Etkileyici Neonlar

2019-20 Sonbahar/Kış defilelerinin cesur trendlerinden neon, bu sezon farklı stillere enerji ve heyecan katıyor. Canlı renklerin hakimiyeti akılda kalıcı etkiler yaratırken, pembe, turuncu ve sarı tonlar renk paletinde birkaç adım önde. 

VERSACE Fuşya Gold Düğme Detaylı Ribli Yün Kazak BALMAIN Fuşya Asimetrik Gold Düğmeli Dokulu Triko

Sezonun Renk Kodları

Neon trendinin en belirleyici renklerinden pembe bu sezon günlük stili enerjisiyle hareketlendiriyor. Versace’nin fuşya gold düğme detaylı ribli yün kazağı ve Balmain’in neon kazak modeli, asimetrik detaylarıyla sezonun güçlü modellerinden. 

VETEMENTS Pembe Sırt Dekolte Detaylı Tiftik Kazak SAINT LAURENT Fuşya Dik Yaka İşlemeli Örgü Kazak

Vetements’ın pembe tiftik kazağı sırt detayıyla fark yaratırken, Saint Laurent’ın örgü model kazağında işleme detaylarla vurgu zarafette.

STELLA MCCARTNEY Kırmızı Balıkçı Yaka Yün KazakALBERTA FERRETTI Rainbow Week Turuncu Thursday Jakarlı Yün Kazak

Gökkuşağına Yakın

Stella McCartney’nin kırmızı balıkçı yaka yün kazağı ve Alberta Ferretti’nin yazılı turuncu neon kazak modeli gökkuşağının etkisini kış günlerine taşıyor.

GANNI Siyah Neon Yeşil Çizgili Taşlı Çıtçıt Kaşmir Kazak HELMUT LANG Mavi Büzgü Detaylı Kazak

Neon yeşil ve siyah, Ganni’nin çizgili kazağında başrollerde. Helmut Lang’in mavi kazağı ise neonun etkisini yumuşatıyor. Neon trendinden vazgeçmeden daha sakin görünümler arayanlar için bire bir.

Parlak Dokularda Neon Etkisi

FENDI Small Turuncu Transparan Detaylı Omuz Çantası DOLCE&GABBANA Sicily Turuncu Logolu Kadın Omuz Çantası

Fendi’nin transparan detaylı neon çanta modeli ve Dolce & Gabbana’nın turuncu Sicily’si neon renkleri parlak dokularla buluşturarak iddiayı artırıyor.

Daha Özgür

TORY BURCH Perry Sarı Logolu Kadın Bel Çantası dsquared2

Bel çantaları da yakın takipte. Torry Burch’ün neon sarı, logolu bel çantası farklı stilleri tamamlamaya hazır. DSquared2’nun ekose desenli modelinde ise neon vurgusu sloganda.

Sakin Yorumlar

STAUD Bissett Mini Yeşil Dokulu Kadın Deri El Çantası LAUREN RALPH LAUREN Debby Krokodil Dokulu Kadın Deri Büzgülü Çanta

Staud’un neon yeşil mini çantası ve Lauren Ralph Lauren’in büzgülü sarı çantası bu sezon neon trendine sakinlik katan modeller arasında.

Cesur Adımlar

Neon renklerin cesareti ve parlak dokular, bu kez topuklularla buluşuyor. Çarpıcı formüllerin odağında stiletto’lar ve botlar var. Sezon, neon ayakkabıların etkisi altında.

PRADA Kırmızı Kadın Rugan BotAQUAZZURA Purist Sarı Krokodil Dokulu Deri StilettoGIANVITO ROSSI Fuşya Transparan Detaylı Deri Stiletto

 

Prada’nın küt burunlu, rugan botu sezonun yıldızlarından. Aquazzura’nın sarı stiletto’su kararlı bir tavır takınırken, Gianvito Rossi’nin transparan detaylı neon topuklu ayakkabı modeli pembe burun detayıyla dikkat çekiyor. 

Comments are closed.