Yaşam Alanlarına Güncel Bakış

Kişiselleştirilmiş tasarımları odağına alan, kalıpların dışına çıkan dekorasyon stilinin yansımaları yeni sezonda yaşam alanlarını dönüştürmeye başlıyor. 2020’nin ev dekorasyonu trendlerinde, özgünlük ve çevreye duyarlılık her zamankinden daha fazla ön planda. Özgür olduğu kadar farkındalığı da yüksek, ferah ve sofistike ortamlar yaratan dekorasyon fikirleri ile yeni on yılın sıradışı ruhunu keşfetme zamanı.

Mutlu figürlerle yaşam alanınızın optimist tavrını güçlendiren porselen objeler sezonun vazgeçilmezleri arasında. Jonathan Adler’ın gökkuşağını evinize taşıyan çerçevesi ve Lladro’nun aşkı çağrıştıran figürü gibi enerjisi yüksek tasarımlar için evinizde yer açın.

Moser’in büyüleyici renk paletine bürünen kristal vazolar bu sezon evinizin havasını değiştirmeye aday. Versace colorblocked ipek yastık, desenleri ve püskülleriyle renklerin cazibesini pekiştiriyor.

Evinizdeki yenilik hissini, koku hafızanızı da yenileyerek daimi kılmak elinizde. Yaşam alanınızın karakterini yansıtan oda kokusunu keşfedin ve onu Baci Milano’nun eşsiz şişe tasarımlarıyla buluşturun.

Yeni Minimal

Minimal tasarımlar bu sezon geometrik çizgilerin yanı sıra doğanın form ve desenlerinden de ilham alıyor. Ev dekorasyonunda ikonik etkiler yaratan Georg Jensen, sofistike tasarımlarıyla 2020 İlkbahar/Yaz sezonuna zarafet katıyor.

Ev dekorasyonuna karakter ve sıcaklık katan yastıklarla yaşam alanınıza dokunun.

 

Acqua Di Parma, Calabria’nın değerli bergamotunu evinize davet ederek yaklaşan bahar mevsiminin ruhunu kusursuzca yansıtıyor.

 

Fornasetti’nin ikonik figürleri yeni yorumlarla sezonun favori yastıklarına hayat veriyor.

Büyüleyici desenleriyle Etro Home etnik motifleri evinize taşırken, Jonathan Adler mum evinizde yepyeni bir ilham kaynağı olacak kadar etkileyici.

Kusursuz Denge

Kontrastların ve farklı stillerin birlikteliği ile şekillenen dekorasyon trendleri, yaşam alanınızın sizi daha iyi yansıtabilmesi için bu sezon sınırları yumuşatıyor. 

 

Yaratıcı dekorasyon önerilerini kişisel beklentilerle dengeleyen ve aidiyet duygusunu vurgulayan evler farkındalığı artırıyor.

Cesur seçimlerle yenilikleri deneyimlediğiniz, göz alıcı tasarımlar ve renklerle evinizin enerjisini yükselttiğiniz yeni bir başlangıç için Beymen’lere ve beymen.com’a davetlisiniz.

Comments are closed.