Logo Çılgınlığı Dorukta

90’ları kasıp kavuran logo çılgınlığı birkaç yıl önce geri dönüş sinyalleri verdiğinde belki de kimse onun bu kadar uzun süreli bir etki yaratacağını düşünmemişti. Bu trendin yeniden canlanmasını tetikleyen ilk adım düşünüldüğünde, 2015’te Gucci’nin kreatif direktörü olan Alessandro Michele’nin ikonik Double G kemere yeniden hayat verdiği unutulmaz defilesi akıllarda canlanıyor. Takip eden sezonlarda markaların art arda hamleleriyle heyecanını giderek artırarak yoluna devam eden logo trendi, 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda da yerini kimseye bırakmıyor. Artık bir nevi stil alışkanlığına da dönüşmüş olan logo etkisi için en iddialı alternatifler Beymen.com’da ve Beymen’lerde sizi bekliyor. Sezonun kadın tişört modelleri, sweatshirt’leri, çanta ve ayakkabıları arasından logonuzu nasıl alacağınızı seçin, yaza hazır olun.

Givenchy kadın kırmızı sweatshirt Balmain siyah logolu tişört

Söz Logolarda ve Renklerde

Güneşli sahillerin havasını hayatınıza taşırken, logo etkisini retro esintilerle tamamlamak için Balmain’in yeşil baskılı tişörtünü tercih edin veya parlak pembe fonda capcanlı bir görünüm için sözü MCQ Alexander McQueen logosuna bırakın. Sweatshirt’lerde sadece logoyu öne çıkaran tek renk modellerle net bir tavır takınmanız her zaman mümkün. Étoile Isabel Marant’ın siyah, logolu sweatshirt’ü ve Givenchy’nin çarpıcı kırmızısının bir tezat yaratarak beyaz harflerle sakince buluştuğu sweatshirt’ü bu sezonun öne çıkanlarından.

Dolce&Gabbana beyaz logolu sweatshirt Kadın logolu sweatshirt

Logoya Farklı Yorumlar

Dolce&Gabbana’nın logosunu hashtag’lerle süslediği logolu sweatshirt’ü, Alexander Wang’in atletik, siyah-gri, kapüşonlu yorumu ve Puma’nın logoyu kollarda simetrik kullandığı tasarımı farklı bakış açıları sunuyor.

Fendi bej sneaker Yeşil boğazlı sneaker

miu miu çorap sneaker siyah pucci logolu siyah çorap sneaker

Siyahın Gücü ve Logo Etkisi Bir Arada

Logonun günlük stilin vazgeçilmez bir parçası haline geldiğini belki de en çok sneaker ve çanta tasarımlarındaki iddialı uygulamalarla anlıyoruz. Off-White ve Fendi gibi beyazın vurgusunu logo renk müdahaleleriyle birleştiren sneaker modellerine başvurarak logolu ayakkabı seçiminizle sokak stilinizi güçlendirebilirsiniz. Athlesiure stilinin baş kahramanlarından olan çorap sneaker’larda ise siyahın baskınlığı logoların arzıendam etmesiyle bir parça geri çekiliyor. Sneaker’larda logonuzu Miu Miu, Prada ve Emilio Pucci’nin çorap sneaker’ları ile alıp fark yaratmak elinizde.

 

Moschino siyah logolu kadın çanta kors siyah kadın bel çantası

Logom Çantamda

Siyah ve logo ikilisinin yarattığı iddiayı çantada da sürdürmek isteyenler Michael Kors’un deri bel çantası veya Moschino’nun Love Moschino sloganlı, kanvas, logolu çanta modelini tercih edebilirler.

Beymen’de bu sezon logo trendinin en etkileyici parçaları erkek koleksiyonlarında da karşımızda. Logo trendiyle 90’lara döndüğümüze göre, renk seçimleri ve baskı ya da desenlerle de bu geriye dönüşü vurgulamakta hiçbir sakınca yok. Bu etkiyi yaratan erkek tişört modelleri arasında Missoni ve Dolce&Gabbana’nın baskılı tişörtleri renkleriyle göz alıyor. Bu eğlenceli seçimlerle enerjinizi yükseltin ve harekete geçin.

Dolce&Gabbana erkek logolu tişört MSGM erkek logolu sweatshirt

MSGM’in retro etkisini yoğun desenlerle birleştirdiği, karışık desenli, logolu sweatshirt’ü görünümünüze hareket katmak için birebir. Retro etkisini logonun yazılışına teslim edip pastel renklerle özgürleşmek isteyenler ise Balmain’in logo baskılı sweatshirt’üne başvurabilirler. Athleisure trendini logoyla buluşturan Z Zegna’nın beyaz kapüşonlu renk garnili logolu sweatshirt modeli de sezonun en iyilerinden.

Versace erkek logolu beyaz tişörtBalmain erkek kırmızı sweatshirt

Sokak Stilinde Yeni İlhamlar

Baskılı tişörtler arasında Valentino’nun logolu modelleri farklı renk seçenekler sunarken, DSquared2’nun logolu tişörtü graffiti ruhunu yansıtıyor. Versace ise Medusa baskılı tişörtüyle Yunan mitolojisine gönderme yapıyor. Poster etkisi yaratacak kadar iddialı tişörtlerle fark edilmek isteyenlere.

Givenchy erkek siyah tişört Dolce&Gabbana erkek siyah sweatshirt

Siyah-Beyaz ve Logo Birlikteliği

Beymen erkeğinin gardırobunda siyah-beyaz parçalar bu sezon yine logolarla bütünleşiyor. Givenchy’nin siyah beyaz, logolu tişörtü şerit detayları ve asimetrik logo kullanımıyla başrolü hak ediyor. Sweatshirt’te kısa kol rahatlığı isteyenler için Dolce&Gabbana’nın siyah-beyaz, kapüşonlu, logolu sweatshirt’ü detaylarla güçlenen bir parça olarak ön planda. Saint Laurent ise siyah üzerine renkli ve retro etkili harf dokunuşları yapan, baskılı, logolu sweatshirt’üyle gardırobunuzun anahtar parçalarından olma iddiasında. Kenzo’nun kollarda simetrik logo baskılı, kısa kollu, siyah-beyaz tişörtü de her stile uyum sağlayabilecek erkek tişört modelleri arasında.

Logolarla Güçlenen Adımlar

Logolu ürünler arasında popüler parçalardan olan logolu ayakkabılar stil gündeminin en can alıcı konularından olmayı sürdürüyor. Valentino Garavani’nin beyaz logolu sneaker’ı veya Y-3 Suberou mavi-siyah sneaker gibi güçlü modellerle stilinizi tamamlayın. Stilini çorap sneaker’lar ile tamamlamak isteyenler için çorap formlu snekaer’da logo uygulamasının en iyilerinden Prada’nın beyaz sneaker’ı doğru bir seçim. Dolce & Gabbana’nın farklı renk seçenekleriyle seçim yapmayı zorlaştıran, logo baskılı, renk detaylı beyaz sneaker serisi Portofino ise bu sezon erkek stilinin en iddialı tamamlayıcıları arasında.

 

Comments are closed.