Sofistike Kış

Geçtiğimiz yıl bahar aylarıyla birlikte gardıroplara geri dönüş yapan klasik tüvit ceket, kış günlerinde de yepyeni tasarımlarla ikonik etkisini sürdürüyor. 1920’lerde karakteristik tavrıyla kadınların stiline güç katan tüvit ceketler, o günlerden bu yana yıldız tasarımcıların yorumlarıyla pek çok kez güncellenerek yeni anlamlar kazandı. Bu sezon yeniden canlanan kadın ceket rüzgarının tadını dünya markalarının en çarpıcı tasarımlarıyla çıkarmak için Beymen’lere ve beymen.com’a davetlisiniz. 

Tüvit ceket  

Stilinizde yeni kapılar açacak tüvit ceketleri denim veya deri pantolon ve etek modelleriyle bir arada kullanarak farklı dokulardan destek alabilirsiniz. Klasik kesimlerden püsküllü tüvit ceketlere, crop kesimlerden oversize ceket modellerine, farklı stil denklemleri yaratma özgürlüğü sizi bekliyor.

Modern Silüetler

Ekru tonlarındaki Maje tüvit ceket, kontrast biyeli tasarımı ve asimetrik manşet detaylarıyla ön planda. Eteğiyle takım olarak kullanabileceğiniz ceketi klasik veya sportif stile rahatlıkla adapte ederek farklı görünümler de yaratabilirsiniz.

maje ekru v yaka kontrast biyeli tweed ceket sandro siyah deri garnili tweed ceket

Sandro’nun siyah deri garnili modeli, tweed ceketi stilinize cool bir tavırla dahil ediyor. Skinny pantolon modelleri ve stiletto’larla bir arada kusursuz stil birliktelikleri deneyimlemek seçenekleriniz arasında. 

Yeni Klasik

Bu sezon, klasik tüvit ceketi yeni çizgiler ve detaylarla güncelleyen tasarımlar gardırobunuzun favorilerinden olmaya aday. Veronica Beard’ın tek düğmeli tüvit ceketini ofis stilinizin anahtar parçaları arasına dahil edebilirsiniz.

veronica beard cutaway dickey lacivert tek düğmeli tweed ceket balmain pembe silver tek düğmeli tweed ceket

Balmain’in pembe tüvit ceket modeli, vatkalı omuzlarının iddiasını pastel renk tonuyla kusursuzca dengeliyor. Beyaz pantolon ve stilietto’larla bir arada kullanarak hayalinizdeki görünümleri elde edebilirsiniz. 

etro bej kelebek yaka tweed dokulu ceketweill gladis siyah gold fiyonk detaylı tweed ceket

Beymen’lerde ve beymen.com’da bu sezon keşfedeceğiniz tüvit ceket kadın modelleri arasında püsküllü tüvit ceketler de dikkat çekiyor. Etro’nun uzun tüvit ceket modeli hem renk paleti hem de püskülleri ile trendlerin sıkı takipçisi. Weill’ın fiyonk detaylı tüvit ceketi ise stilinize zarafet katacak. 

Farklı Perspektifler

Uzun tüvit ceketler birbirinden farklı stilleri benimseyen tasarımlarla sezonun günlük stilde en çok tercih edilen parçalarından oluyor. Beymen Collection’ın sim detaylı siyah tüvit ceketinde ilk söz, renginin cazibesinde. Püsküller ve simlerle fark yaratan tasarım, gardırobunuzun vazgeçilmezi olmaya aday.

weill carlia siyah işleme detaylı midi tweed ceket beymen collection siyah püskül detaylı simli tweed ceket

Weill midi tüvit ceket, renginin çekici tavrını işleme detaylarıyla birleştirerek parıltıya vurgu yapıyor. Klasik stilinize ışıltı katacak model, uzun tüvit ceketleri tercih edenler için ideal.

iro mainte oversize siyah parlak dokulu tweed ceket beymen collection siyah şal yaka ekoseli püsküllü tweed ceket

Sezonun en güçlü trendlerinden ekose, Beymen Collection’ın şal yakalı ve püsküllü tüvit ceketinin başrolünde. Tüvit ceketi oversize kesimle yepyeni bir karaktere büründüren Iro, siyah parlak dokulu tasarımıyla ve konforlu duruşuyla sezonun favorilerinden.

Tüvit ceketin zamansız etkisiyle yepyeni stil formüller yaratarak, sezonun en etkileyici tasarımlarını kış gardırobunuza dahil edebilirsiniz.

Comments are closed.