Form Farkı

Stilinizde nostaljik etkiler yaratacak bir 80’ler trendi daha bu sezon yeniden canlanıyor. Balon kol veya karpuz kol kesimli tasarımlar; günlük stilden ofis stiline ve dış giyime, sportif görünümlerden gecenin iddialı elbiselerine kadar her yerde karşınızda. 

Güncel Stil

Balon kol trendini logoyla birleştiren ‘Go Logo’ baskılı Valentino tişört, denim ceketler ve sezonun güçlü trendlerinden maksi eteklerle bir arada kullanmak için kusursuz bir seçenek. alexander mcqueen lacivert siyah balon kol oversize kaşmir kazak

 

Balon kol trendini oversize faktörüyle pekiştiren Alexander McQueen kaşmir kazak, sezonun sıcak dokuları arasında günlük stilin kurtarıcı parçalarından oluyor. Kumaş veya denim pantolonlarla bir arada tercih edebilirsiniz. 

msgm leopar desenli balon kol sweatshirt

Bluz ve kazak modellerinde olduğu kadar sweatshirt’lerde de karşılığını bulan balon kol trendinin bu sezon en iyi uygulamaları arasında Ganni’nin bej, yanları yırtmaçlı modeli ve MSGM’in leopar desenli tasarımı fark yaratıyor.

Beyaz Gömlek Yeniden

Her sezon gardıropların vazgeçilmezi olan zamansız beyaz gömlek, bu sezon karpuz kol trendine adapte olarak yepyeni formlara bürünüyor. Khaite ve Sara Battaglia gömlek modelleri stilinizi güncelleyecek kadar etkileyici.

khaite brianne beyaz balon kol poplin gömlek sara battaglia beyaz pili detaylı balon kol poplin gömlek

Günlük stilinize dahil edebileceğiniz gibi ofis stilinizinde de kullanabileceğiniz beyaz gömleğin yaratıcı formlarını denemenin tam zamanı. 

Sakin Zarafet

isabel marant davina haki dik yaka drapeli balon kol yün bluz brunello cucinelli haki beyaz v yaka zincir şeritli balon kol hırka

Kış günlerinin renk paletinden ağırbaşlı haki, Isabel Marant balon kol bluza ve Brunello Cucinelli balon kol hırkaya sofistike bir duruş kazandırıyor. 

Gündüzden Geceye

Balon kol ve crop kesim birlikteliği, bu sezon gündüzden geceye uzanan etkileyici görünümlerin odak noktasında. 

the attico siyah omzu açık işlemeli balon kol cropbluzamur shailene ekru v yaka pilili balon kol crop bluz

Stil denklemine karakter katan balon kol crop bluzlar gardırobunuzun vazgeçilmezlerinden olmaya aday. Amur ve The Attico’nun tasarımları farklı perspektifleriyle her zamanki gibi dikkat çekici. Beymen.com veya Beymen’lerde keşfedebileceğiniz tül balon kol bluz veya kare yaka balon kol bluz tasarımları da bu sezonun favorileri arasında.

Modern Masallar

Karpuz kol trendinin başrolde olduğu elbise modelleri bu sezon gece stilinde kuralları baştan yazıyor. Romantik olduğu kadar özgüvenli tavrıyla gecenin favorisi olan elbiseleri stilinize özgürce dahil edebilirsiniz.

msgm fuşya simli derin v yaka balon kol mini elbisesara battaglia kırmızı v yaka balon kol mini suni deri elbise

Fuşyanın cazibesiyle öne çıkan Msgm elbiseyle ilgi üzerinizde. Sara Battaglia’nın suni deriyi capcanlı kırmızıyla buluşturan V yaka, balon kol elbisesi ise iddiayı daha da artırıyor.

givenchy mavi v yaka balon kol mini yün elbise mergim siyah kesim detaylı balon kol mini kadife elbise

Givenchy’nin balon kol elbisesi, sezonun en yaratıcı formüllerinden. Mergim, siyah mini elbiseden vazgeçemeyenleri balon kol trendine davet ediyor. 

Comments are closed.