Yeni Centilmen

Klasik çizgilerin modern perspektiflerle yorumlandığı formüller takım elbiseye yepyeni anlamlar kazandırmaya devam ediyor. Tasarımcılar sıradışı kesimler ve dokular kullanarak yeni centilmenliğin stil kodlarını yazarken, sezonun en güçlü stilleri Beymen’lerde ve beymen.com’da sizi bekliyor. 

Kodlar Yeniden Yazılıyor

Kalıpların dışına çıkan takım elbise modellerini stilinize adapte ederek sezonun özgür ruhunu benimseyin. Erkek giyimine karakter katan takım elbiseleri kravatsız görünümlerle yorumlayarak trendleri yakalamak elinizde.

Yüksek terziliğin kusursuz kesimlerle ve dokularla buluştuğu Beymen Collection takım elbise modelleri, Beymen erkeğinin çarpıcı stilini yeni sezona adapte ediyor. Monokrom görünümler takım elbisenin modern ruhunu vurgulamak için ideal. Lacivert tonlarının cool tavrına bürünen Beymen Collection yelekli takım elbise, sezonun yıldızlarından.

Kravatsız takım elbisenin güncel yorumlarıyla siyah takım elbise stilinin kodları baştan yazılıyor. Neil Barrett, slim fit kesimli siyah erkek takım elbise modeli beyaz gömlekle bir arada kusursuz bir etkiye sahip. Mendil detayıyla son dokunuşu yaparak stilinizi tamamlayabilirsiniz. 

Corneliani’nin çizgi desenli yün takım elbisesi ile ofis stilinizi güncelleyin. Dsquared2’nun siyah takım elbisesi modeli ile davetlerin ve kutlamaların odak noktası olun. 

 

Grinin sofistike ruhu, sezonun en cool takım elbise modellerinde yine başrolde. Boss’un tailored fit takımı gardırobunuza stil katmaya aday. Isaia, kelebek yaka yün takım elbise modelinde grinin kendine has tavrını geometrik çizgilerle buluşturuyor.

Sportif Etki

Kravatsız takım elbiseyi stilinize dahil ederken, klasik çizgilerin ağırlıklı olduğu erkek takım elbise modellerini sportif trikolar, logolu veya baskılı tişörtler ve sneaker’larla kullanarak fark yaratabilirsiniz. 

Konfordan ödün vermek istemeyen şehirli erkeğin de favorileri arasına giren takım elbise erkek gardırobundaki yerini giderek sağlamlaştıyor. Spor takım elbiseler bu sezon günlük stilin ve ofis stilinin başrolleri arasında. 

Z Zegna’nın Drop8 Wash and Go Techmerino takım elbise modeli, iklim değişikliklerine uyumlu dokusuyla üstün nefes alabilirlik ve rahatlık sağlıyor. Trikolar ve tişörtlerle bir arada kullanarak sportif stilin konforunu dilediğiniz gibi yaşayabilirsiniz.

Comments are closed.