Stilinizi Tamamlayan Takılar

Etkileyici detaylar stilinizde her zaman yeni kapılar açabilir. Beymen’lerde ve beymen.com’da sezonun kadın kolye, küpe ve bilezik modelleri arasından seçiminizi yaparken takıların gücünü keşfedin.

Sofistike Cool

Sezonun iddialı bilezikleri arasında derinin güçlü yorumları bir adım öne çıkıyor. Saint Laurent, Valentino Garavani, Bottega Veneta ve Tory Burch gibi markaların rockstud ve troklu deri bilezik modelleriyle iddianızı artırma zamanı. Daha sade yorumlar için örgü dokulu yorumları tercih edebilirsiniz.

ysl deri bileklikvalentino garavani bileklik tory burch bilezik bottega veneta bileklik

Geometrik Zarafet

Sallantılı küpe modelleri bu sezon da geometrik formlarla altın görünümleri kusursuzca bir araya getirerek özgür yorumlar yaratıyor. 

anton heunis küpe chloe küpe

Anton Henius ve Chloé’nin yuvarlak formlu, altın renkli sallantılı küpeleri sezonun favorileri arasında. Ponponiere’in daire formlu küpeleri arasında seçim yapmak kolay değil. Canlı renklerdeki küpe modellerinin yanı sıra altın tonlara da eğlenceli perspektifler kazandıran Ponponiere tasarımlarını Beymen’lerde ve beymen.com’da keşfedin.

daniel espinosa küpe

Daniel Espinosa’nın çoklu dörtgen formundaki tasarımıyla dikkat çeken sallantılı küpe modeli geometrik stil oyunlarını sevenler için ideal.

Işıltılı Dokunuşlar

Taş zincirli küpeler ışıltıyı artırmak isteyenler için vazgeçilmez stil dokunuşları yapmaya hazır. Stilinize zarafet katacak küpe modellerini gece stilinize ekleyin. 

 paco rabanne küpe rada küpe

Paco Rabanne geometrik desenli ve Rada taşlı zincir detaylı sallantılı küpe modelleriyle parıltı size eşlik ediyor.

Gümüş Yorumlar

Yaprak desenleri Mers’in gümüş kolyesine romantik olduğu kadar güçlü bir görünüm de katarken, Luv Aj madalyon kolye formunun karakteristik etkisini gümüşle buluşturuyor.

mers kolye luv aj kolye

Zincir formlu kolyeler her sezon stilinizin vazgeçilmez tamamlayıcısı olmaya devam ediyor. İnce ve kalın zincir yorumlarıyla stilinize uyarlayabileceğiniz tasarımlar arasında Brunello Cucinelli ve Aida Bergsen’in gümüş kolyelerini radarınıza alabilirsiniz.

brunello cucinelli kolyeaida bergsen kolye

Comments are closed.