Kutlama Zamanı

Sevdiklerinizin mutluluğunu paylaşacağınız davetlerde unutulmaz anılar biriktirmeye hazırlanıyorsunuz. Ajandanızdaki o yıldızlı günlere geri sayım başlamışken, düğün stilinizi tasarlamanın da sırası geldi. Yaz düğünlerine renk ve stil katacak elbiselerle kutlamaların tadını çıkarmak için beymen.com ve Beymen’lerdeki tasarımları keşfedin!

Işıltılı Zarafet

Jonathan Simkhai, turuncu-sarı degrade elbise ile yazın ve güneşin optimist enerjisini stilinize taşıyor. Maria Lucia Hohan straplez maksi elbise parıldamaktan vazgeçemeyenler için bronz ışıltısıyla karşınızda.

Turuncu Sarı Abiye ElbiseBronz Straplez Abiye Elbise

Aidan Mattox tül elbise, payet ve boncuk işlemeli detayları ve pudra tonları ile yaz düğünlerine zarafet katıyor.

 

Askı İşlemeli Abiye ElbiseSilver Sırt Detaylı Abiye Elbise

Özgür Masur silver işlemeli elbise modeli, omuz vurgusu ve sırt detayıyla dikkat çekici.

Unutulmaz Kır Düğünü

Kır düğününde ne giyilir sorusuna yanıt arayanlar için bu sezon seçenekler sınırsız. Zarif floral desenler, tüller ve volanlardan minimal görünümlere, fuşya gibi sezonun trend renklerine bürünen elbiselerden hayvan desenlerinin modern kesimlerle buluştuğu modellere, istediğiniz stil kimliğini yaratmak elinizde.

Asimetrik ElbiseBordo İpek Şifon Abiye

Çiçek desenli, volanlı, balon kollu, drapeli Alexis asimetrik elbise floral desenlerle yazı kutluyor. Dsquared2 ipek şifon elbisesinde bordonun ağırbaşlı tonu hareketli detaylarla bir arada.

 

Asimetrik Çiçekli Abiye ElbiseSomon İşlemeli Abiye Elbise

Bu sezon asimetrik kesimiyle öne çıkan elbiseler arasında Alexis‘in floral yorumu farklı formuyla yaz düğünü stillerinde başrollerde. Minimal tasarımı ve asil duruşuyla Maison Kairos işlemeli anvelop elbise, işleme detaylarıyla gücünü pekiştiriyor.

Yaka Sırt Dekolteli Abiye ElbisePembe Kalp Yaka Abiye Elbise

Lacivert rengin sofistike tavrı parlak dokularla buluşarak zamansız görünümler yaratıyor. Museum of Fine Clothing’in degaje yaka, sırt dekolteli elbisesi kusursuz kır düğünü stili için seçenekleriniz arasında. Alex Perry, midi krep kokteyl elbisesinde başrol sezonun en iddialı renklerinden fuşyada.

Yeni Romantik

Grafik çizgilerin ve hayvan desenlerinin siyah-beyazla buluştuğu, küçük siyah elbisenin modern kesimlerle yeniden yorumlandığı modeller yaz düğünü stilinde ezber bozmak için ideal.

Siyah Beyaz Straplez Abiye ElbiseSiyah Kalp Yaka Çiçekli Abiye Elbise

Tadashi Shoji puantiye jakarlı straplez elbisesi yırtmaç detayıyla unutulmaz bir düğün stili vadediyor. Marchesa Notte, siyah kalp yaka çiçekli elbisesiyle bu sezon yaz düğünlerinin favorilerinden.

Siyah Kare Balon ElbiseZebra Desenli Drapeli Anvelop Abiye Elbise

Sezonun vazgeçilmez mini elbiselerinde omuz vurguları, modern formlarla kusursuz görünümler yaratıyor. Khaite balon elbisesinde kadifenin asaleti siyahla buluşurken, zebra desenli ve karpuz kollu The Attico elbise kır düğününde fark yaratmak isteyenler için alternatifler arasında.

Comments are closed.