Western Rüzgarı

Soğuk havalara meydan okurken, karakteristik seçimlerle özgün stiller yakalamak her zaman mümkün. Bu kış size eşlik edecek botları seçerken western rüzgarını arkanıza alın ve kovboy botlarıyla adımlarınıza yenilik katın.

Deri ceketlerle ve oversize kabanlarla bir arada kullanabileceğiniz yarım kovboy botlarının etkisini, denim veya deri skinny pantolonlarla güçlendirebilirsiniz. Uzun kovboy bot modellerini etnik desenlere bürünen dış giyim tasarımlarıyla kullanın veya sportif yağmurluklarla bir arada tercih ederek kontrast yaratın.

İddialı Detaylar

Versace’nin burun detaylı ve çıkarılabilir aksesuarlı deri kovboy bot modeli çarpıcı tasarımıyla öne çıkıyor. Farklı stillerde ikonik görünümler elde etmek için birebir.

VERSACE Siyah Burun Detaylı Kadın Deri Western BotCHLOE Susanna Siyah Gold Troklu Kadın Deri Bot 

 Chloé’nin altın troklu deri botu da üç kemer detayı ve işlemeleriyle sezonun yıldızları arasında.

Klasiğe Övgü

Valentino Garavani’nin rockstud western bot modeli ve Saint Laurent’ın West Chelsea deri botu kovboy botlarına klasik bir yorum katıyor.

VALENTINO GARAVANI Rockstud Siyah Kadın Deri BotSAINT LAURENT West Chelsea Siyah Kadın Deri Bot

Dekoratif dikişler veya lastikli bilek detayı gibi unsurlarla fark yaratan tasarımlarında klasik tavır modern detaylarla güncellleniyor.

Şehirli Western

Western rüzgarının şehrin sokaklarında fark yarattığı görünümlere imza atarken, zıt karakterlerdeki stilleri bir arada kullanabileceğiniz gibi western etkisini güçlendirecek desenleri de tercih edebilirsiniz.

GOLDEN GOOSE Wish Star Taba Nakışlı Kadın Deri Bot GANNI Siyah Sarı Dekoratif Dikişli Kadın DeriBot

Golden Goose’un nakışlı deri botu sezonun renk trendlerine yakın duruyor. Ganni’nin dekoratif dikişli modeli, sezonun uzun western botları arasında siyah-sarı kontrastı ile dikkat çekici.

SERGIO ROSSI Carla Taba Kadın Süet Bot ISABEL MARANT Dewina Yeşil Kadın Süet Bot

Kovboy bot modellerinin modern yorumlarında kusursuz etkiler yaratan süet, bu sezon da farklı renkler ve dokuların eşlik ettiği kovboy botlarla karşınızda. Sergio Rossi’nin taba rengi botu veya Isabel Marant’ın koyu bej süet kovboy botları, süeti sonbahar renkleriyle yorumlamak isteyenleri bekliyor.

Comments are closed.