Yeni Yılın İlk Hediyeleri

Milenyumun üzerinden 20 yıl geçti ve dünya, adıyla kült bilim kurgu filmlerine konu olan yılları andıran 2020’ye nihayet ulaştı. Yeni yıldan beklentiler her zaman yüksekken, yılbaşına sevdiklerinizle birlikte girmenin mutluluğu yıllar geçse de hiç değişmiyor. 2020’ye sayılı günler kala, hayalinizdeki yılbaşı partisi ister evde ister dışarıda olsun, yılbaşında yapılabilecekler listenizi gözden geçirmenizde fayda var. 

Heyecan Dorukta

Evde veya dışarıda yapmak istediğiniz yılbaşı aktivitelerini kararlaştırdıktan sonra, planlarınızın en heyecan verici adımlarından biri kuşkusuz yılbaşı hediyelerini seçmek olacak. Hediye sepetinizi hazırlarken Beymen’lerdeki ve beymen.com’daki seçenekleri keşfe çıkmayı ihmal etmeyin.

LEICA Sofort Beyaz Erkek Kamera MARLEY Positive Vibration 2 Silver Erkek Kulaklık JONATHAN ADLER Moraco Large Pembe Kare Formlu Dekoratif Kutu

Leica Sofort fotoğraf makinesinde, markanın ikonik tasarımının fonksiyonellikle buluşuyor. Her zaman sevdiklerinizin yanında olup anılarınızı saklayacak bir arkadaş… Marley kulaklıklar, yumuşak kulak tastıkları ve minimal tasarımıyla dikkat çekici. Jonathan Adler’ın şeffak kapaklı, dekoratif kutusu hediye seçimlerinde kalıcılığa önem verenler için ideal.

 

 şeffaf sırt çantasıASSOULINE Fred Joaillier KitapINVERNI BERE

Eastpak sırt çantası, tasarımıyla geleceğe ayak uyduruyor. İkonik mücevher tasarımcısı Fred Samuel’i ve işlerini konu alan kitap yeni keşiflerle dolu. Inverni bere ise yeni yılın soğuk günlerine kafa tutuyor.

 

BYREDO Ambre Japonais 240 gr MumFORNASETTI Kırmızı Yuvarlak Göz Baskılı Metal TepsiMISSONI HOME Varberg Siyah Beyaz Dokulu 40x40 Dekoratif Yastık

Evde yılbaşı etkinlikleri üzerine düşünürken, sevdiklerinizin evlerine stil sahibi hediyelerle dahil olun ve yılbaşı aktivitelerini hediyelerle süsleyin. Byredo Ambre Japonais mum, Fornasetti’nin göz alıcı kırmızı tepsisi ve Missoni Home çizgili yastık sizi bekliyor.

ACQUA DI PARMA Colonia 75 ml Stick Unisex Deodorant MONTBLANC KALEM

Acqua Di Parma ile Sicilya esintilerini, L’objet ile çalışma masalarına stil katacak iddialı tasarımları, Mont Blanc ile yazı yazmanın keyfini sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

DIPTYQUE Oranger 190 gram MumVISTA ALEGRE ATLANTIS Carrara Siyah Beyaz Desenli Porselen Demlik

 

Soğuk kış günlerinde sevdiklerinizin içini ısıtacak atmosferler yaratmak için Diptyque’in vazgeçilmez mumlarından yardım alın. Vista Alegre Atlantis porselen demlik ile kış çayları daha keyifli. El Casco masa lambası kusursuz tasarımına eşlik eden altın rengiyle çalışma alanlarını aydınlatıyor.

 

Comments are closed.