Bej Manifesto

Sofistike estetiğin renk paletinde bejin yeri her zaman başka. Baştan aşağı bej tonlardan oluşan silüetlerin kendinden emin ve sakin tavrı günlük stile karakter katıyor. Zıtlıklardan güç alan 2019-20 Sonbahar/Kış sezonunun trendleri arasında göz alıcı neonların karşısında bütün kararlılığıyla duran bej ilgiyi hak ediyor.

 

Dış giyim tasarımlarının vazgeçilmez tonlarından bej, bu sezon da güçlü yorumlarla koleksiyonların odağında. Zadig & Voltaire’in logolu kemer detaylı pardösüsü sonbahar gardırobunun kurtarıcı parçalarından olmaya aday. Chloé oversize ekru pelerin detaylı kemerli yün palto, kış günlerinin fragmanı hissi veren soğuk sonbahar günlerine sıcaklık katarken, açık tonuyla da stilinizi aydınlatıyor. 

Güçlü Koruma

Soğuklara karşı daha korunaklı olmanız gerektiğinde, puff yelek ve mont modellerine başvurabilirsiniz. Moncler’in, Gallinule bej kapüşonlu puff yeleği ve Herno’nun suni kürk yaka detaylı ipek kaşmir montu fonksiyonelliği sokak stiliyle buluşturuyor.

 

 

Daha Çok Bej 

Sezonun kazak ve hırkaları de bejin yatıştırıcı etkisine teslim oluyor. Alanui’nin oversize yün hırkası mevsim normallerine karşı en yakın arkadaşınız olmaya hazır. Alberta Ferretti’nin arkası bağcıklı yün kazağı da farklı formüllere uyum sağlayabilecek sadeliğiyle kurtarıcı bir parça.

 

Monokrom Etkiler

Bej tonlar monokrom görünümlere kusursuzluk katıyor. Farklı dokuları stilinize dahil ederken sözü bejin tonlarına bırakın. The Row’un bol paça pantolonu ve Miu Miu’nun beli kemerli pile detaylı mini eteği monokrom etkiler yaratmak için birebir.

 

Bej Manifesto

Sezonun omuz ve bel çantaları bejin tonlarını farklı dokularla buluştururken, yepyeni görünümlere dahil edilebilecek, özgür tasarımlar sunuyor. Saint Laurent’ın Loulou modeli ve  Tory Burch’ün Fleming Satchel deri çantası incelikli detaylarla güçlü.

 

Tercihiniz bel çantalarından yanaysa, Stella McCartney’nin logolu monogram çantası sezonun öne çıkanları arasında. Marc Jacobs’ın logolu bel çantası modeli ise takılıp çıkarılabilir zinciriyle istediğiniz zaman omuz çantasına da dönüşme kabiliyetine sahip.

 

Sneaker’larda Bej Detaylar

Chloé’nin klips detaylı deri sneaker’ı ve Prada’nın kalın tabanlı süet sneaker’ı bu sezon konfor çıtasını yükseltiyor. 

Zarif Adımlar

 

Sezonun yıldız stiletto’larından, Jacquemus’ün topuk detaylı püsküllü kanvas ayakkabısında zarafet ve yaratıcılık öne çıkıyor. Stuart Weitzman’ın süet sandaleti sadelik arayışında olanlar için ideal.

 

 

Yeni Minimal

Beji minimal bir tavırla yorumlayan botlarla sofistike görünümünüzü kusursuzca tamamlayabilirsiniz. Isabel Marant ve Aquazzura’nın kitten heel’ı bejle yorumladığı bot modelleri sezonun stil kodlarında söz sahibi.

Comments are closed.