Stil ve Konfor Bir Arada: Çorap Sneaker’lar

Nefes alan dokular ve konforlu adımlar için tasarlanmış tabanlarıyla çorap sneaker’lar performans ve stil denklemini yeniden kurguluyor. Bu sezon da sokak stilinin iddialı parçalarından olmaya devam eden sneaker ayakkabı modellerinin bir süre daha gardıroplarda yer edeceğini söylemek mümkün. Beymen’lerde ve beymen.com’daki çorap sneaker kadın ve erkek modelleri de sokağın enerjisini artırmaya çoktan hazır. 

Beyaz sneaker’lar yaz aylarındaki stil tercihlerinde hala ilk sıralarda olsa da, konu çorap sneaker’lar olunca siyah parçalar rekabeti artırıyor. Givenchy’nin dokulu çorap sneaker’ı logosunu sırtında taşırken, Stella McCartney’nin bantlı sneaker’ında ön yüzeydeki logo vurgusu sizi karşılıyor. Balmain, petek dokulu çorap sneaker’ında bant genişliğini daha da artırırken, beyaz üstü beyaz logo uygulamasıstella mccartney siyah logo bantlı kadın çorap formlu sneaker

ile bakış açısını değiştiriyor. MSGM ve MM6 by Maison Margiela çorap sneaker’larında logo uygulaması ayakkabıların bileği saran çorap yüzeyine taşınıyor. MSGM’in dalgalı tabanı hareketi bir doz daha artırıyor. Jimmy Choo ise bambaşka bir yorumla, taş detaylı sneaker’ında siyaha ışıltı katıyor. 

 

 

Logolu Beyaz

Beyaz sneaker’ların stil tamamlayıcı ve dönüştürücü etkisini çorap formlarla birleştirip üstüne bir de logo sosu ekleyen tasarımcılar, bu sezonun anahtar modellerine imza atıyor. Valentino Garavani’nin pastel tonları beyazla buluşturan colorblocked etkili çorap sneaker’ı sezonun en güçlü parçaları arasında bir adım öne çıkıyor. Alexander Wang’in siyah-beyaz etkisini devreye soktuğu ribli, logo jakarlı çorap sneaker’ı ile fark yaratmak da elinizde veya sözü Marc Jacobs’ın kendinden emin neon beyazına bırakıp rahat bir nefes alabilirsiniz.

Ve Renkler Sokakta

Sneaker denince akla ilk gelen renk tonlarından biri elbette lila değil. İşte MM6 by Maison Margiela’nın lila çorap sneaker’ı övgüyü tam da bu sebeple hak ediyor. Acne Studios, cesur tavrını kırmızının tonunda gözler önüne sererken bulky sneaker ile çorap formunu aynı potada eritiyor. Marc Jacobs neon serisinin turuncusu ise bu yazın rengi olmaya aday. Silver logo bantlı mavi çorap sneaker’ıyla Balmain, logoda yüzey denemelerine yeni bir boyut katıyor. 

mm6 by maison margiela lila çorap formlu ribli kadın sneaker  

Bu sezon Beymen erkeğinin sokak stilinin vazgeçilmez parçalarından olan çorap sneaker erkek modelleri, tasarımcıların farklı yorumlarıyla yepyeni anlamlar kazanıyor. Stilinize en yakın anlamları araştırmak ve Beymen’lerde veya beymen.com’da keşfetmek ise size kalıyor.

Yaza Renkli Adımlar

Bu yaz enerjinizi mümkün olduğunca yüksek tutmak için adımlarınızı renklerin gücüne teslim edin. Dolce & Gabbana’nın capcanlı kırmızısına logolar, şeritler ve baskılar eşlik ediyor. Tabandaki geometrik etki ise ayakkabıların çekim gücünü artırıyor. Adidas’ın beyaz çorap sneaker’ı, renklerin enerjisini beyaz dokuların üzerine serpiştiriyor. Yaz gibi hafif adımlar isteyenler için birebir. 

Desen Etkisi

Balmain’in haki kamuflaj desenli çorap formlu erkek sneaker’ı ile iddianızı artırın veya Etro’nun örgü dokulu, etnik desenli sneaker’ı ile fark yaratın. Taban detayıyla güç kazanan bu model, etnik desenleri sportif tavırla birleştirmek isteyenlerin tercihi. 

prada sport lacivert çorap formlu şeritli erkek sneaker knt siyah sarı logo jakarlı çorap formlu erkek sneaker

Kararlı Bir Tavır

Detayları biraz azaltıp, ana fikre odaklanmak isteyenler için Prada’nın lacivert çorap formlu şeritli sneaker’ı kendinden emin bir şekilde arzıendam ediyor. Bu kararlı adımları gardırobunuza dahil edin veya Knt’nin siyah sarı logo jakarlı sneaker’ı ile sözü neon etkisine bırakın. 

   

Vazgeçilmez Beyaz Sneaker 

Renklerle aranıza mesafe koymak istediğiniz günlerde beyaz seçimlerle fazlalıklardan kurtulmak elinizde. Siyah detaylar ve çizgilerle buluşan beyaz sneaker’lar, çorap formuna güç katıyor. Givenchy’nin yuvarlak burunlu, şerit logo detaylı, çorap formlu erkek sneaker’ı bu sezonun tartışılmaz favorileri arasında. Fendi’nin siyah-beyaz, logolu sneaker’ı ise İtalyan sokak stili kodlarını adımlarınıza cesaretle taşıyor. 

Comments are closed.