Sürpriz Zamanı: Kadınlar İçin Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer Günü’nü romantik sürprizlerle kutlamaya hazırlanırken, sevgilinizin stiline uygun hediyelerle onu şaşırtmak elinizde. Sezonun en etkileyici tasarımları arasından sevgilinizi mutlu edecek seçenekleri keşfetmek için Beymen’leri veya beymen.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Güçlü Feminen

Leopar desenli montlar, shearling dokulu ceketler, logolu çanta ve aksesuarlar gibi kış stilini feminen tavırla güçlendiren parçalar sevgilinizin kış gardırobuna yenilik katacak.

unravel oversize şal yaka leopar desenli suni kürk montvalentino garavani eldiven

Unravel leopar desenli suni kürk mont ve Isabel Marant peluş dokulu ceket iddialı görünümler yaratmak isteyenler için ideal.

fendi kırmızı logolu kadın deri çantasıisabel marant salvia hardal fermuarlı shearling deri ceket

Logo trendinin kusursuz örnekleri Valentino Garavani eldiven ve kırmızının gücüyle bütünleşen Fendi çanta da sezonun yıldızlarından.

 

yves saint laurent black opium glowing edt 90 ml kadın parfümbalmain siyah gold logolu erkek deri kemer

Zamansız etkisiyle YSL Black Opium’un benzersiz kokusu modern kadının dinamik ve enerjik ruhuna hitap ediyor. Balmain‘in siyah kemeri stil denkleminde dengeleri değiştirecek kadar iddialı.

 

academia mavi siyah dik yaka fermuarlı crop kazak academia fuşya siyah bloklu ekoseli kazak

Academia‘nın, canlı renkleri ekoseler ve geometrik desenlerle yorumladığı trikoları kış günlerine özgürlük ve enerji aşılıyor.

Kusursuz Detaylar

Taşlı logosu ve bant detayıyla çarpıcılığını artıran Alexander Wang topuklu saten sandalet zarafetiyle öne çıkan kurtarıcı bir parça.

alexander wang grace siyah taşlı bantlı saten topuklu sandaletdaniel espinosa gold klips kapatmalı kadın küpe

Daniel Espinoza ve Mers gibi stil sahibi takılarla sevgilinizin ışıltısını artıracak hediyelere de yönelebilirsiniz.

 

mers siyah kare taşlı kadın gold yüzükmaison francis kurkdjian amyris femme edp 70 ml kadın parfüm

Jamaika’daki Amyris ağacı ile Floransa’dan nadir bulunan İris arasındaki gösterişli karşılaşmadan doğan çiçekli, odunsu ve parlak esansıyla Maison Francis Kurkdjian Amyris parfüm kusursuz bir hediye alternatifi.

Sportif Tavır

Yüksek stili sportif tavırla yorumlayan sneaker‘lar ve bel çantaları kış günlerine karakter katıyor. Prada kalın tabanlı bej sneaker ve Saint Laurent beyaz bel çantası eşsiz bir stil ikilisi olmaya aday.

saint laurent classic monogram bej kadın deri bel çantası

Givenchy‘nin gri örgü dokulu sneaker’ı sokak stilinin başrollerinde. Marc Jacobs logolu cüzdan gümüş parlaklığıyla göz alıcı.

marc jacobs silver logolu kadın cüzdangivenchy jaw gri örgü dokulu kadın sneaker

Kış soğuklarıyla ve zorlu hava koşullarıyla barışmayı kolaylaştıran bere ve bot modelleri işlevsellikleri sayesinde hediye opsiyonlarınız arasına girmeyi hak ediyor.

inverni gri taba kadın shearling şapkagivenchy whip sarı kadın deri bel çantası

Sevgililer Günü için hediye arayışınız sürerke nInverni bere ve Moncler kar botunu radarınıza alabilirsiniz.

montblanc summit 2 siyah deri akıllı saat

Hayatı kolaylaştırırken stiliyle de dikkat çeken teknolojik tasarımlar, istediğiniz sürpriz etkisini yaratmak için ideal. Montblanc akıllı saati keşfetmenin tam zamanı.

Yorumlara kapalı

Menu