Rengarenk ve Çarpıcı Bir Yaz

İlkbahar/Yaz 2019 podyumlarında canlı renkleri cesur tavırlarla daha da pekiştiren tasarımcılar, pastel tonlardan tamamen vazgeçmeseler de araya biraz mesafe koymayı tercih ettiler. Çarpıcı renklerin öne çıktığı defileler sezona yüksek doz enerji aşılayarak beklentileri artırdı. Böylece yaz sezonuna damga vuracak canlı renklerin enerjisini hissetmeye çok önceden başlamış olduk.

Her moda haftasında bir renk trend raporu yayınlayan Pantone de 2019’un rengi olarak “Living Coral” (canlı mercan) rengini seçmekte gecikmedi. 2019 yaz renkleri arasında canlı mercan rengine eşlik eden renkler arasında, biber kırmızısı, koyu çedar, galaksi mavisi, portakal kırmızısı gibi renkler yer alıyor.mercan rengi

Beklenen yaz günleri nihayet geldiğine göre, tasarımcıların davetine kulak vermek için harekete geçebilirsiniz. Optimist renklerle dolu bir yaz sezonu için Beymen’lerdeki ve beymen.com’daki koleksiyonlar arasından seçimlerinizi yapmaya başlayın. 

Plaj Enerjisi

Yazın renklerini özgürce yaşayabileceğiniz yerlerin başında belki de plajlar geliyor. Denize yakın olmanın verdiği ferahlıkla, bütün yüklerinizden arının ve kendinizi renklerin enerjisine bırakın. Deniz, kum, güneş ve sezonun en güçlü renkleri bir arada.

Güneş Kadar Sıcak

Tercihiniz bikiniden yanaysa Skye & Staghorn’un turuncu, bağcıklı kısa kol bikinisiyle güneşin sıcaklığına ayak uydurmak elinizde. Emma Pake mavi, bağcıklı bikini üstü de sezonun iddialı renklerinden galaksi mavisine göz kırpıyor.

kırmızı baskılı mayo turuncu baskılı mayo

Yaz Sloganları

Bu sezon Beymen’deki mayo modellerinin renk alternatifleri arasından stilinizi yansıtacak renkleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Soluksuz devam eden logo trendini plaj günlerine de taşımak isteyenler,      Zadig & Voltaire’in kırmızı ve mavi tonlardaki, logo baskılı mayosunu tercih edebilirler. Logo trendinin bikinideki iddialı uygulamalarında Alberta Ferretti, eğlenceli sloganlarıyla yaz mesajlarını gönderirken, Emilio Pucci’nin logosu da canlı renkler üzerinde arzıendam ediyor.

kırmızı dekolteli mayoyeşil tek omuz mayo

Her Zaman Cool

Étoile Isabel Marant’ın sage yeşil, tek omuzlu, sırt detaylı mayosu, markanın cool tavrını en canlı renklerde bile koruduğunun bir kanıtı. Oye Swimwear’in kırmızı ve pembe tonlarındaki derin V yaka mayosu ise gücünü renklerden olduğu kadar detaylardan alıyor. Sezonun en göz alıcı renklerini plaj stilinizin bir parçası yaparken, iyi görünmeyi de garantileyin.

Yaz Gardırobunun Vazgeçilmezleri: Tişörtler

Yazın en sık başvurulan parçalarından tişörtlerde bu sezon renk arayışınızı mutlu sona erdirecek pek çok renk alternatifi söz konusu. Neon tonlar, canlı renklerin hakimiyetindeki desenler ve logo vurgusuyla güçlenen modeller arasından stilinize yenilik katacak parçaları gardırobunuza ekleyin.

 

neon sarı tişört neon sarı tişört

Konfor ve Hafiflik

2019 Yaz ayları modanın renklere kapıldığı günler vadederken, sezonun tişörtlerinde renkler konforla buluşuyor. Pastel renklerden vazgeçmeniz gerekmiyor ama renklere fırsat vermenin de tam sırası.

Off-White’ın neon yeşil, baskılı tişörtü yaz günlerinin yarattığı hissiyatın kusursuz bir tasviri gibi. MSGM’in batik desenli, baskılı ve sloganlı tişörtü ise gücünü renklerin birlikteliğinden alıyor. Hayal etmekten vazgeçmeyenler için ideal. Fendi’nin peluş detaylı tişörtü de eğlence dozunu artırıyor.

turuncu batik tişört kırmızı baskılı tişört

 

Logolar Renklerle Yarışıyor

Bu sezon da yine tişörtlerin vazgeçilmezleri olan logoların renklerle yarıştığı alternatifler ön plana çıkıyor. Logo kotanızı henüz doldurmadıysanız, MCQ Alexander McQueen veya DSquared2 logolu tişört modelleri sezonun en iddialılarından.

turuncu dsquared2 tişörtkırmızı mcq tişört

Romantik ve Zarif

Bikini ve mayo tercihlerinizi tişörtlerin yanı sıra plaj elbiseleriyle tamamlayarak konforunuzu artırmayı seçebilirsiniz. Romantik ve zarif görünümleri yazın renkleriyle bir araya getiren Lazul ve Borgo de Nor elbise modelleri arasından stil kodlarınıza yakın olanlara odaklanın.

turuncu plaj elbisesisarı plaj elbisesi

Parlak Geceler 

Deniz kenarında geçen bir günün tatlı yorgunluğunu geride bıraktıktan sonra yaz coşkusunu geceye taşımak isteyenleri ise böyle alalım. Zira renklerin çarpıcı etkisi gece elbiselerinde zirveye ulaşıyor. Galvan’ın fuşya ipek saten elbisesi bu yaz gecelerinin açık ara favorisi. Sakin bir akşamüstünü tercih edenler için MSGM’in desenli pileli mini elbisesi göz kırpıyor.

pembe midi gece elbisesi renkli gece elbisesi

Yoğun renkler arasında soluklanıp mola vermek isteyenler veya bu sezon öne çıkan pastel renkler nelerdir diye merak edenler için de birkaç ipucumuz var. Bu yılın Pantone renkleri arasında yer alan toz pembe, şeftali rengi ve bej tonlar bu yaz kurtarıcınız olmaya aday.

renkli top pudraysl allık

Güzelliğin Renk Paleti

Kıyafetlerinizdeki renk seçimleriniz ne olursa olsun, stilinizin son dokunuşlarını makyajınızla yaparken renklere başvurmak da elinizde. Yves Saint Laurent, Guerlain, Dolce&Gabbana, Estée Lauder, Burberry gibi dünya markalarının öne çıkan kozmetik ürünleri bu sezon da Beymen’lerde ve beymen.com’da. Işıltılı bir yaza hazır olun.

Comments are closed.