Romantik Çağrışımlar

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, yılın belki de en romantik günü için sevgilinizle birlikte güzel anılar biriktirebileceğiniz bir deneyim tasarlayabilirsiniz. Keşfedilecekler listenizi gözden geçirip heyecan verici planlar yapmanın şimdi tam zamanı. 

Şehirden Uzakta

Modern hayatın yoğun temposuna kısa bir ara vermek için bahaneniz hazır. Sevgililer Günü’nde rağbet gören yerler arasında şehirden sadece 1-2 saat uzaklıkta olsa da kendinizi doğayla baş başa hissedebileceğiniz lokasyonlar geliyor.

stella mccartney taba platformlu kadın ankle bot

Doğayı keşfedeceğiniz ilham verici bir yürüyüş turu ile zihninizi yenileyerek duygularınıza daha fazla kulak verebilirsiniz. Konfora öncelik verirken aynı zamanda canlı renklerin enerjisiyle güçlenen stil tercihleriyle mutluluğunuzu vurgulamak elinizde.

gabriele pasini kırmızı siyah yakası shearling detaylı yün kaban

Gastronomik Keşifler

Yapılacaklar listenizdeki hafta sonu şarap turunu gerçekleştirmenin zamanı geldi. Hep görmek istediğiniz o şarap bağını Sevgililer Günü rotanıza ekleyin ve doğa manzarası eşliğinde sevgilinizle rahatlatıcı bir gün yaşayın. Rahatlığınıza eşlik edececek kış stilleriyle gününüzü renklendirin.

Kışın Tadı

Daha hareketli bir gün geçirip romantizmi adrenalinle harmanlamak isteyenler kısa bir kayak tatiliyle yeni maceralara açılabilirler. Sevgiliyle gidilebilecek romantik yerler arasında, özellikle kış tatili sevenlerin favorisi olan kayak destinasyonları öne çıkıyor.

moncler friesian beyaz dik yaka kontrast logolu puff mont

Doğanın bembeyaz tablolarının içinden geçerek mutluluğunuzu kutlayın. Kayak sonrası şömine başında kışın keyfini çıkarmak da seçenekleriniz arasında.

Sevgililer Günü için rotanız ne olursa olsun, sevgilinizle çıkacağınız romantik kış tatilinizde sezonun en etkileyici görünümlerini yakalamak ve sevgililer günü hediyesi fikirleri için Beymen’leri ve beymen.com’u mutlaka ziyaret edin.

 

Comments are closed.