Kutlama Başlıyor: Erkekler İçin Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer Günü’nü kutlamaya hazırlanırken sevgilinizi mutlu edecek sürprizler tasarlayabilirsiniz. Onu iyi tanıdığınızı gösteren, yanından ayırmak istemeyeceği hediyeler hayal edin. Sevgililer Günü’nde sevgilinizi mutlu edecek en özel hediyeleri keşfetmek için mutlaka Beymen’lere ve beymen.com’a uğrayın.

Zamansız ve Özgün

Yıllar geçse de unutulmayacak olfaktif bir hediye ile anılarınızı süsleyebilirsiniz. Aromatik odunsu koku ailesinden Yves Saint Laurent Homme erkek parfümü, sevgiliniz için kusursuz bir hediye olmaya aday. Baş notasında ağırlıklı olarak greyfurt, zencefil ve kakule ile zenginleştirilen; orta notasındaki sardunya ve adaçayı ile soğuk ve taze bir etki yaratan; dip notasındaki, sedir ve vetiver ile çekiciliği ön plana alan formülü vazgeçilmez etkiler yaratıyor.

yves laurent homme le parfum intense 100 ml edp erkek parfüm bottega veneta siyah örgü dokulu erkek deri cüzdan

 

Karakteristik detaylarıyla sevgilinizin stil tamamlayıcısı olacak Bottega Veneta cüzdan, “sevgililer günü için hediye fikirleri” listenizin ilk sıralarına yerleşmeyi hak ediyor.

le feuillet taba 10 inch erkek deri tablet kılıfıgucci güneş gözlüğü

Le Feuillet‘in artizanal üretiminin eseri çanta ve kılıfları erkek gardıroplarına stil katıyor. Taba tonlarındaki deri tablet kılıfı, fark yaratan rengi ve dokusuyla sevgilinizin en sık kullandığı aksesuarlar arasına girecek.

Kare formlu, turtle desenli Gucci güneş gözlüğü çok da uzakta olmayan güneşli günlerin hayalini kurdurmak için bire bir.

dsquared2 icon gri yazı jakarlı erkek fular

Dsquared2‘nun yazı jakarlı, kenarları püsküllü fuları, Alexander McQueen‘in deri sırt çantasıyla kusursuz bir görünüm yaratıyor. Sevgililer Günü’nde tek hediyeyle yetinmek istemeyenler için aranan ikili.

 

 

academia siyah kırmızı alev desenli hırkaacademia siyah neon yeşil detaylı karışık dokulu kazak

Sezonun en özgün triko tasarımlarıyla Academia, kış stilinde kuralları baştan yazıyor. Geometrik desenler ve renkli detaylarla çabasız ve dinamik görünümler elde etmek mümkün.

Macera ve Konfor

Sevgilinizi mutu edecek hediyeler arasında kol saati modellerinin ayrı bir yeri olması muhtemel. Casio Master Of G Mudmaster siyah saat, otomatik LED ışıklı, 200 metreye kadar su geçirmez özellikli, mineral camıyla fark yaratırken, ikili sensör özellikleri ve zorlu koşullar altındayken ihtiyaç duyulduğunda yön ve sıcaklık bilgilerine anında erişim sağlamasıyla sevgilinizin favorileri arasına girebilir.casio master of g mudmaster siyah erkek kol saatithe north face base camp medium sarı logolu erkek seyahat çantası,

 

The North Face‘in Base Camp Medium Sarı Logolu erkek seyahat çantası fonksiyonelliğiyle konfor vadediyor.

rimowa classic cabin silver bavulfrederic malle monsieur 100 ml erkek parfüm

Tatili ve yolculuğu anımsatan hediyelerle sevgilinizi sevindirebilirsiniz. Her daim cool tavrıyla Rimowa kusursuz bir seçenek.

Tercihiniz onu olfaktif hediyelerle yolculuklara çıkarmaksa Frédéric Malle’ın Monsieur erkek parfümüne başvurun. Sevgilinizi mutlu edecek sözler arıyorsanız, bırakın; mandalina, safran, sedir, tütsü, vanilya ve amber notaları sizin yerinize konuşsun.

valentino garavani bounce haki siyah kamuflajlı erkek deri sneakerfendi siyah sarı logolu erkek deri bel çantası

2019-20 Sonbahar/Kış sezonunda erkek gardıroplarının yıldızlarından Valentino Garavani Bounce, haki-siyah kamuflajlı görünümüyle ilgiyi üzerine topluyor. Fendi‘nin logolu deri bel çantasında, siyah ve sarının kontrast etkisi göz alıcı.

thom browne lacivert beyaz dik yaka puff yelektom frod tobacco vanille nemlendirici sakal yağı

Sezonun trendlerinden puff ceket ve yelekler kış soğuklarına karşı korunaklı olduğu kadar stil sahibi çözümler yaratmak konusunda da iddialı. Lacivert-beyaz, dik yaka Thom Browne puff yelekle sevgilinizi trendlere davet edin.

Kişisel bakımın mutluluk garantili etkisi Tom Ford’un Tobacco Vanille nemlendirici sakal yağıyla yepyeni bir boyut kazanıyor. Oud ağacı, egzotik gül ağacı, kakule, sandal ağacı ve vetiver bir arada.

Kusursuz Detaylar

Sevgililer Günü için hediye fikirleri arasında kararsız kaldıysanız, zamansız aksesuarlara odaklanmayı tercih edebilirsiniz.

saint laurent siyah metal logolu erkek deri cüzdanboga siyah örgü dokulu erkek gümüş bilezik

Saint Laurent’ın logolu deri cüzdan modelleri zamana meydan okuyan tasarımıyla seçenekleriniz arasında. Boga’nın siyah örgü dokulu gümüş bileziği güçlü karakteriyle sezonun favori aksesuarlarından.

Comments are closed.