Saçlarınıza Kış Bakımı

Yıl boyu farklı ihtiyaçlara göre şekillenen saç bakımı ritüellerinizi, mevsimin yıpratıcı etkilerine karşı saçlarınızı koruma altına almak üzere yeniden tasarlamanın tam zamanı. Sağlıklı saçlara sahip olmanın yolu, her şeyden önce, saç dokusuna enerjisini yeniden kazandıracak saç bakım ürünleriyle yapılandırıcı temizlikten ve nem desteğinden geçiyor.

Nem Desteğiyle Canlanan Saçlar

Kamelya yağı içeren canlandırıcı ve hacimlendirici Hair Rituel by Sisley, saçınızı nazikçe temizlerken, saç derisi ve saç canlılığı için gerekli vitamin ve mineralleri sağlayan bir şampuan. Sülfat içermeyen formülü ve aktif saç bakım bileşenleri ile saçlara hacim kazandırmayı da ihmal etmiyor.

sisley revitalizing volume şampuan aveda dry remedy 150 ml nemlendirici saç bakım kürü

 

Mevsim normallerine adaptasyon için ikinci adım saçınıza ihtiyaç duyduğu nemien iyi saç bakım ürünleri ile vermek oluyor. Aveda’nın yoğun bakım maskesi Dry Remedy, uzun süre kalıcı nemiyle kuru, kırılgan saçlara nüfuz ederek doğal yağların yardımıyla saçınızın en yakın arkadaşı. Organik hint yağı, organik buriti yağı, nar yağı, sertifikalı organik zeytinyağı kombinasyonuyla koruma kalkanınız hazır.

Işıltı Zamanı

Balmain, duş sonrası nemli veya kuru saçınıza uygulayabileceğiniz Argan yağı serumuyla saç bakımında vazgeçilmeziniz olmaya aday.

balmain argan yağ iksiri 100 ml sachajuan shine serum 30 ml saç serumu

Tüm saç tipleri için kullanılabilecek serum, saçınızın ışıltılı ve yumuşak bir görünüme kavuşmasına katkıda bulunuyor. Unisex olmasıyla erkek saç bakım ürünleri arasında da kendine yer bulan serum özel formülüyle dikkat çekici. Daha fazla ışıltı için Sachajuan Shine saç serumuna başvurabilirsiniz.

 

david mallett no 1 lhydratation 180 ml unisex saç maskesi garage organics leave in treatmnet saç bakım kremi

Saç bakımının yıldız markalarından David Mallett, saç tellerini yumuşatarak ipeksi pürüzsüzlük yaratan yoğun nem maskesiyle bu kış favorileriniz arasına girebilir. Haftada 1 ya da 2 kez, havlu ile nemi alınmış saça uygulanan maske saçlarınızı kışa hızla hazırlıyor.

Organik içeiriğiyle öne çıkan Garage Organics Leave In Treatment saç kremi, saçınızı E vitaminiyle beslerken, argan, papatya, aloe vera, limon, kavun, aynısefa gibi yararlı bitki özlerinden de destek alıyor.

dolce&gabbana the only one 30 ml saç spreyi acqua di parma magnolia nobile 50 ml saç spreyi

Bakımlı saçlarınızı etkileyici esanslarla taçlandırmak isterseniz, Dolce & Gabbana’nın The Only One saç spreyiyle menekşe, bergamot, kahve, iris, vanilya, paçuli notalarının cazibesine bürünebilirsiniz. Acqua Di Parma Magnolia Nobile saç spreyi ise saçınızı zarif parfümüyle sararken aynı zamanda değerli mineraller ile yumuşaklık da sağlıyor.

Comments are closed.