Bu Sezon French Manikür Yeniden Başrolde

Geçtiğimiz yıl kadınların güzellik rutinlerine geri dönmek için parmak kaldıran French manikür, istediği ilgiyi topladı ve bu sezon tasarımcıların podyumlarda yaratıcılıklarını konuşturdukları bir pencere daha açmış oldu.

Yeni formlarla gelen değişim

Klasik French manikürün yepyeni formlar kazandığı değişim rüzgarı sayesinde, rutin oje uygulamalarından uzaklaşıp deneysel sularda yüzmek isteyenler için seçenekler sınırsız. Her biri ayrı bir stil yaratan French tırnak modellerini deneyerek güzellik kodlarınızı yenileyeceğiniz 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda ojelerinizi seçerken özgür olun. Beymen.com ve Beymen’lerde aradığınızı rahatlıkla bulun. 

Tom Ford Nude Oje Dior nude oje

Dolce&Gabbana Nude oje .       Burberry nude oje

French manikürün vazgeçilmezi: ‘Nude’ tonlar

Sizin stilinizi yansıtacak French tırnak modelleri arasında seçiminizi yaparken, French nasıl yapılır sorusunu bir kenara bırakmak ve renk/desen seçimine odaklanmak işinizi kolaylaştırabilir. 90’ların French manikür çılgınlığını klasik çizgiden çok da uzaklaşmadan tekrar yaşamak isteyenler ‘nude’ tonlar için Yves Saint Laurent, Christian Dior, Tom Ford, Burberry ve Dolce&Gabbana’nın ojelerine başvurabilirler.

Christian Louboutin yeşil oje Christian Louboutin sarı oje

Rengarenk ve Parlak

Klasik çizgiyi renklerle ve çizgilerle kırmak için sabırsızlananlar, Christian Louboutin, Dolce&Gabbana ve Christian Dior’un enerjik renk paletleriyle değişimi yakalayabilirler. Tırnak uçlarına rengarenk, paralel çizgilerle hareket katın veya aynı rengin farklı tonlarını kullanarak monochrome trendini tırnaklarınıza taşıyın. French manikürü desenlerle, inci tanelerini andıran parlak taşlarla veya payetlerle yorumlamak isteyenler için de ilham kapıları bu sezon ardına kadar açık.

Dior 551 Aventure OjeDior Lucky 659 Oje

Comments are closed.