Hem geceye hem gündüze uygun: Torba Çanta

Her çantanın tek başına ikon haline gelme çabasına girdiği 2019 İlkbahar/Yaz podyumlarında büzgülü torba çantaların namıdiğer bucket bag’lerin de tartışılmaz bir iddiası vardı. Tasarımcıların hayal gücü torba çantaların esnek stil duruşuyla birleşince gardıroplara bahar geldi. Siz de Beymen’de bu sezon torba çanta kadın modelleri arasından tamamlayıcı parçanızı seçin ve son sözü çantanıza bırakın.

Saint Laurent siyah çanta Balmain torba çanta

Çantalarda Geniş Alanlar

İpli torba çanta tercihiniz büyük torba çantalardan yana olacaksa, Saint Laurent’ın siyah trok işlemeli büzgülü deri çantası ile gücünü detaylarda saklayan bir seçim yapabilirsiniz. Mevsim sıcaklıklarını göz önünde bulundurup keten kumaşlara yakın duruyorsanız, Balmain’in halka detaylı, logo baskılı, çizgili keten çanta modeli ile stilinizi güçlendirmek de elinizde.

Alexander Wang siyah torba çanta Alaia siyah torba çanta

Siyah ve Mini

Siyah torba çantalar arasında mini modelleriyle öne çıkan Alexander Wang’in metal püskül detaylı çantası ile “rock chic” stilinize son dokunuşu yapın. Alaia’nın siyah lazer kesimli çantası ise zarafet dozu yüksek günlerinizin vazgeçilmezi olmaya aday. Enerjiyi birkaç basamak artırmak isteyenler için Prada’nın metal patch’li büzgülü torba çantası zamanın ruhunu yakalıyor.

Etro kahverengi desenli torba çanta Etro kahverengi desenli torba çanta

Bohem Esintiler

Etro’nun etnik desenleri çantalara taşıyarak yorumladığı torba çanta deri kumaş denkleminin en ilgi çekici uygulamaları Beymen.com’da ve Beymen’lerde. Toprak tonlarıyla yalınlaşan bohem stiline ayak uydurmak için sıra sizde. Yaz elbiselerinizin mükemmel tamamlayıcısı bu çantaları, şortlarınızla da bir arada kullanabilirsiniz.

Logolar ve Vurgusu Artan Kulplar

Fendi’nin logo etkisini torba çanta konforuyla bir araya getirdiği modelleri sezonun en başarılı uygulamaları arasında ön sıralarda yerini alırken, Marni’nin kulp vurgusunu artıran mini modelleri her gardırobun aranılan parçası oluyor.

Fendi beyaz torba çantaMarni kırmızı torba çanta

Comments are closed.