamak için renklerin gücü yanınızda. Aradığınız etkiyi yaratmaya aday sezonun en iddialı ruj seçeneklerinin yanı sıra, göz makyajının vazgeçilmezi olan far, maskara, göz kalemi üçlüsünün en başarılı alternatifleri Beymen.com’da ve Beymen’lerde.

YSL Kırmızı rujEstee Lauder kırmızı ruj

Kırmızı Gibisi Yok

Dudaklarda kırmızının çarpıcı etkisinden vazgeçemeyenler, Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats rujunu veya Christian Dior’un Rouge Dior Matte 999 Rouge Dior Matte’ı ile doğru seçim yaptıklarından emin olabilirler. Estée Lauder’in Pure Color Love Matte Shock Awe ruju ise iddiayı bir doz daha artırmak isteyenler için ideal.

Dior kırmızı ruj

Makyaj Paletinizde Yaz Renkleri

2019 İlkbahar/Yaz podyumlarının favorisi renkli göz makyajı, mezuniyet gecesi için sizin de tercihiniz olabilir. Cildinizi yaz tonlarıyla renklendirmek için Tom Ford’un Soleil d’ambre göz farı ve allık paletine başvurun. Pastel tonlardan yana olanlar Guerlain’in aydınlatıcı paletinde aradıklarını bulabilirler.

Pembe mor göz farı Tom Ford göz farı allık

Renk seçiminiz ne olursa olsun, her makyajda son sözü söyleyen eyeliner için Dolce&Gabbana veya Guerlain Precision Felt Noir 01 sizi hedefinize yaklaştırmaya aday.

Dolce&Gabbana Eyeliner Guerlain Eyeliner

Comments are closed.