Rahatlığın Yeni Adı: Oversized Denim Ceketler

İlk rüzgârını 1960’larda Londra’da estirip daha sonra ABD ve tüm dünyaya yayılan denim ceketler, sokak stilinde o dönemde yepyeni bir kulvar açmıştı. 90’lar ise denim ceket çılgınlığının yaşandığı ve denimin zirveye çıktığı yıllar olarak hafızalara kazındı. Denim ceketlerin ilk ortaya çıkışının üzerinden neredeyse 60 yıl geçmiş olmasına rağmen, denim ceketler bugün modern insanın stilinin vazgeçilmez bir parçası olmaya devam ediyor. Son birkaç yıldır 90’lar ruhunun tekrar canlanmasıyla, bu özgür parçalar bir kez daha günlük stilin en sık başvurulan çözümlerinden biri haline geline gelmiş durumda. Oversized denim ceketler ise 90’ların güçlü etkisini belki de en çok vurgulayan anahtar parçalar olarak denim ceket modelleri arasında bir adım öne çıkıyor.

 Ragyard kadın denim ceket Ragyard kadın denim ceket

Oversized İddiası ve Konfor Bir Arada

Trendlerin gücünü arkasına alan denim ceket kadın gardıroplarındaki yerini bu sezon da korumaya ve hatta artırmaya kararlı görünüyor. Beymen kadını, 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda konforla cesareti birleştiriyor, oversized denim ceket modelleri arasından seçeceği yıldız parçalarla her zaman olduğu gibi yine kendinden emin bir tavır takınıyor.

Bu sezon Beymen’lerde ve beymen.com’da stilinizi tamamlayıcı kadın jean ceket modelleri arasından tercihinizi yaparken, animalik desenli, patch detaylı parçalarla iddianızı artırabilir veya daha sade bir tavır takınabilirsiniz. Jean ceketinizi ararken 2019 İlkbahar/Yaz kadın jean pantolon alternatifleri ile yolunuzu rahatlıkla bulun ve görünümünüzü kusursuz bir şekilde tamamlamayın.

Kadın siyeah denim ceket . Kadın siyah denim ceket  

Desenler ve Detaylarla Güçlü Bir Tavır

Tercihinizi, Beymen’de bu sezonun iddialı parçalarından olan, DSquared2‘nun yıpratma detaylı oversized crop jean ceketinden yana kullanın. Crop top stilini oversized ile buluşturarak fark yaratın. Animalik desenlerden kendinizi alamıyorsanız, MCQ Alexander McQueen’in leopar desenli, kemer detaylı denim ceketiyle gardırobunuza yeni bir desen vurgusu daha ekleyin. Antrasit renkle leopar deseninin güç birliği yaptığı bu model, kemer detayıyla sokağa hareket ve enerji katıyor. Animalik desenlerde daha fazla renkten yana olanlar, Rag Yard’ın tavus kuşu patch detaylı vintage denim ceketi ile çarpıcı bir görünüme kavuşabilirler.

MCQ Alexander McQueen kadın denim ceket . MCQ Alexander McQueen kadın denim ceket

Farklı Kesimler, Farklı Deneyimler

Alışılmış kesimlerin dışına çıkarak daha farklı bir görünüm elde etmek isteyenlere, Iro’nun beli kuşaklı oversize uzun jean ceket modeli “Brave” göz kırpıyor. Oversized’ın uzun kesimlere de uygulanabileceğinin en güçlü kanıtlarından. Re/Done’ın perfect oversized denim ceket modeli ise oversized vurgusunu hafifletmeyi tercih edenler için birebir. Oversized konforunu koyu renklerle tamamlamak için T by Alexander Wang’in koyu gri oversized jean ceketine başvurun.

T by Alexander Wang oversized siyah kot ceket T by Alexander Wang oversized siyah kot ceket

Erkek Gardıroplarında 90’lara Dönüş

Denim ceket erkek gardıroplarına 90’ları bir kez daha gururla taşıyor. Erkek gardıroplarının her sezon en konforlu parçalarından jean ceketler, bu sezon da yerlerinden hiçbir yere ayrılmıyor. Ceket modellerindeki oversized vurgusu, kadın koleksiyonlarındaki kadar yüksek bir dozda olmasa da etkisini erkek koleksiyonlarında da iyiden iyiye hissettiriyor. Rahat kesimler; desenler, patch’ler ve baskılarla bir oluyor, Beymen erkeğinin cool duruşuna farklı yorumlar ve farklı bakış açılarıyla yepyeni bir hava katıyor.

MSGM erkek jean ceket MSGM erkek jean ceket

Logolarımla Mutluyum

Dolce&Gabbana’nın, logo çılgınlığının hakkını fazlasıyla veren ve bu etkiyi denim üzeri nakış kullanımıyla da birleştiren, logolu, nakışlı denim ceketi kesinlikle bu sezonun ana kahramanlarından biri. MSGM’in, renk seçimi ve logo yerleşimiyle Back To The Future hissiyatı yaratarak bizi hem geçmişe hem geleceğe götüren denim montu ise Beymen erkeğinin sürpriz parçası oluyor. Mavi ve turuncu tonlardaki logo patch’li bu mont, ilkbaharın ve yazın serin günlerinde vazgeçilmeziniz olmak için sırada. Oversized etkisini bir doz azaltırken, sırttaki güçlü logo kullanımıyla dikkatleri üzerine çeken Fendi Mania lacivert polo yaka logolu denim ceket ile mıknatıs etkisi yaratmanız da ihtimaller arasında.

Fendi erkek kot ceket Fendi erkek kot ceket

Denimde Desenler ve Animalik Etkiler

Givenchy stili, desenler ve denim ile bir araya geliyor ve lacivert baskılı, İngiliz yaka denim ceket tüm detaylarıyla göz dolduruyor. Her fırsatta giymek isteyeceğiniz bu karakterli parçayı gardırobunuza tereddütsüz ekleyin. Baskılı modeller kadar patch’lerle ön plana çıkan ceketler de yazın unutulmazlarından olmak için gün sayıyor. Sezonun hit parçalarından, Amiri’nin mavi polo yaka taşlı yılan patch’li denim montu yaz akşamlarının esintisine animalik dokularla stil katıyor.

Dolce&Gabbana kot ceket  Koyu lacivert kot ceket  Amiri erkek kot ceket

Bu sezon stilinize nasıl bir görünüm katmak istediğinize karar verin ve denim ceket erkek modelleri arasından gardırobunuza yenilik katacak parçaları seçin. Jean ceket tercihlerinizi Beymen’lerdeki erkek jean pantolon alternatifleri ile tamamlamayarak, kusursuz jean görünümünü elde etmek çok kolay.

Comments are closed.