Baharı Karşılayın

2020 İlkbahar/Yaz podyumlarında gökkuşağının renklerine bürünen, bahar günlerinin vazgeçilmezi deri ceketler bu sezon ezber bozuyor. Pastel tonlardan canlı renklere, deri ceket tasarımlarında renk spektrumu alabildiğine özgür. Sezonun en güçlü kadın deri ceket modelleri Beymen’lerde ve beymen.com’da keşfedilmeye hazır. Yeni stil denklemleriyle baharı karşılamanın tadını çıkarın. 

Mevsimin Renk Paleti

Sezonun yıldızlarından kruvaze ceket, sezonun renk paletiyle farklı karakterler yaratıyor. Deri ceketin ikonik cool tavrı gardırobunuzun başköşesinde. Yves Salomon’un dekoratif dikişli deri ceket modeli pastel mavisiyle baharın yumuşak esintisini stilinize dahil etmeye aday. Beyaz denim pantolonlarla bir arada kullanarak kusursuz etkiler yaratabilirsiniz. 

 

Mavi Kruvaze CeketEkru Deri Ceket

Renk spektrumunun sükunet departmanından ekru, Iro’nun kruvaze ceketinde zamanın ruhunu yakalıyor. Koyu renklerle bir arada kontrast ve güçlü etkiler yarattığı gibi monokrom silüetlerin de aranan rengi ekruyu deriyle buluşturma zamanı. Bu sezon beyaz deri ceketleri de seçenekleriniz arasına ekleyebilirsiniz.

 

 

Kemer Detaylı Deri CeketKırmızı Peplum Detaylı Deri Ceket

Sezonun sofistike ruhuna hitap eden gri, All Saints’in deri ceket modeline karakter katıyor. Kruvazeyi kemer detayıyla yorumlayarak fark yaratan tasarım, bu sezon ilgiyi hak edenlerden. 

Kırmızının cazibesi deri ceket tasarımlarında harikalar yaratıyor. Alexander McQueen’in cesur kırmızısı, kruvazeyi yeni çizgiler ve formlarla sunmasıyla radarınıza girmeye aday. Etek ucu peplum detaylı, manşetleri fermuarlı deri ceketle gardırobunuzun enerjisini artırma sırası sizde. 

Pembe Kelebek Yaka Deri CeketHaki Düğmeli Deri Ceket

Tasarımcıların bu sezon yepyeni formüllerle güncellediği kadın gömlekler sezon trendlerinde başrollerde. Çizgili gömlekleri de ağırlayan ve bahar stiliniz için yaratıcı öneriler sunan İlkbahar/Yaz 2020 defilelerine tekrar göz atmanın tam zamanı. Doğal tonlardaki süet deri ceketleri çizgili gömleklerle bir arada kullanarak baharın ruhuna ayak uydurun. Prada’nın pastel pembe tonlardaki kelebek yaka deri ceketi, çizgili gömleklerle orijinal görünümler yaratıyor. Süet etkisini pekiştirmek için süet etekler veya pantolonlara başvurun. 

Kısa deri ceketler bu sezon her gardıropta söz sahibi. Hakinin yatıştırıcı etkisiyle ve minimal tasarımıyla dikkat çeken Loewe deri ceket kadın giyiminde sezonun favorilerinden. Kutu formlu ceketi denim pantolonlarla kullanın, günlük stilinizi bahara adapte edin. 

İkonik Blazer

Modern kadının vazgeçilmez stil çözümlerinden blazer’lar, bu sezon derinin iddiasıyla buluşuyor. Taba ve turuncu gibi doğal tonlarla sofistike görünümlere imza atan tasarımları bahar stilinize ekleyebilirsiniz. Deri etek veya pantolonlarla takım etkisi yaratarak sezon trendlerini kendi stilinize göre yorumlamak da elinizde.

Taba Kelebek Yaka Tek Düğmeli Deri Blazer CeketKırlangıç Yaka Suni Blazer Ceket

Bu sezon sartoryal perspektifle ön plana çıkan business casual stilini deri ceketlerle yorumlayarak fark yaratabilirsiniz. Beymen Studio deri blazer ceket, taba tonuyla kusursuz bir etki yaratıyor. Nanushka kadınının cool tavrına bürünen turuncu, deri blazer ceket ilkbahar günlerinin vazgeçilmezi olacak. 

Saint Laurent İlkbahar/Yaz 2020 şovunda Kaia Gerber’in taşıdığı yelek-şort ikilisi bu sezonun ilham panosunda çoktan yerini aldı. Sezon trendlerine yön veren yelek modellerini deri ceketlerle bir arada kullanarak siz de stilinizi güncelleyebilirsiniz. 

Vazgeçilmez Siyah

Deri ceketin vazgeçilmez rengi siyah, farklı stil kimliklerine ve formlara bürünerek gardırobunuzda en sık başvuracağınız parçalara hayat veriyor. Balmain’in gold düğmeli kadın deri ceket modeli gündüzden geceye uzanan stil yorumlarına açık bir karaktere sahip.

Siyah Gold Düğmeli Kruvaze Deri CeketSiyah Bisiklet Yaka Gold Deri Ceket

Philosophy di Lorenzo Serafini bahar günlerinize eşlik edecek suni deri ceket modelinde gold düğmelerin iddialı tavrını bisiklet yaka ile yumuşatıyor. Siyah deri ceketleri beyaz denim pantolonlarla tamamlayarak görünümünüzü aydınlatmayı deneyin.

Detaylı Deri CeketFermuarlı Siyah Deri Ceket

İkonik kruvaze formlu deri ceketler siyahın cazibesiyle buluşarak ilkbahar akşamlarının esintisini karşılıyor. Shearling detaylı Lol ceket, farklı dokuların birlikteliğiyle göz önünde. Academia kadınının cool perspektifiyle siyah deri ceket, gündüz ya da gece, yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceğiniz stil tamamlayıcınız olarak yeniden yaratılıyor.

Comments are closed.