Güneşle Barışık

Işıltılı ve aydınlık cilt görünümünü uzun yıllar koruyabilmek için cildinizin güneşle kurduğu ilişkide önceliğiniz yeterli ve kapsamlı koruyuculuk olmalı. Olumsuz etkenlere karşı cilt kalkanınızı denkleme dahil ettikten hemen sonra cildi önceden oluşmuş lekelerden arındırmaya yönelik bakım serumlarına başvurabilirsiniz. Beymen’lerde ve beymen.com’da keşfedebileceğiniz eşsiz güzellik ürünleriyle cildinizin ışıltısını koruma altına alın.

Cilt Görünümünü Eşitleyin

Sabah ve akşam nemlendiriciden önce uygulayabileceğiniz Aveda Tulasara Bright, cilde anında ışıltı kazandırarak, renk eşitsizliklerinin ve renk değişimlerinin görünümünün azalmasına yardımcı olur. 

Aveda NemlendiriciClarins Yüz Bakım Serumu

La Prairie White Caviar Illuminating serisinden onarıcı serum ciltteki yaşlılık lekelerini önlemeye, melanin üretiminin dengelenmesine, melaninlerin hücrelere transferini desteklemeye yardımcı oluyor. 

Tom Dengeleme SerumuLeke Karşıtı Serum

Tom Ford Research Concentrate Serum, cildinizin doku, ton dengesi ve parlaklığını gözle görülür şekilde arttırmak için tasarlanmış oldukça güçlü bir serum. La Mer The Brilliance serumu leke karşıtı eşsiz formülüyle aynı zamanda cildinizin yenilenmesine de destek oluyor. 

Onarıcı KremIşıltı Sağlayan Krem

Güneş lekelerinden arındırdığınız cildinizi sonraki aşamada pürüzlerinden de arındırmak için Estée Lauder’in iki muhteşem iksirden oluşan onarıcı serumuna başvurabilirsiniz. Transformative Energy Dual Infusion onarıcı serum içeriğindeki Kara Elmas Trüf Mantarı ile cilde enerji vererek, Güney Denizi İncileri sayesinde cilt yüzeyini pürüzsüzleştirmeyi vadediyor. Eşitlenmiş ve sağlıkla ışıldayan bir cilt görünümüne sahip olmak isteyenler için ideal. 

Guerlain Orchidée Impériale Black Cure onarıcı krem seti cilt görünümünü gözle görülür biçimde yenilemeyi hedefleyen Blackimmune Teknolojisi ile ön planda.

Kusursuz Cilt Bariyeri

Cildinizin koruyucu bariyerinin en güçlü destekçilerinden güneş koruyucu kremleri gün boyu ihtiyaç duydukça başvurabilirsiniz. Sağlıklı bir cilt için çantanızın vazgeçilmezi olacak kreminizi seçin ve yanınızdan ayırmayın. La Mer güneş kremi koruyucu olduğu kadar onarıcı etkisiyle dikkat çekici.

Onarıcı Yüz Koruyucu Güneş Kremi Güneş Kremi

Yüzde güneş lekesi oluşmadan önce önlem almak cilt bakım uzmanlarının uygulaması en pratik önerilerinden biri. Lekesiz cilt için erkenden harekete geçip cildinizin ihtiyacı olan koruyuculuğu ona vermeyi ihmal etmeyin. Güneş kremlerinin veya jellerin yanı sıra stick ve pudra güneş koruyucular da her zaman seçenekleriniz arasında. Elizabeth Arden stick güneş kremi yüksek koruyucu etkisiyle hassas ciltlerin vazgeçilmezi olabilir. Güneşe çıkmadan önce uygulayıp gün içerisinde ihtiyaç duydukça yenileyin.

Güneş KremiGüneş Sonrası Krem

Cildinizi korurken aynı zamanda bronz görünüm elde etmek isterseniz koruyucu faktörlü bronzlaştırıcı ürünlere başvurabilirsiniz. Lancaster Sun Beauty 365 Sun SPF10 pudra, 4’ü 1 arada bronzlaştırıcı formülüyle cilt tonunuz ne olursa olsun parıltılı bir görünüm ve cilde koruma sağlıyor.

Özellikle yaz günlerinde güneşe uzun süre maruz kalan cildinizi güneş sonrası bakım ürünleriyle desteklemek de cildinizin koruyucu bariyerini güçlendirmekte son derece etkili. Frédéric Malle Carnal Flower güneş sonrası krem teninizi şımartmak için tasarlandı. Gün boyu nemini kaybeden cildinizi yatıştıracak ve konforunuzu artıracak kusursuz bir formül. Koruyun, onarın, nemlendirin, sağlıklı bir ciltle güneşin tadını çıkarın. 

Comments are closed.