Oyun Arkadaşı

Miniklerin sınırsız enerjisini yaratıcı fikirlerle buluşturan eğlenceli oyuncaklar evinize neşe katmaya devam ediyor. Hayal gücünü geliştirmeye yönelik tasarlanan oyun ve hobi setleri, çocuğunuzla evde iyi vakit geçirmenin en keyifli formülü. 

Mutlu Tasarımlar

Figg’in oyun çadırı Jericho oyun oynamak, kitap okumak, dinlenmek, hayal kurmak ve bazen de saklanmak için ideal bir çadır. Tek adımda kapatılabilen ve kapalıyken çok az alan kaplayan Jericho fonksiyonelliğiyle de oyun alanınızın vazgeçilmezleri arasına girmeye aday.

Çocuk gri oyun çadırı    Balon ahşap blok

Eğlence dozunu artırmak ve daha sıcak bir ortam yaratmak için Figg’in dekoratif objelerine de başvurarak oyun odanızın duvarlarını renklendirebilirsiniz. 

Oyun ritüellerinize dahil edeceğiniz ürünleri seçerken güvenilir oyuncak markalarının çocuğunuzun yaş grubuna uygun olarak tasarladığı oyuncaklara başvurmayı ihmal etmeyin.

Çocuk oyuncak evPeluş oyuncak köpek

Oyuncakların özelliklerini özenle inceledikten sonra çocuğunuzun yeni oyun arkadaşlarına rahatlıkla karar verebilirsiniz. Sezonun en güzel oyuncakları her zaman olduğu gibi Beymen.com’da ve Beymen’lerde sizi bekliyor. 

Siyah oyuncak peluş köpekResim sınıfı seti

Le Toy Van bebek evi, yüksek kalitede tasarımıyla, çocuğunuzun yaratıcılığını ve koordinasyon becerilerini geliştirmeye odaklanıyor. Our Generation’ın peluş yavru köpekleri bu sezon miniklerin en yakın arkadaşları arasında. Oyuncak resim sınıfı seti ile sanatın büyüsünü keşfetme zamanı.

Çocuk boyama seti      Çocuk boyama seti

Djeco boyama setleri çocuğunuzun renkli hayal gücünü açığa çıkarmak üzere tasarlandı. Özgür çizgilerle rengarenk dünyaları kağıda dökmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı.

Çocuk hobi kitiÇocuk manyetik blok oyuncak

Mıknatıslı oyun küpleri 6 yaş ve üzeri çocukların favorilerinden. Pixio’nun manyetik blokları Çevre güvenliği ve Avrupa standartlarına uyumlu tasarımıyla sizin de radarınıza girebilir. 

Comments are closed.