Sezonun Renk Paleti

2019 Sonbahar/Kış sezonu defilelerinin renk paletinde fark yaratan renklerden kırmızı, güçlü ve sofistike yorumlarla podyumlara yansıdı. 

Kırmızı Başrolde

Zaman zaman bordoya yaklaşan derin kırmızılar, pembeye yaklaşan pastel tonlar, parlak ve çarpıcı yorumlar ve turuncudan izler içeren kiremit tonları… 

VALENTINO Kırmızı Dik Yaka Drapeli Yün Pelerin kırmızı ceket

Valentino’nun masallardan rol çalan kırmızı pelerini ve Philosophy di Lorenzo Stefani’nin kırmızı-siyah desenli yün ceketi ile bu sezon farklı karakterlere bürünün. Siyah ve kırmızının zamansız birlikteliğini yeni sezonun yaratıcı tasarımlarıyla bugüne uyarlayın. Kırmızının sonsuz enerjisi sizinle.

kırmızı elbise SARA BATTAGLIA Kırmızı Dik Yaka Kol Detaylı Bluz

Isabel Marant’ın kiremit tonlarındaki, leopar desenli mini elbisesi, drapeleriyle romantik ve etkileyici bir hava yaratıyor. Sara Battaglia’nın asimetrik omuz ve kol detaylı bluzu, kırmızının canlı tonlarıyla buluşturarak kusursuz görünümler elde edebileceğiniz bir model.

FENDI Bej File Garnili Asimetrik Midi Yün Anvelop Etek JOSEPH Tina Bej V Yaka Uzun Kol Midi Kaşmir Elbise

Mevsimin atmosferine uyum sağlayan renklerden bej ve kestanenin farklı tonları da bu sezonun karakterini yansıtıyor. Fendi’nin bej anvelop eteği, asimetrik kesimiyle ön planda. Joseph kaşmir elbise ise sonbaharda kurtarıcı parçanız olmaya aday.

FENDI Kan Large Kiremit Kadın Deri Omuz Çantası CHLOE Aby Kiremit Dokulu Kadın Deri Omuz Çantası

Monokrom görünümlerin ana rengi olarak kullanabileceğiniz bejleri kiremit rengi aksesuarlarla da bir arada tercih edebilirsiniz.

FENDI Sarı Çizgili Süet Dokulu Kadın Deri Omuz Çantasıvalentino garavani çanta

Uyumlu renklerin etkisini pastel tonlarla desteklerken, sakin görünümleri pastel sarılar veya turuncularla buluşturun. Canlı renklerle sürpriz etkiler ve yepyeni formüller yaratmanız da mümkün. Sezonun yıldız çantalarından Valentino Garavani turuncu VRing bu sezon yaratıcı formüllerin aranan modellerinden.

Işıltılı Etkiler

Geçtiğimiz yılın gümüş trendinin yerini bu yıl altın renk tonları aldı. Gündüz ve gece kullanabileceğiniz ışıltılı parçaların yanı sıra daha sakin etkiler yaratan görünümleri ofis stilinizin de bir parçası yapabilirsiniz. 

 

.  PACO RABBANE Gold Asimetrik Drapeli Uzun Kol Bluz .               ALAIA Sarı Dik Yaka Body

Paco Rabanne’ın asimetrik drapeli gold bluzu ve Alaia’nın minimal tasarımıyla kusursuz bir tamamlayıcı olmaya aday parçası, altın renk trendini mütevazı bir tavırla yatıştırıyor.

 

 

TORY BURCH Lee Radziwill Bordo Dokulu Kadın Deri Omuz Çantası GIVENCHY Gv3 Small Bordo Kadın Deri Omuz Çantası

Tory Burch’ün dokulu, kısa kulplu çantası ve Givenchy’nin çıkarılabilir omuz askılı, zincir kulplu çantası sezonun en iddialı bordo çantaları arasında.

Sofistike Griler

Grinin sofistike etkisi sezon defilelerine kendine has bir karakter kattı. Ceketler, trençkotlar ve kabanlar… Gri bu sezon farklı yüzleriyle yine gündemde.

BRUNELLO CUCINELLI Kırlangıç Yaka Ekoseli Kruvaze Yün Blazer Ceket GIVENCHY Bej Mavi Ekoseli Kruvaze Yün Blazer Ceket

Ekose trendinin gri tonlarla ve rahat kesimlerle yorumu, ofis hayatının yenilenen atmosferine ayak uyduruyor. Brunello Cucinelli’nin ve Givenchy’nin ekose desenli blazer’larını takım pantolonlarıyla bir arada kullanın veya denim pantolonlarla yorumlayın.

gri kabanETRO Gri Kelebek Yaka Kuşaklı Yün Palto

Gri, bu sezon dış giyim tasarımlarının da gözdesi. Kuşaklı modelleri grinin farklı tonlarıyla buluşturan Bottega Veneta ve Etro paltolara göz atın. Paltonuzun ağırbaşlı tavrını, kiremit gibi doğal tonlarla veya derin kırmızılarla destekleyebilirsiniz.

Doğal Tonlara Davet

Bu sezon, yeşilin farklı tonları da podyumların odağındaydı. Beyaz, krem gibi açık renklerin yanı sıra lacivert ve siyahla da kullanabileceğiniz yeşilin tonlarını, zıt renklerle de buluşturun. Monokrom yeşil görünümünüzü mor ve kırmızı detaylı aksesuarlarla hareketlendirmek de elinizde. Zıt renklerin uyumuyla özgürleşin.

JIMMY CHOO Varenne Haki Krokodilli Kadın Deri Omuz Çantası BALMAIN Yeşil Şal Yaka Gold Düğmeli Midi Kruvaze Yün Ceket

Geçtiğimiz yılın renk trendleri arasında da kendini gösteren yeşil, bu sezon da yeni hikayeler yazıyor. Jimmy Choo’nun haki çantasıyla koyu tonların sakin tavrını benimserken iddianızı korumayı da ihmal etmeyin. Balmain’in yeşilin canlı tonuyla stilinize enerji katacak ceketi, altın rengi düşme detaylarıyla etkisini artırıyor.

Güçlü Bir Tavır

Morun kendinden emin karakteri sezon defilelerinin akılda kalıcı görünümlerine imza attı. Mor tonların kararlı duruşunu kendi stilinize adapte etmek için Beymen’lerde ve beymen.com’daki yeni sezon tasarımlarını keşfe çıkın.

BRUNELLO CUCINELLI Mor V Yaka Kolsuz İpek Bluzysl çanta

Brunello Cucinelli’nin ipek bluzu ve Saint Laurent’ın morla kusursuzca bütünleşen el portföyü stilinizi güçlendirmeye hazır. Mor ile uyumlu farklı renkler arasından seçim yapmak yerine, monokromun zamansızlığını yakalayıp morun tonlarıyla deneysel etkiler yaratabilirsiniz. Sezona renk trendlerinden lilayı da oyuna dahil etmeyi unutmayın.

Yorumlara kapalı

Menu