Trençkotlar Yine Başrolde

Mevsimin gizemi sezonun güçlü tasarımlarına kusursuzca yansıyor. Soğuk havalara karşı korunaklı olmak stilinizi öne çıkarmanıza engel değil. Sonbahar ve kış sezonlarında sofistike görünümleri tamamlayan anahtar parçalarından trençkotlar ile fark yaratmak her zaman elinizde.

İkonik Görünümler

Bu sezon Beymen’lerde ve beymen.com’da keşfedeceğiniz trençkot modelleri ile mevsimin ruhunu yakalayın. Kadın trençkot modelleri arasında zamansızlığı yakalayan kelebek yakalı, kruvaze tasarımlar yeni sezonun da başrolünde.

 

ALEXANDER MCQUEEN Ekru Ekose Desen Garnili Kemerli Kruvaze Pardösü ZIMMERMANN Espionage Leopar Desenli Kemerli Pardösü

Kış gardıroplarının renk trendlerinden beyazı Alexander McQueen’in ekose desenli pardösüsü ile benimseyebilirsiniz. Beyaz pantolonlar ve trikolarla birlikte kullanarak, toprak tonlarındaki ayakkabılar veya botlarla tamamlayabileceğiniz görünümlerle fark yaratın. Daha klasik bir stil için siyah pantolonlar ve stiletto’lara yönelebilirsiniz. Zimmermann’ın sezonun desen trendlerinden leoparı baş kahramanı yaptığı kadın trençkot modeliyle iddiayı artırmak da seçenekleriniz arasında. 

BRUNELLO CUCINELLI Haki Kapüşonlu Beli Kemerli Kruvaze Pardösü

Şehir hayatının sınır tanımayan temposuna eşlik eden kadın trençkot modelleri arasında bu yıl doğal renk tonları da dikkat çekiyor. Brunello Cucinelli’nin kapüşonlu haki pardösüsü, renginin sakinliğini konfora öncelik veren tasarımıyla birleştiriyor. Givenchy’nin kusursuz bej trençkotu ise zamana meydan okumaya hazır. 

Konforlu Tasarımlar

MSGM Kahverengi Leopar Desenli Kemerli Pardösü OFF-WHITE Yeşil Kelebek Yaka Logo Patchli Pardösü

 

Leopar deseni trendi MSGM’in kahverengi pardösüsünde bambaşka bir görünüme bürünüyor. Parlak dokularla stiline enerji katmak isteyenler için ideal. Pastel yeşil rengiyle sadelikten yana bir tavır takınan Off-White trençkot ise sırtındaki logo vurgusu ve manşet detaylarıyla sürpriz etkisi yaratıyor. Bu sezon sokak stilinin vazgeçilmez parçalarından olacak modeli keşfedin. Çabasız görünümlere imza atmak isteyenlerin tercih edebileceği trençkot sezonun yıldızı sneaker’larla birleşerek etkisini artırıyor.

NANUSHKA Ambar Siyah Kuşaklı Kruvaze Suni Deri Pardösü ETOILE ISABEL MARANT Gabao Haki Beli Kemerli Dökümlü Pardösü

Nanushka’nın özgür formları cesur dokularla buluşturduğu tasarımlarından siyah pardösüsü sezonun en iddialı görünümlerinde söz sahibi. Étoile Isabel Marant’ın rahat kesimli pardösüsü de farklı stilleri kusursuzca tamamlayacak kadar karakteristik çizgileriyle dikkat çekici. Leopar desenli topuklu botlarla tamamlayarak daha etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Şehirli Stilin Kodları

Modern erkeğin stil kodları arasında fonksiyonellik her zaman ilk sıralarda. Bu sezon incelikli işçiliğin de eşlik ettiği tasarımlar detaylarda güç kazanıyor. Sonbahar ve kış günlerinde en sık başvurulan parçalardan trençkotlar, erkek gardıroplarını bu sezon da şekillendirmeye aday. Beymen’lerde ve beymen.com’da erkek trençkot modelleri arasından sezonun en iyilerini keşfetme sırası sizde.

 

KITON PARDÖSÜ MAURIZIO BALDASSARI Lacivert Dik Yaka Yün Pardösü

Grinin soğukkanlı ve kendinden emin tavrı, Kiton’un İngiliz yaka pardösüsünde minimal tasarımın özgüveniyle bütünleşiyor. Sportif görünümlere klasik bir hava katan model, farklı stiller için başarılı çözümler sunuyor. Sezonun lacivert trençkot modelleri arasında Maurizio Baldassari’nin dik yaka yün pardösüsü ciddiyeti artırıyor ve sıcak dokularla kış günlerinin süper kahramanı.

Kusursuz Lacivert

Her stile uyum sağlayan lacivert, bu sezon klasik tasarımlarda olduğu kadar sportif görünümlerde de kendine yer buluyor. Ofiste, sokakta, şehir hayatının her anına kusursuzluk katan renk, farklı yorumlarla karşınızda.

ZEGNA Lacivert İngiliz Yaka Yün Pardösü CORNELIANI ID Drop 6 Lacivert İngiliz Yaka Pardösü

Zegna’nın lacivert trençkot modeli ise İngiliz yakasıyla klasik görünümlere yüksek stil katıyor. Corneliani ID’nin trençkotu ise laciverti daha sportif bir tavırla tamamlamasıyla konfordan yana. Klasik parçalarla da bir arada kullanıldığında ezber bozacak model, sezonun favorilerinden. Bu anahtar parçayı, balıkçı yaka lacivert trikolar ve dar paça kumaş veya denim pantolonlarla bir arada kullanarak monokrom etkiler yaratabilirsiniz. 

 

STONE ISLAND David Lacivert Kelebek Yaka Pardösü CANADA GOOSE Crew Lacivert Kapüşonlu Pardösü

Soğuk havaya geçit vermeyen ve olağanüstü yalıtım kapasitesi sağlayan, ultra ince çaplı özel elyaf karışımıyla sezonun yıldızlarından olan Stone Island pardösü mevsim boyu yanınızda. Jean’ler ve sneaker’larla bir arada tercih edebileceğiniz modeli, klasik aksesuarla bir arada kullanarak etkileyici görünümler yakalayabilirsiniz. Canada Goose’un çıkarılabilir kapüşonlu ve cepli modeli, fonksiyonelliğe ağırlık veren tasarımıyla sezonun sokak stillerine karakter katmaya hazır.

Yorumlara kapalı

Menu