Yeni Yıla Merhaba

Yılbaşı gecesine geri sayım başladı. 2020’den beklentiler yüksek, yeni başlangıçların heyecanını sevdiklerinizle kutlayacağınız yılbaşı davetleri çok yakın. Yeni yıla girerken size eşlik edecek elbiseleri Beymen’lerde ve beymen.com’da keşfedebilirsiniz. 

Renklerle Dans

Enerjisi yüksek bir gece için canlı renklerin güçlü etkisine başvurabilirsiniz. Gecenin renk paletine parıltınızla dahil olun ve yeni yılı coşkuyla karşılayın. 

yılbaşı elbisesiyılbaşı elbisesi

Yılbaşı için elbise arayışınız sürerken, seçeceğiniz elbisenin stilinizi yansıtması renk seçiminiz kadar önem taşıyor. Anılarınızda saklamaktan her zaman keyif alacağınız görünümler için yeni yıl davetinde bürünmek isteyeceğiniz stil karakterini incelikle tasarlayın. 

Galvan kadınının cesur ve aynı zamanda elegan tavrı her zaman çarpıcı görünümlere imza atmayı başarıyor. Yılbaşına özel elbiselerinizi seçerken bu eşsiz tavrı benimsemek elinizde. Tadashi Shoji’nin fuşya, işlemeli elbisesi göz alıcı rengini payetlerin parıltısıyla destekliyor. Gecenin ışıltısını üzerinde taşımak isteyenlere.

amur ursula elbiseaidan mattox elbise

Amur’un ipek elbisesi fırfır detaylarıyla romantik bir tavır takınırken, renginin cesaretiyle kusursuz bir denge yaratıyor. Aradığınız bir maksi elbiseyse seçenekleriniz arasına girmeyi kesinlikle hak ediyor. 

Kırmızının özgüveni yılbaşı gecesine eşlik ediyor. Aidan Mattox, kırmızı, straplez elbise uzun süre akıllardan çıkmayacak bir karaktere sahip. 

Zarif ve Romantik

Maria Lucia Hohan’in retro etkiler yaratan pileli drapeli midi elbisesi altın tonlarını kusursuz bir zarafetle yorumluyor. 

maria lucia hohan elbise marchesa notte elbise

Marchessa Notte’nin lacivert, tül elbisesi çiçek detaylarıyla floral esintilerden yana. Gecenin en zarif ve romantik görünümlerinden biri için tercih edilebilir.

Gecenin Gizemi

Söz konusu olan yılbaşı gecesi de olsa siyah elbiseden vazgeçemeyenler için yaratıcı tasarımlarla farklı görünümler elde etmek mümkün.

sara battaglia elbise maison kairos wien elbise

Siyah kadifesiyle sofistike ve gizemli bir karaktere bürünen Sara Battaglia maksi elbise, asaleti özgürlükle buluşturuyor. Maison Kairos’un payetli straplez modelinde ise söz her şeyden önce parıltıda.

philosophy di lorenzo serafini elbiseversace elbise

Philosophy di Lorenzo Serafini’nin siyah, dik yaka, parlak dokulu elbisesi davetlerin en cool görünümlerinden biri olmaya aday. Katılacağınız davetin atmosferine göre daha sakin bir stil yakalamak isterseniz Versace’nin ipek saten elbisesine başvurabilirsiniz.

Comments are closed.