Tarz Sözlüğü: Kıyafette “Regular Fit” Nedir?

Moda dünyasında stiller, kombinler ve kıyafet modelleri kadar terimler de oldukça çeşitli. Bu terimlerin en popülerlerinden biri de pek çok etikette karşımıza çıkan regular fit! Peki, regular fit tam olarak ne anlama geliyor biliyor musunuz? Hadi, öğretici bir moda yolculuğu ve regular fit kombin önerileri için peşimize takılın!

Kıyafetlerin görüntüsü kadar nasıl bir kalıba sahip olduğu da son derece önemli. Nitekim en benzersiz tasarımlar dahi yeterince rahat olmadığı için gardıropların kuytu köşelerine itilebiliyor. İşte bu durumun önüne geçmek için kıyafet seçiminde kalıplara dikkat etmek gerekiyor. Örneğin; eğer kıyafetlerin vücudunuza tam oturmasını istemiyorsanız slim fit parçalardan uzak durmalısınız. Buna ek olarak, klasik bir görünüm hedefliyorsanız relaxed fit kıyafetler de beklentinizi karşılamayacaktır. Tam bunlar arasında nokta atışı bir tercih sunan regular fit kalıp giysiler, rahatlık ve aynı zamanda özenli bir görünüm için tüm kıyafetlerde değişmez seçiminiz olabilir. 

Hadi, artık tarz sözlüğümüzü biraz daha doldurmaya başlayalım. Hazırsanız regular fit ne demek anlatmaya başlıyoruz!

1. Regular Fit Ne Demek?

Regular fit, kıyafetlerin vücutta en ideal şekilde durmasını sağlayan bir kesim tarzı. İngilizceden doğrudan çevirildiğinde “normal kalıp” anlamına gelen regular fit, aynı zamanda “standart kesim” olarak da biliniyor. Kıyafetlerin vücutta ne çok dar ne çok bol durmasını sağlayan bu kesim tarzı, çoğu zaman herkes için en ideal kalıp oluyor. 

Slim fit kadar hareketi kısıtlamayan regular fit, diğer yandan oversize ya da relaxed fit kadar da bolluk bırakmıyor. Vücut hatlarını doğal şekilde öne çıkarmayı sağlayan regular fit, geleneksel bir kalıp olarak en risksiz ve en rahat kıyafet kesimleri arasında bulunuyor. Buna bağlı olarak erkek pantolon koleksiyonu başta olmak üzere birçok kategoride en çok tercih edilen kalıpların başında regular fit geliyor.

1.1. Regular Fit Hangi Bedene Denk Gelir?

Regular fit doğrudan bir bedene denk gelmeyip “standart kesim” olarak tanımlanıyor. Bununla birlikte regular fit bir erkek tişört ya da kazak, “her bedene uyumlu/bedensiz” anlamına da gelmiyor. Farklı beden aralıklarında piyasaya sunulan kıyafetlerin kesimini ifade etmek için regular fit terimi kullanılıyor. Etiketinde regular fit yazan kıyafetin normal kalıpta, rahat ve gündelik stile uygun bir parça olduğu anlaşılıyor.

2. Beymen’den Regular Fit Kombin Tüyoları

Regular fit gündelik stile en uygun kalıplardan biri olduğu için günün her anında birbirinden şık kombinlerde tercih edilebiliyor. Beymen’de regular fit, yani normal kalıpta binlerce giyim ürünü bulunuyor. Dünyaca ünlü markaların imzasını taşıyan regular fit erkek pantolon, gömlek, tişört ya da kazaklar göz alıcı kombinlere imza atmayı sağlıyor. Moda dünyasının güçlü markalarına ait regular fit ürünleri ve bu ürünlerle yapılabilecek erkek kombin önerilerimizi aşağıda bulabilirsiniz!

2.1. Regular Fit Gömlek: Lacoste Regular Fit Düğmeli Yaka Ekose Mavi Erkek Gömlek

Erkek gömlek koleksiyonunda en çok tercih edilen modellerin başında gelen regular fit gömlekler, rahat tasarımları sayesinde günlük kombinlerin vazgeçilmezlerinden oluyor. Eğer siz de okulda, buluşmalarda ya da arkadaş toplantılarında hem konforlu hem de şık bir gömlek kombini yapmak istiyorsanız Lacoste markalı Regular Fit Düğmeli Yaka Ekose Mavi Erkek Gömlek’i tercih edebilirsiniz. 

Kombininizi modern bir dokunuşla tamamlamak için Paige imzalı Mavi Jean Pantolon en ideal seçeneklerden biri olacaktır. Konforu ayaklarınızda da devam ettirmek için Nike markasına ait Air Flight Lite Mid Beyaz Erkek Deri Sneaker beklentinizi karşılayabilir. Aynı zamanda bu Nike ayakkabının renk detayları, lacivert ağırlıklı kombininizi hareketlendirmek için birebir olacak!

2.2. Regular Fit Pantolon: Beymen Club Regular Fit Bej Panama Dokulu Chino Pantolon

Standart kesimli erkek regular fit pantolon modelleri günlük stil için en şık ve konforlu seçeneklerden biri oluyor. Eğer dar kalıplı slim fit pantolonlardan hoşlanmıyor, aynı zamanda bol kesimli pantolonlarla da rahat hissetmiyorsanız regular fit pantolonlar tam sizlik demektir. Regular fit pantolonla göz alıcı bir kombin yapmak için Beymen Club markalı Regular Fit Bej Panama Dokulu Chino Pantolon’u tercih edebilirsiniz. 

Modern bir stil sunan bu pantolonu Polo Ralph Lauren imzalı Haki Lacivert Balıkçı Yaka Etnik Desenli Yün Kazak’la tamamlayabilirsiniz. Etnik desenden gelen nostalji hissini, yenilikçi bir stil sunan Network markalı Kahverengi Erkek Deri Bot’la eşleştirebilirsiniz. Zıtlıktan doğan uyumun erkek modasındaki karşılığı işte bu!

2.3. Regular Fit Tişört: Emporio Armani Regular Fit Values Asian Siyah Tişört

Size özel hazırlanmış gibi görünen regular fit tişört modelleriyle birbirinden iddialı kombinlere imza atabilirsiniz. Bu kalıpta bir ürünle genç ve enerjik bir kombin oluşturmak için Emporio Armani markasına ait Regular Fit Values Asian Siyah Tişört’ü tercih edebilirsiniz. Bu Emporio Armani baskılı tişört, kişiliğinizin özgün yönlerini vurgulamak için eşsiz bir tercih olabilir!

Tişörtün altına stilinizi daha da yükseltecek bir seçim için Etro imzalı Easy Fit Gri Jean Pantolon’a göz atabilirsiniz. Çekici bir gri tonuna sahip olan bu pantolon, kaliteli tercihlerinizi öne çıkaracak en iyi ürünler arasında yer alıyor. Bu görünümün yıldız parçası olarak ise Ami Paris markalı Siyah Beyaz Logolu Erkek Deri Sneaker’ı seçmeniz mümkün! Siyah beyaz detaylı bu ayakkabıyla iddialı, modern ve dikkat çekici kombininizi en kusursuz şekilde tamamlayabilirsiniz.

2.4. Regular Fit Kazak: Bluemint Regular Fit Fabio Siyah Yün Kazak

Regular fit kazaklar, vücudu doğal şekilde vurgulayan tasarımlarıyla sonbahar ve kış döneminin de vazgeçilmezlerinden oluyor. Zarif bir seçim sunan bu modeller, farklı paça tasarımlarına sahip pantolonlarla eşleştirilebiliyor. Regular fit kazakla karizmatik bir kombin için bizim önerimiz Bluemint markalı Regular Fit Fabio Siyah Yün Kazak! Son derece şık bir görünüme sahip olan bu kazağı tamamlamak için dar paça tasarımıyla dikkat çeken Knt imzalı Siyah Jean Pantolon’u tercih edebilirsiniz.

Bu iddialı kombini güçlü bir ayakkabıyla zirveye taşımak için ise Tom Ford markasına ait Siyah Lastikli Erkek Deri Bot kusursuz bir seçenek. Tercihinize göre bu kombine deri omuz veya sırt çantası da dahil edebilirsiniz. Göz alıcı kombininizle girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekmeye hazır olun!

Kesimi sayesinde rahat, tasarımı sayesinde ise son derece iddialı hissettiren birçok erkek regular fit gömlek, pantolon ve tişörtü Beymen’de bulabilirsiniz. Hadi, “tam da size göre” bir şıklık için bu zamansız erkek modası unsurlarını incelemeye hemen şimdi başlayın!

 

Comments are closed.