Cildinizdeki Işıltıyı Koruyun

Doğru adımları takip eden bir bakım ritüeli ışıltılı bir cilde sahip olmanın ilk koşulu. Derinlemesine temizlenmiş bir cilt, uygun ürünlerle lekelerinden ve pürüzlerinden arındırılarak daha aydınlık görünümler elde edilebilir. Işıltısını geri kazanan cildi dış etkenlerden korumak ise bakım denkleminin belki de en önemli bileşenlerinden.

Onarın ve Aydınlatın

Cildinizde güneşin etkileriyle zamanla oluşan lekeleri gidermek için cildin doğal yapısını koruyarak onarım sağlayacak cilt bakımı ürünlerine yönelin. Yves Saint Laurent Forever Light Creator onarıcı krem ile cildinizi içten dışa onararak aydınlatabilirsiniz.

ysl onarıcı krem111Skin Space Brightening Booster onarıcı krem

111Skin Space Brightening Booster onarıcı krem, pigmentasyon ve yaşlılık lekelerini gözle görülür biçimde azaltmaya odaklanıyor. Ayrıca ileride oluşacak leke problemine engel olmak için mevcut lekelerin rengini açarak güneş hasarlarını önlemeniz de mümkün. Cildiniz profesyonel ürünlerle ışıltısını yeniden kazansın. 

Pürüzsüz Dokunuş

Cildinizdeki aydınlığı destekleyecek pürüzsüz görünümler için cildi besleyen nemlendiricilere başvurabilirsiniz. 72 saat boyunca sürebilen üstün nemlilik hissiyle Yves Saint Laurent Top Secrets Moisture Base nemlendirici krem, ciltte ışığın dans ettiği kusursuz bir yüzey oluşturur. Tek başına, ya da hem makyaj altında, hem de rötuşlar için makyaj üstünde kullanılabilir. 

 ysl top secrets nemlendirici kremtom ford matlaştırıcı

Tom Ford Illuminating Primer matlaştırıcı ile cildinizi serbest radikallere karşı korurken, cilt tonunuzun eşitlenmesine yardımcı olmak elinizde.

Hep Daha Aydınlık

Cilt tonunu eşitleme ürünleri arasında öne çıkan Orogold Bio Brightening Skin Tone onarıcı kremi cildinizi nemlendirirken aynı zamanda gölgelerden arındırıyor.

orogold onarıcı krem la prairie onarıcı krem

Beyaz havyar içerikli lokal leke ürünü La Prairie White Caviar Illuminating Spot Treatment onarıcı krem sayesinde lekelerin yoğunluğunu azaltabilirsiniz. Havyar özleri ve C Vitamini ile aydınlatıcı etkiler yanınızda.

la prairie radiance perfecting fluid pure gold nemlendirici krem

La Prairie Radiance Perfecting Fluid Pure Gold nemlendirici krem, çizgilerle savaşmak için anti age özelliği taşırken aynı zamanda cildin kendi ışığını yansıtmasını sağlar. Işığı cilt altında hapsederek canlanmış bir cilt dokusu oluşturur. Aydınlatıcı onarımı anti age bakımı ile birleştirmek isteyenler için ideal. 

Dengeli Cilt Görünümü

Cilt bakımının vazgeçilmez markalarından La Mer’in aydınlatıcı serumu, leke karşıtı etkisiyle fark yaratıyor.

la mer the brilliance serum la mer nemlendirici krem 

Sonraki adımda faydalanabileceğiniz La Mer nemlendirici krem ise cilde ışıltılı ve dengeli bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor. 

 dior hydra life deep hydration onarıcı serum

Dior Hydra Life Deep Hydration onarıcı serum, ultra-konsantre edilmiş formülüyle derinlemesine nemlendirilmiş cildinizde pürüzsüz görünüm sağlar. Cildinizdeki su sirkülasyonunu canlandırarak aydınlık cildin en önemli adımlarından nemlendirmeyi kusursuzca yerine getirir.

Cildiniz Koruma Altında

Cildinize kazandırdığınız ışıltıyı korumak elinizde. Evde cilt bakımı ritüelinize, son adım olarak güneş koruyucunuzu da eklemeyi ihmal etmeyin. Doğru kozmetik ürünlerini kullanarak cildinizde elde ettiğiniz aydınlığı korumanın en etkili yolu bu. Güneşin zararlı etkilerine karşı tam koruma sağlayacak güneş koruyucu ürünlerini Beymen’lerde ve beymen.com’da keşfedebilirsiniz. 

Clarins UV Plus Day Screen Translucent güneş kremi, şehir hayatının cildinizdeki olumsuz etkilerine karşı koruma sağlayan bir kalkan niteliğinde. UV ışınları, kirlilik ve serbest radikallere geçit vermeyen kreme daha uzun süre daha genç görünen bir cilt elde etmek için başvurun. Yüksek koruma sağlayan güneş filtrelerinin kombinasyonu cildinizi UV ışınlarına karşı koruma altına alır ve koyu lekelerin oluşmasını önler. Böylece cildiniz ışıltısından hiçbir şey kaybetmeden canlılığını korur.

clarins uv plus day screen güneş kremilancaster sun beauty pudra

Güneşten özenle koruduğunuz cildinizde anında bronzluk etkisi aradığınız zamanlarda bronzlaştırıcı pudralara yönelebilirsiniz. Lancaster Sun Beauty SPF10 Pudra, cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korurken doğal bronzluk etkisi yaratarak parıltılı bir cilt görünümü sağlar. Bu ürünü daha yüksek faktörlü güneş koruyucularla da destekleyerek kullanabilirsiniz. Cilt tonunuz ne olursa olsun rahatlıkla tercih edebileceğiniz bronzlaştırıcı ürünlerle cildinizi lekelerden korurken bronz görünümler kazanmanız mümkün. 

 

Comments are closed.