Makyajda Kış Trendleri: Koyu Renk Rujların Dönüşü

Kış mevsiminin renk tonları dudakları da ele geçiriyor. Koyu renklerdeki rujlar her zamankinden daha kararlı ve kendinden emin görünümler yaratmak üzere yeniden gündemde. Bu sezon, koyu renk skalasının en çarpıcı yansımaları, Beymenlerdeki ve beymen.com’daki kozmetik koleksiyonları arasında sizi bekliyor. 

Daha Koyu, Daha Kararlı

Dior’un Addict Lacquer Stick 904 ruju, hafif dokulu yağların bir araya gelmesiyle yaratılan, markaya özel “Lacquer Cocktail” karışımı ile olağanüstü bir parlaklık sağlıyor. Sahip olduğu kristal baz dokusu sayesinde, tek bir sürüşte renk mükemmelliği sunan ruj, mevsimin vazgeçilmezlerinden olmaya hazır. 

DIOR Addict Lacquer Stick 904 RujBOBBI BROWN Crushed Lip Color Blackberry Ruj

Bobbi Brown’un böğürtlen rengi ruju, tüm gün kalıcı olmasının yanı sıra, içeriğindeki vitamin E, C ve balmumu sayesinde dudakları nemlendirerek tüm bakışları üzerinde topluyor. Gün boyu rengi hiç solmayan kusursuz dudaklar hayal değil. 

Her Zaman Parlak

Koyu renklerle buluşmak parlaklıktan vazgeçmek anlamına gelmiyor. Dolce & Gabbana Sicily 320 Onofria rujun ultra hafif dokusu güçlü renk tonuyla birleşiyor ve eşsiz bir ışıltı etkisiyle dudaklarınızı karşılıyor.

DOLCE&GABBANA Sicily 320 Onofria Ruj SENSAI Rouge Vibrant Cream Colour 08 Ruj

Sensai Rouge Vibrant Cream Colour, renk tonunun iddiasını kremsi dokusu ve üstün nemlendirme gücü ile bir arada sunarak tek bir uygulamayla ışıltılı dudakları garanti altına alıyor. 

Her Mevsimin Vazgeçilmezi: Doğal Tonlar

Bu kış ruj renklerinin skalasındaki koyu tonlara dönüş trendi doğal görünümlü rujlar için de geçerli. Burberry Full Kisses Oxblood 549 Ruj, dudakları sekiz saate kadar kalıcılığını koruyan parlak ve canlı bir renk perdesiyle kaplarken hem yumuşak ve kremsi hem de yoğun bir doku yaratmanıza yardımcı olur. 

 

 

BURBERRY Full Kisses 549 Oxblood Ruj

 

Tom Ford Lip Color Scarlet Rouge, doğal dudak tonuna kusursuz bir yorum katıyor. Soya tohumu ekstresi, Brezilya muru muru yağı ve papatya yağı gibi nadir bulunan egzotik içerikler ile zenginleştirilen ruj, özel renk pigmentleri ve ultra kremsi dokusu ile hayranlık uyandırıyor. 

Comments are closed.