Makyaja Karakter Katan Rujlar

Beymen’lerde ve beymen.com’da keşfedeceğiniz kozmetik ürünleri ve ruj markaları arasından seçimlerinizi yaparken, renginden ve parlaklığından bağımsız, makyajınıza karakter katacak ruhları tercih edin. 

Dudaklarda Ruj Hazırlığı

Doğru ruj seçimleri kadar, ruju nasıl uygulayacağınız da önem taşıyor. Ruj sürmenin püf noktaları hiç karmaşık değil. Her şeyden önce dudaklarınız bu uygulamaya hazır olmalı. Peeling ve nem kontrollerinizi yaptıysanız, ilk adımı geçtiniz demektir. Hassas bir peeling ve arkasından aynı hassasiyette bir nemlendirici, ne çok yoğun ne de fark edilmeyecek kadar etkisiz. Dozunda nemini alan dudaklarınıza, dudaklarınızın doğal tonunda veya nude tonlarda bir dudak kalemiyle kontur çekin. Bunu yaparken dudağınızın doğal çizgisini takip etmeye de özen gösterin.

Nude Tonlara Farklı Yorumlar

Makyajsız makyaj akımının başrollerinden nude rujlar, mütevazı tavırlarının aksine, farklı tonlarda bambaşka etkiler yaratabilecek güce sahipler. Tom Ford’un pastel pembe tondaki Clint Boys ruju dudaklarda yumuşak bir etki bırakıyor. Bobbi Brown’un vitamin ve balmumu formülasyonlu Crushed Nude’u, dudaklarda doğal ve ıslak bir görünüm elde etmenize yardımcı olurken uzun süreli kalıcılık vadediyor. Aynasız uygulama özgürlüğü de cabası. Yves Saint Laurent’ın Rouge Pur Couture Nude Antonym ruju, Yves Saint Laurent Couture House’un ikonik tasarımlarından esinlenilen couture ince kare mermi tasarımı ile sadece birkaç kaydırmada güzel bir sonuç elde etmenizi sağlıyor. 

Dudaklardaki Canlılık

Canlı renklerdeki rujları günlük makyajınıza eklemek istediğinizde, Estée Lauder Pure Color Desire Bite Black, Sensai Rouge Vibrant Cream Colour 15, Yves Saint Laurent Tatouage Couture Metallics 107 ve Dolce&Gabbana Classic 225 Princess gibi ruj tonlarını paletinize ekleyebilirsiniz. Dudağınızdaki etkinin gücü ne kadar yüksekse göz makyajınızı bir o kadar geri çekin. Mat rujlardan yanaysanız ve ara sıra parlak tarafa da geçmeyi istiyorsanız, parlatıcıları mat rujlarla bir arada kullanın. 

Comments are closed.