Yepyeni Bir Kış: 2020

Şehir hayatının yüksek temposuna eşlik eden tasarımlar kış günlerine hareket ve stil katmaya bu sezon da hazır. Beymen’lerde ve beymen.com’da keşfedebileceğiniz sezonun anahtar parçalarını kendi stilinize göre yorumlarken zamanın ruhunu yakalayın.

2019-20 Sonbahar/Kış moda trendleri arasında dikkat çeken tüy detaylar sadece gece elbiselerinde değil günlük stilin renkli ve iddialı tasarımlarında da ilgi topladı. Valentino’nun kolları tüy detaylı yün kazağı kış günlerinin eğlence faktörü olmaya aday. Maksi eteklerle bir arada kullanarak güçlü görünümler elde edebileceğiniz kazak, sezonun favorilerinden. 

 

Karakteristik Desenler

Sezona romantizm aşılayan floral desenli elbiseler, maksi modellerle kış günlerine zarafet katıyor. Dries van Noten’ın floral desenli siyah elbisesi, renkli desenleri siyahın kararlılığıyla dengelemek için kusursuz bir seçim. Sezonun dış giyim tasarımlarında bu sezon ekose desenlerinin klasik etkisi farklı yorumlarla yepyeni keşifler vadediyor.

Sonbaharın Renkleri

Asil griler, gizemli siyahlar canlı renklerin enerjisine kapılıyor. Sezonun renk trendlerinden kiremit tonları monokrom görünümler yaratmak için birebir. Oversize paltoları, renkli pantolonlarla canlandırın veya seçeceğiniz sonbahar rengiyle monokrom formüller deneyin.

Ofis günlerine eşlik edebileceği gibi sokak stilinin çarpıcı görünümlerinde de tercih edilebilecek Balmain ceket, ekoseyi siyah-beyaz etkisiyle güçlendiriyor. Gündüzden geceye uzanan zarif stiller yaratmak için fırfırlı ipek bluzlara ve gösterişli maksi eteklere başvurun.

Zamanın Ruhu

gianvito rossi deela siyah transparan rugan stiletto

Ofis stiline konfor katan fonksiyonel tulumları, mimimal paltolarla bir arada kullanarak stilinize yeni bir bakış açısı kazandırabilirsiniz. Gianvito Rossi’nin transparan detaylı rugan stilettosu gibi fark yaratan ayakkabılarla iddiayı artırmak da elinizde. Konfor katsayısını artırmak istediğiniz günlerde, kısa ceketler ve her sezonun vazgeçilmezi denim pantolonları, bu sezon maksi çizmelerle bir arada kullanın.

Yeni Centilmen

Sezonu aydınlatan bejleri koyu renklerin sofistike tavrıyla birleştirin. Sportif çizgilere sahip kısa ceketleri klasik görünümleri tamamlamak için kullanarak fark yaratmak da seçenekleriniz arasında.

lardini lacivert yün erkek palto

Sartoryal görünümler sportif ve konforlu kesimlerle yeni anlamlar kazanıyor. Sonbaharın renk tonlarını üzerinizde taşırken, şehir hayatının temposuna rahatlıkla adapte olmanız mümkün.

 

Hibrit tasarımlar ve renkli pantolonlar klasik görünümlere hareket katarken, sezonun trendlerinden ekose desenlerine bürünen rahat kesim paltolar, pastel tonlardaki gömlekler ve gri takımlar ile birleşerek zamanın ruhunu yakalıyor.

Tatil Konforu

Kahverenginin tonları aydınlık renklerle birlikte sportif stilin kodlarına ayak uyduruyor. Triko kazaklarla birlikte tercih edebileceğiniz eşofman takımları ile tatil günlerinin konforunu artırın. Kış günlerine karakter katarken soğuklara geçit vermeyecek dış giyim tasarımlarıyla şehirden kaçmaya her zaman hazırsınız.

Comments are closed.