Kış Tatili Zamanı

Adrenalin dolu kış sporları veya doğayla iç içe yürüyüş rotaları için plan yapmanın tam zamanı. Kar yağdığında harika manzaralara sahne olan coğrafyaları keşfe çıkmadan önce kış tatili bavulunun olmazsa olmazlarını Beymen’lerde ve beymen.com’da keşfedin.

Yaşasın Kış!

Soğuklara karşı direncinizi artıracak dış giyim seçenekleriyle konforlu bir kış seyahati geçirmek elinizde. Kış günlerinde doğanın keyfini doyasıya çıkarabilmek için kayak montu, puff mont ve kapüşonlu parka gibi kurtarıcı modellere başvurabilirsiniz. 

dsuared siyah beyaz kadın kayak montu prada kadın pembe puff mont

Kayak montu kadın modelleri arasında bu sezon da fonksiyonellik ön planda. Dsquared2’nun çıkarılabilir yaka detaylı, kapüşonlu, kayak montu sezonun favorilerinden. Siyah-beyaz renk ikilisinin etkileyici birlikteliğiyle dikkat çeken kayak montu tatil bavulunuza girmeyi fazlasıyla hak ediyor. 

Kış tatilinde güçlü renklerle olduğu kadar pastel renklerle de etkileyici görünümler yaratmak mümkün. Prada’nın pastel pembe, dik yakalı puff montu gardırobunuzun yıldızlarından olacak kusursuz kış montları arasında rahatlatıcı rengiyle fark yaratıyor. 

Kontrast Etki

Doğanın bembeyaz atmosferiyle kontrast etkiler yaratacak capcanlı renkler her kış olduğu gibi yine sezonun enerjisini yükseltme konusunda iddialı. Günlük stilinde canlı renkleri çok sık kullanmayanlar için doğanın ortasında renklerin gücüyle özgürleşme zamanı. Renklerin davetine kulak vermek ve yeni deneyimler yaşamak için sıra sizde.

moncler grenoble kadın siyah dik yaka puff montcanada goose branta belmont kırmızı parka

Canada Goose’un dış giyimdeki fonksiyonel tavrı kırmızının gücüyle birleşiyor. Çıkarılabilir kapüşonlu, fermuar kapatmalı parka, doğa yürüyüşlerinde size eşlik etmeye hazır. Kayak montu kadın modelleri ile vazgeçilmez görünümler yaratmayı her daim sürdüren Moncler’in güncel tasarımları bu kış da karakteristik stiller yakalıyor. Su geçirmez fermuarlar, rüzgara dayanıklı kumaşlar ile tatil keyfinizden asla ödün vermeyin. 

Doğanın Çağrısı

Bu kış doğanın davetkar manzaraları eşliğinde özgürlüğün tadını çıkarmak için tatil planınıza konforlu stil tercihlerini de ekleyebilirsiniz. Hava koşulları ne kadar zorlu olursa olsun sizi koruma altına alacak dış giyim parçalarıyla konforunuzu artırmanız mümkün. Beymen’lerde ve beymen.com’da keşfedebileceğiniz kayak montu erkek modelleri her sezon olduğu gibi bu sezon da tatil hazırlıklarınızı kolaylaştırmaya aday. 

woolrich sierra supreme sarı puff mont

Kışın Zirvesinde

Outdoor stilin vazgeçilmezi Moncler, su geçirmez, rüzgara dayanıklı ve ısıya duyarlı kayak montu modellerinde konfor katsayısını hafif kumaşlarla artırıyor. Renklerle ve logo patch’leriyle fark yaratan markanın kayak montlarını mutlaka keşfetmelisiniz. Sarının farklı tonlarına bürünen dış giyim parçaları doğanın kendine has renkleri arasında her zaman etkileyici görünümler yaratıyor. Woolrich, puff montların vazgeçilmez rengi sarıyı kapüşonlu montunda fonksiyonel tasarımla buluşturuyor. 

stone island sarı kapüşonlu parka

Tatil Stiline Adaptasyon

Tatilinizin karakterine göre stilinizi güncelleyin. Puff montlar kadar parkalar da kış tatilinin kurtarıcı parçaları arasında her zaman ön planda. Stone Island’ın sarının sakin bir tonuyla kışı karşıladığı parka modelini günlük stilinizin tamamlayıcısı olarak tatil bavulunuza rahatlıkla ekleyebilirsiniz. Kışı sıcak renklerle kutlamayı tercih ediyorsanız Alpha Industries’in peluş detaylı turuncu parkası tüm enerjisiyle yanınızda. 

 

Comments are closed.