Antrenman Stilinin Kodları

Günlük hayatın yorgunluğunu üzerinizden atıp enerjinizi tekrar toplamak için adım attığınız spor salonunda esneklik ve konfor sağlayan stil tercihlerinizle motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Bu minvalde, spor salonuna gideceklere tavsiyeler temalı bir liste hazırlanacak olsa kuşkusuz ilk sırada konfor gelir. Programınızda yer alan egzersizleri en rahat halinizde yapabilmeniz ise kesintisiz bir antrenman temposunu destekleyecektir. Spor salonu stilinizin de bu konforun vazgeçilmez tamamlayıcısı olduğunu söylemek mümkün. Siz de bu sezon Beymen’lerde ve beymen.com’da spor stilinizin anahtar parçalarını keşfetmeye ve antrenman rutininize yenilik katmaya davetlisiniz.

Esnek Kumaşlar, Esnek Hareketler

Nike’ın yüksek bel, logo baskılı Leg A See taytı, esnek kumaş konforunu yüksek bel etkisiyle yeni bir boyuta taşıyor. Marka sloganının iddialı karakteriyle logo trendini spor salonuna taşımak isteyenler için ideal bir tercih. Puma’nın beli logolu, renk bloklu taytı, flatlock dikiş özelliğiyle daha az sürtünme ve daha fazla konfor diyor. Uzun taytlar arasında bu sezon öne çıkan parçalardan biri de Étoile Isabel Marant koleksiyonundan siyah renk bloklu Tiso modeli oluyor. Isabel Marant tutkusunu spor salonuna da taşımak isteyenlere.

Spor salonunda tercihiniz kısa taytlardan yanaysa, Off-White’ın siyah-sarı logo bantlı kısa taytına göz atabilirsiniz. CK Performance’ın siyah logo bantlı kısa taytı ise nemi ciltten uzak tutan etkisiyle fonksiyonel bir tavır takınıyor. Spor salonunda siyah rengin hakimiyetini kırmak isteyenlere, MSGM’in beyaz logo patch detaylı modeli göz kırpıyor.

Retro Etkiler ve Özgür Renkler

Taytlarınızın kusursuz tamamlayıcıları arasında ilk sırada crop-top büstiyer ve atletlerin geldiğini söyleyebiliriz. Adidas’ın retro etkili lacivert-kırmızı crop tişörtü, spor salonu seçimlerinize sokak stili sosu ekliyor. Elastik göğüs bandıyla esneklik katsayısını artıran NikeLab imzalı büstiyer, canlı rengiyle spor gardırobunuza iddia katmaktan da geri durmuyor. Siyahın anonimliğinde huzur bulanlar ve bu rengin kendinden emin tavrından hiç vazgeçemeyenler için Puma, sırtı kesim detaylı siyah crop atletiyle ön planda.

Rahat Kesimlerin Konforu

Spor salonunda büstiyerler kadar sık başvurulmasa da rahat kesimli tişörtler de spor stilinizin en güçlü konfor unsurları olmaya aday. Spor yaparken ne giyilir sorusuna yanıt ararken, en sık başvuracağınız markalardan Adidas’ın pastel tonları spor salonuna davet eden modeli dökümlü gövdesiyle konfor vadediyor. Puma’nın kontrast şeritli, logolu beyaz tişörtü ile stilinize ferahlık katıyor. DSquared2’nun logolu tişörtü ise canlı renklerin enerjisini sevenler için birebir.

İkonik Adımlar

 

Spor salonundaki enerji seviyenizin şifreleri adımlarınızda saklı. Antrenmanınıza olduğu kadar stilinize de katkı sağlayan esaslı sneaker’larınızı seçerken, öncelikle Beymen’lerdeki ve beymen.com’daki koleksiyonları keşfedin. Aradığınız kriterlere uygun parçaları stilinize ekleyin.

Adidas’ın süet ve reflektörlü taban detayıyla ve pastel renkleriyle farklılık yaratan koşu ayakkabısı, hafif ve destekleyici yapısıyla sezonun favorileri arasında. Siyah ve mavinin birlikteliği Puma’nın RS X Toys Hotweelss Boneshak modelinde başka bir boyut kazanıyor. Nike Air Max 97 ise adımlarınıza enerji katmaya her zaman hazır.

Ferahlatıcı Seçenekler

Spor salonları müdavimleri için, Beymen’lerdeki ve beymen.com’daki 2019 İlkbahar/Yaz erkek koleksiyonları da her stile uygun alternatifler sunuyor. Adidas x Alexander Wang işbirliğinin ürünü,siyah tişört spor gardıroplarında bu sezonun yıldızlarından. Nike Air, bisiklet yaka, desenli beyaz atlet, ferahlatıcı ve hafifletici bir seçenek sunarken, Versus Versace’nin baskılı siyah atleti iddiayı artırıyor.

Tişörtlerinizi, rahat kesimli şortlarla ve isterseniz onlara eşlik eden taytlarla tamamlayın. Isaora’nın Sprinter Hibrid siyah-gri, tayt detaylı bermuda şortu, suya ve terlemeye duyarlı kumaşıyla dikkat çekiyor. Adidas x Alexander Wang işbirliğinin ürünü siyah şortu, tişörtü ile takım olarak kullanabileceğiniz gibi farklı alternatiflerle yorumlamanız da mümkün. Moncler’in şerit detaylı, logo patch’li bermuda şortu ise athleisure stilini sokaktan salona iade ediyor.

Adımlarınızdaki Enerji

Sıra adımlarınıza geldiğinde, retro esintiler için Reebok’a başvurabilirsiniz. Marka, 90’ların ikonik sneaker etkisini, yeniden yorumladığı Aztrek modeliyle yeniden bugüne taşıyor. Spor salonunda ayakkabı konforunu örgü sneaker’larda bulanlar, Puma’nın Tsugi Kai Jun Speckle Evoknit siyah sneaker’ına göz atabilirler. Her sezonun vazgeçilmezi Airmax serisinden Airmax 98 ile Nike ise bu sezon da spor stilinin güçlü adaylarından.

Comments are closed.