Doğanın Çağrısı: Toprak Tonları

2019 Sonbahar/Kış sezonunun renk trendlerinden toprak tonları, mevsimin kendine has atmosferine uyum sağlıyor ve doğanın renk paletini gözler önüne seriyor. Geometrik desenler, ekoseler, logolar ve hayvan desenleri; sezonun en iddialı parçalarında, birbirinden farklı dokulara eşlik ediyor. 

Kararlı ve Güçlü 

ZIMMERMANN Yakası Bağcıklı Leopar Desenli Midi İpek Elbisetoprak ton elbise

Doğanın çağrısına ayak uyduran ve mevsimin ruhunu en iyi yansıtan parçalar arasında toprak tonu elbiseler birkaç adım önde. Zimmermann’ın yakası bağcıklı, leopar desenli midi ipek elbisesi sonbahara geçiş için kusursuz bir seçenek. Fendi’nin logo trendini kahve tonlarıyla buluşturduğu midi elbisesi vurguyu yakaya taşıyor.

ALLSAINTS Macella V Yaka Leopar Desen Asimetrik Midi Elbisetoprak ton elbise

 

Asimetrik Detaylar, Minimal Tavırlar

Sezonun öne çıkan trendlerinden, hayvan desenlerinin gözdesi leopar bu kez All Saints’in asimetrik midi elbisenin başrolünde. Nanushka’nın kahverengi gömlek elbisesi ise markanın minimal tavrının özeti niteliğinde. Asimetrik düğmeleriyle fark yaratan bu modele gardırobunuzda yer açın.

DSQUARED2 Dennis Fit Kahverengi Dar Paça Kadife PantolonISABEL MARANT Chaz Taba Önü Düğüm Detaylı Mini Deri Etek

 

Isabel Marant’ın düğüm detaylı mini deri eteği, sezonun anahtar parçalarından olmaya aday. Sezonun kadife pantolonları arasında seçim yaparken ise Dsquared2’nun Dennis modeline göz atmayı ihmal etmeyin.

VINCE Lacivert Taba Balıkçı Yaka Ekoseli Yün Kazak FORTE COUTURE Kahverengi Kapüşonlu Logolu Suni Kürk Ceket

Soğuk Havalarda Konfor

Hava koşulları daha korunaklı seçimler yapmayı gerektirdiğinde, trikolara ve kabanlara sıra gelmiş demektir. Vince’in lacivert-taba ekose desenli kazağı konforu stille buluşturuyor. Forte Couture’un kapüşonlu suni kürk ceketi de soğuk günlerin yıldızlarından. 

CHLOE Kahverengi Krokodil Dokulu Kadın Deri Omuz Çantası VALENTINO GARAVANI Rockstud Taba Dokulu Kadın Deri Omuz Çantası

Mevsimle Uyumlu Tonlar

Toprak tonları sezonun güçlü çantaları ve ayakkabıları arasında da dikkat çekiyor. Chloé, Valentino Garavani, Wandler, Moschino gibi dünya markalarının mevsime uyum sağlayan çanta modelleri arasından seçiminizi yapın, stilinize karakter katın.

WANDLER Hortensia Medium Kadın Deri Omuz ÇantasıLOVE MOSCHINO Kamel Kapitoneli Gold Logolu Kadın Sırt Çantası

Saint Laurent’ın leopar desenli botu sezonun renk ve desen trendlerini kusursuzca yansıtıyor. Gianvito Rossi’nin süet botu sadelikten yana olanlar için güçlü bir alternatif.

 

SAINT LAURENT West Leopar Desenli Kadın Deri BotGIANVITO ROSSI Romney Kahverengi Kadın Süet Bot

Aquazzura’nın açık renk tonlarındaki süet botu mevsim normallerine optimizm eklerken, adımlarınızı aydınlatıyor. Miu Miu’nun taba rengine vurgu yapan kalın topuklu bağcıklı botu pek çok stili tamamlayabilecek kadar çokyönlü.

AQUAZZURA Boogie Taba Kadın Süet Bot MIU MIU Taba Topuklu Kadın Süet Bot

Güzelliğin Renk Paleti

Soğuk havalara karşı gardınızı alırken stilinizden ödün vermediyseniz, kozmetik seçimleriniz de bu ilgiyi hak ediyor. Toprak tonları makyaj seçimlerinize de dahil olsun. Renklerin sakin ama güçlü etkisini güzellik rutininize de yansıtın, sezonun trendini özgürce yorumlayın.

 

DIOR 5 Couleurs Designer 708 Amber Design Göz FarıCHRISTIAN LOUBOUTIN Eye Brow Definer Blonde Kaş Kalemi

Dior’un 5 Couleurs Designer 708 Amber Design göz farı makyajınızda fark yaratıyor. Christian Louboutin’in kaş kalemiyle bakışlarınızın gücünü artırın.

 

BURBERRY Kisses Hydrating Nude Cashmere 25 RujTOM FORD Nail Lacquer Black Sugar Oje

Burberry’nin Kisses Hydrating Nude Cashmere ruju toprak tonlarının kararlı tavrına ayak uyduruyor. Tom Ford’un Nail Lacquer Black Sugar ojesi ise son sözü söyleyecek kadar etkili.

Comments are closed.